Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ledolomac.com

548 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.01.2009. u 15:09

Hokejaški klan Ledolomac

Nedavno je pokrenut site koji okuplja sve zaljubljenike u hokej na ledu, NHL ligu i hokejaške simulacije za PC platformu. Na Ledolomcu možete saznati sve novosti o događanjima iz NHL lige, novosti o transferima igrača i o onima koji su tek u planu, a na forumu možete dogovarati online susrete i puniti mreže ostalim članovima online hokej lige. U prvom mjesecu će krenuti ligaška sezona, a tokom nje će se odigravati velik broj manjih turnira, tako da svatko može odigrati poneko službeno natjecanje. U planu su i turniri i dvoboji s hokejaškim klanovima iz Slovenije, Rusije i Češke. Stoga, ako vas zanima sport i sportske simulacije, slobodno navratite i pridružite nam se.

GAMERS.ba će surađivati i 'gurati' egzistenciju Ledolomca, zato molim bez glupih komentara.

Ledolomac.com
Volim hokey al nisam u mogucnosti da ga igram  . Podrzavam ovo 
Fin dizajn weba, sretno 
Treniram hokej godinu dana, pa stoga podržavam ovo.

Usput, lijepo urađen site.:)
hokej na ledu, hokej na webu 

fin sajt 

nisam ljubitelj sporta  nigdje gdje ima lopte 

Al' et'  valja pogledat' i ovo 
heheh...fino je znat da ima hokeja 
gledao sam nasu reprezentaciju prije par godina u zetri jest da smo sve izgubili al su fino igrali koliko se sjecam
zlaja-duga sa derneka je najbolji strijelac bio-2 gola cini mi se od ukupno 2 koliko smo i dali 
Lijepo lijepo 
imba
Fino 
heh super prije sam uvijek igrao na PS 1 i PS 2 Hokej malo lood sport, btw nice site :)
Samo nek se nesto desava, podrzavam takve stvari 
Dobar sajt svidja mi se dizajn i kako su ga uradili bas ima svacega.
Tko voli nek izvoli, ja licno nisam neki fan hokeja, al' kad se kladim odigram hokej  . FIno uradjeno ! Good Luck u daljem radu  !
Zahvaljujem na pohvalama i na objavi vijesti, te se nadam da će nam se ljubitelji hokeja i sportskih simulacija pridružiti na siteu i forumu.

Isto tako, drago mi je što su momci s gamers.ba vrlo rado pristali na međusobnu suradnju.

Grebatoru, vjerujem da ćeš ti već nekako ogrebsti se za primjerak igre i pridružiti nam se na led ;)

Dobar sajt svidja mi se dizajn i kako su ga uradili bas ima svacega.
hehe dobar dizajn 

Hokej na ledu, hokej na webu 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.