pozz raja ovako ..na napojnom mi je crkao kuler ,i sad me zanima ocel bit kakvih problema ako bude radio komp, a danas nijedna radnja ne radi da bih kupio kuler a nemam rezervnog, pa vas pitam ocel bit kakvih problema ako ne radi ovaj kuler na napojnoj?
Diskusija
napojna[crko kuler]
123 pregleda · 16 odgovora · otvorena 03.01.2009. u 14:11
zar ti se isplati mjenjat cooler na napojnoj zar ti nije lakse naponu kupit
bgm ja komp nebi drzao upaljen jer ako ti i napojna prestane radit ko taj kuler i prodje ti veci napon mozes sve spalit
bgm ja komp nebi drzao upaljen jer ako ti i napojna prestane radit ko taj kuler i prodje ti veci napon mozes sve spalit
Ja ne bih experimentisao, odmori za vikend
nece ti biti nikakvih problema care imao sam isti problem samo nemoj da ti nekoliko dana ono radi da ti je mrsko kupiti cooler poz
WonderBoy je napisao/la:
zar ti se isplati mjenjat cooler na napojnoj zar ti nije lakse naponu kupit
Zavisi koliko ti masina trosi.Mozda nece biti nista mozda crkne nakon 10min, ko zna, sve ti je to kocka dok ne ubacis cooler
ma radi vec 20 minuta i nista . valjda crkne
AMD athlon 2.6Ghz x64 dual 3gb rama ,512 rama graficka , valjda ne vuce mnogo
necu ja na njemu nista radit ,samo pustiom winamp i ogame igram
pa zato vas pitam da li cu imat problema
AMD athlon 2.6Ghz x64 dual 3gb rama ,512 rama graficka , valjda ne vuce mnogo
necu ja na njemu nista radit ,samo pustiom winamp i ogame igram

pa zato vas pitam da li cu imat problema
Ako nema nikakav protok zraka kroz napojnu nemoj ni pokusavati.
Sutra fino kupis ventilator (manje od 10KM) i zamijenis. Samo treba odsjeci zice starog i spojiti sa zicama novog ventilatora. Samo pazi da dobro izoliras i nema problema
Sutra fino kupis ventilator (manje od 10KM) i zamijenis. Samo treba odsjeci zice starog i spojiti sa zicama novog ventilatora. Samo pazi da dobro izoliras i nema problema
nc je napisao/la:
Ako nema nikakav protok zraka kroz napojnu nemoj ni pokusavati.
skini bar onda onaj lim sa strane.. da zrak kruzi koliko toliko kroz comp... nebi trebalo biti vecih problema..
mayer je napisao/la:
evo nasao sam stari kuler sa stare napojne sad cu probat ovu tvou metodu
- Au imeni je isto | crko kuler | !!
Nazvao sam one iz IT Computers-a gdje sam kupio komp covjek dosao donjio novi zamjenio nesto jos poradio i dao sam 50 KM evo sad je nov
btw: ako ti si isplati kupi novi ako ne nista onda
kupi novu napojnu
Nazvao sam one iz IT Computers-a gdje sam kupio komp covjek dosao donjio novi zamjenio nesto jos poradio i dao sam 50 KM evo sad je nov
btw: ako ti si isplati kupi novi ako ne nista onda
kupi novu napojnu
Prije kupi napojnu , ako hoces da je ne mjenjas cesto kupi neku OCZovu , ak oneces kupi neku od 20ak KM i mjenjaj je svakih 3-6 mjeseci.
Zna li neko gdje ima kupit ventilator za graficku ??? meni crko ventilator na grafickoj
Bolje nemoj rizikovat, hop tup crnke napojna izgori ti sve. Ko sto je meni bilo kad sam rezao kablo misha nozem a bio upaljen comp. Sve izgorilo.
Pa ti kako hoces.
Pa ti kako hoces.
Ma pregrijavat ce ti se racunar i crknit ce ti nes....
Haj odmoris malo i ustedis limita....
I onda skidas sexy videos, pjesme i to !
Haj odmoris malo i ustedis limita....
I onda skidas sexy videos, pjesme i to !
ma nemoj paliti ostavi ga preko vikenda pa kupi sebi ;D
steti 100%
steti 100%
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.