Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs problem

109 pregleda · 16 odgovora · otvorena 11.01.2009. u 23:12

e ovako udjem u cs znaci normala i imam gore friends lan favorite internet itd..
i ja kliknem na internet nema mi nikakvih servera prije je bilo pokuso sam reinstal cs al nece
ko zna helpp pls
pa neznam sto postavljas temu sa takvim pitanjem kad ti to uopste nije potrebno
nema ih i meni su neki dan nestali pa nis cs normalno radi:)
pa izbrisali ti se severi..nista trazi i kucaj ip-ove ponovo
- Bila je jednom ova tema, malo search

btw. napravis si listu servera u wordu, c/p ip i connect ip
bjeste sad ce doc riddle da vas posamara a iza ce doc wertu da vas isto posamara :O bjezmooooooooooooooooo
ma šta će ti oni serveri kad su svi iz kine iz p.m. i lag ti 200 ne silazi -**? :@:@:@
Trap je napisao/la:
bjeste sad ce doc riddle da vas posamara a iza ce doc wertu da vas isto posamara :O bjezmooooooooooooooooo
jesi cool

nasikiro si nas
ccc cuj nema ti servera to je nemoguce ako ti konekcija radi il si stavio da ti trazi serVere do 50 ping a tih servera nema
Trap je napisao/la:
Kakav Indijanac

Ae sine MASHI USHIMA
niste normalni samo spamate covjeku a to na internet bogme pokusaj ugasit bojler ... neznam :S XD (sad kad me admin nogom udari)
pa niđe veze izbrisali tu se serveri moras ih opet ukucati sljedeci put ih spasi u word-u pa ih opet ukucaj u favorite kad ti nestanu.
Drug, ti serveri sto ti stoje pod INTERNET nazivom su vecinom steam i nemozes na njih uc ako nemas stea. Serbere u Favorites moras dodat manualno ... znaci add ip.
st0k3 je napisao/la:
pa izbrisali ti se severi..nista trazi i kucaj ip-ove ponovo
ali negovori on o favorites nego o internet:D
da i meni je to bilo mozes skinut STEAM ili ja eto to sam slucajno otkrila.Installirala amx i imala na internetu servera a kad nisam instalirala amx nema mi servera tako da install amx koliko ja znam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.