Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Server models

81 pregled · 7 odgovora · otvorena 21.01.2009. u 21:55

Kako da ubacim druge modele tj skinove za oruzja na server, znaci da svaki igrac na serveru koristi te skinove koje ja stavim, za pojedina oruzja. . .??

Counter Strike 1.6
Ako imas ftp pristup cijelom CS folderu , samo zamjenis postojece , ako nemas moras imat plugin (bice edit) pa preko njeg ...
empty_king je napisao/la:
Ako imas ftp pristup cijelom CS folderu , samo zamjenis postojece , ako nemas moras imat plugin (bice edit) pa preko njeg ...
znaci samo ubacim u models?
Imam ftp. . .

btw: ne radi mi redirekcija. . . kad ukljucim manualno nista se ne pojavljuje kad kucam /server
empty_king je napisao/la:
Pa za oboje mora imat ftp pristup ;D
Koji vam je k.... vishe ? stalno nove teme a sve na opciji TRAZI :@ E ovako ako imas FTP konektujes se i imas folder models tu ubacis te modele tj. skinove i eto svi ce morati prvo da downloaduju i onda ce imati :)
Brate skines sa www.fpsbanana.com skinove, imas ftp pristup, udjes u cstrike/models izbrises postojece i ubacis nove, poslje toga samo rr rcon i to ti je to!
Admini ipak ne brisite temu problem nije rijesen, ubacio sam jednostavno knife skin u models i restartovo server ali ne radi, empy king ajde odradi taj edit sto si rekao za taj plugin, kako da podesim ovo. . .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.