Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

Muzika koja "stima"

260 pregleda · 21 odgovor · otvorena 03.01.2009. u 00:50

Surfajuci netom, naisao sam ne jedan meni jako zanimljiv site.
O cemu je rijec?
Site koji sam naso je last.fm. Sa site-a download-ate njihov program i instalirate ga. Program ce se tako "nastimati" da se pokrece sa vasim sistemom. Ne zahtjeva skoro nista resursa i nece vam smetati pri igranju, radu ili bilo cemu drugome.

Dok vi slusate muziku, program ce u pozadini prikupljati podatke o pjesmama i grupama koje slusate, obardjivat ce podatke i porediti sa drugim ljudima. Zatim ce vam davati nazive grupa, koje drugi ljudi, koji slusaju iste grupe kao i vi, slusaju.
Na taj nacin cete saznati za grupe za koje mozda nikada niste culi, a koje ce vam se najvjerovatnije svidjeti.

Ja sam na ovaj naci svoju biblioteku prosirio za preko 4 GB pjesama koje bi mogao slusati dan i noc, svaku pjesmu bi mogao non stop slusati, a ne kao prije, imam hrpu pjesama, a od toga slusam nekih 10-ak pjesama.

Na siote se morate registrovati, i pri samoj registraciji ce vas pitati za nabrojite par vasih omiljenih grupa. Na taj nacin cete pri samom pocetku imati jako kvalitetan izbor muzike koji bi vam se najvjerovatnije mogao svidjeti.

Ovako nesto imaju i site-ovi poput my spave-a, facebook-a i ostalih, medjutim ovaj site je puno posjeceniji i kvalitetniji u muzickom smislu, samim tim sto je prvobitno namjenjen za to.
LavShinoda je napisao/la:
nek se nadje XD, al odera limit izgleda XD
ne izgleda, nego guzi limit

dobro je pa imam nekakvih akaunta !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.