Eh Ovako da bi turnir bio sto bolji pozeljno je imati vise ekipa,jel tako ? Eh jucer sam postavio temu i ona je u zanimljivim nL Gaming Januarski Turnir prijavilo se 6Ekipa posto bi svako volio da se prijave zavrse ranije posto vidim da vas pola nije vidjelo da ima turnir evo ako imate ekipu prijavite http://januar-tournament.niceboard.net/forum.htm
I Uzivajte.Bit ce obavjestenja o turniru na g.ba a posebno na forumu.ZzZ i prijavite svoju ekipu ukoliko ZeliteeE nagradu
(300KM) xD
Pozdrav od nL Gaming Tima
EDIT : Nothing - Ima od toga bit ce i ja sam se vec poceo dogovarat sa vlasnikom kluba i sutra cemo se jos dog oko toga jel moze to da od tog nema nista i tako to necemo igrati preko internet non steam ...
I Uzivajte.Bit ce obavjestenja o turniru na g.ba a posebno na forumu.ZzZ i prijavite svoju ekipu ukoliko ZeliteeE nagradu
(300KM) xDPozdrav od nL Gaming Tima
EDIT : Nothing - Ima od toga bit ce i ja sam se vec poceo dogovarat sa vlasnikom kluba i sutra cemo se jos dog oko toga jel moze to da od tog nema nista i tako to necemo igrati preko internet non steam ...