Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Server ?

138 pregleda · 12 odgovora · otvorena 12.01.2009. u 18:09

Drug mi je dao server i ftp i sve , e sad se ja ne razumijem u to dobro , ako mi netko moze da objasni kako da promjenim pass , on mi je dao pass i user name i rekao da kucam u cute ftp i ja udjem i sve , i na serveru imam admina , on mi stavio ,e sad kako da promjenim pw od onog usera sto mi je on dao i kako da on to vise nekoristi,? i rekao mi je host broj ..

Izvinjavam se Adminima na drugoj temi danas ..
1. Znaci hoces da prevaris "druga" sto je nemoralno.
2. Ne mozes ga ti promjeniti, moras od onoga ko je hostao traziti da ti promjeni, a sumnjam da ce to uraditi jer ti nisi vlasnik.
TeroweNth je napisao/la:
Nemozes ti promjenit . ;)
Pa kako da se promjeni ?
AdoS je napisao/la:
Pa kako da se promjeni ?
Procitaj frostov post
Objasnio ti je . Znaci tesko da ce ti promjenit ti sto hostaju :/
Nerazumijem se bas u detalje oko ovoga , ali znam samo da ti sam nemozes promjenit .
VioleN je napisao/la:
1. Znaci hoces da prevaris "druga" sto je nemoralno.
2. Ne mozes ga ti promjeniti, moras od onoga ko je hostao traziti da ti promjeni, a sumnjam da ce to uraditi jer ti nisi vlasnik.
Da li ima neki naci da ja saznam ko hosta ,jer mi on nije rekao ?
AdoS je napisao/la:
Da li ima neki naci da ja saznam ko hosta ,jer mi on nije rekao ?
Ima, pitas ga...

Vjerovatno ce se ftp host (ukucavas sa ftp programom) zvati slicno kao i hosting, te pored hostinga isto.

Ponavljam, ne mozes promjeniti sam, moraju ti oni promjeniti a 1% sansa je da ce ti to uradit.
VioleN je napisao/la:
Ima, pitas ga...

Vjerovatno ce se ftp host (ukucavas sa ftp programom) zvati slicno kao i hosting, te pored hostinga isto.

Ponavljam, ne mozes promjeniti sam, moraju ti oni promjeniti a 1% sansa je da ce ti to uradit.
On je meni host broj dao , ali sta mogu s njim ?

Nije tu valjda , da mi kaze ko hosta ,mogu li ja nekako na serveru da saznam ko hosta ?
AdoS je napisao/la:
On je meni host broj dao , ali sta mogu s njim ?

Nije tu valjda , da mi kaze ko hosta ,mogu li ja nekako na serveru da saznam ko hosta ?
- Valjda pise negdje ko hosta. Provjeri, al kazes dao ti host broj ?

:S ne kontam
3xit je napisao/la:
- Valjda pise negdje ko hosta. Provjeri, al kazes dao ti host broj ?

:S ne kontam
Dao mi je host broj , a nije rekao ko hosta ..
postavi ip servera ....
LoKi je napisao/la:
postavi ip servera ....
Al server nije steam ? Da to onda nece ispasti reklamiranje non-steam servera ??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.