Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

mp3 lyrics (*.LRC)

257 pregleda · 18 odgovora · otvorena 02.02.2009. u 19:17

E vako kupio sam mp3 marke Apacer.
I sad tamo u prospektu piše da mogu stavit lyrics na mp3 , ko nezna to je tekst pjesme .
Kad slušam neku pjesmu prolazi tekst te pjesme !

E sad kaže prebaci tekst pjesme na mp3 sa istim imenom te pjesme al mora da bude u LRC formatu .

E sad sve što ja tražim da mi nađete te LRC formate.

Ili da mi nadete neki konvertor da mogu napravit taj format

Ja sam 2 sata bio na google i nisam nista uspio nac !
Skino sam neke konvertore al nijedan neradi ?

Evo slika mp3-a

Probaj lyricse napisati u Notepadu pa snimi kao .lrc fajl.
nc je napisao/la:
Probaj lyricse napisati u Notepadu pa snimi kao .lrc fajl.
Nemože probao sam !
evo nesto sam trazio  :
LINK1
LINK2 (youtube) - lijepo objasnjeno =D

imas na YouTube koliko hoces...probaj tamo pogledati (ako ti ovaj moj ne odgovara)
Joj kako nerazumijete meni NEtreba neki program za komp nego neki konvertor da napravim LRC fajl ,

Ili da mi vi odam date LRC fajl da vidim radi li !
ACE je napisao/la:
evo nesto sam trazio  :
LINK1

imas na YouTube koliko hoces...probaj tamo pogledati (ako ti ovaj moj ne odgovara)
Mislim da bi ovaj prvi link mogao pomoc , al fakat nemogu skontat kako ovo da napravim !
Ako mi moze neko ukratko da objasni !
ima na youtube tutorijala lik ubaci mp3 u komp i radi sve se vidi samo pratis i uradis :D ukucas na youtube how to put lyrics on mp3 i rijeseno!
ACE je napisao/la:
evo nesto sam trazio  :
LINK1

Jarane ovaj youtube link mi je bas pomogao al opet imam problem !

Kaze mi odes na http://www.lrcfiles.com

I odem i tu su sve lrc fajlovi !

E sad sve radim po TUT-u i opet naidem na problem !

Trebam preimenovat ovaj lrc u naziv pjesme i kad preimenujem promjeni mi skroz format fajla
Bude WMP fajl !
I ubacim u mp3 nemoze da pusti

U cemo je sad problem ako skontas tebi bodovi !
Jer si dosad najblizi bio
Kad mjenjas ime pjesme stavi na kraju imena extenxziju tu .LRC

Znaci stavis na taj file IDENTICNO ime kao sto je i ime pjesme i samo na kraju dodas .LRC
trebali bi da moze
tama za softwer i konekcije ne za kafi sop !
nigel92 je napisao/la:
Kad mjenjas ime pjesme stavi na kraju imena extenxziju tu .LRC

Znaci stavis na taj file IDENTICNO ime kao sto je i ime pjesme i samo na kraju dodas .LRC
trebali bi da moze
Ma nemoze probo sam !

A u TUT-u kaze da moram izbrisat to .Lrc i da moraju pjesme imati isti naziv !
Pleasure je napisao/la:
Ma nemoze probo sam !

A u TUT-u kaze da moram izbrisat to .Lrc i da moraju pjesme imati isti naziv !
U svakom slucaju nakon promjene naziva ikonica bi trebala ostati ista, idem sad da jedem pa cu pogledati taj TUT na ytube pa mozda nadjem rjesenje,sretno do tad
nigel92 je napisao/la:
U svakom slucaju nakon promjene naziva ikonica bi trebala ostati ista, idem sad da jedem pa cu pogledati taj TUT na ytube pa mozda nadjem rjesenje,sretno do tad
Haj ako skontas tvoji bodovi !
Rješenje
Pleasure je napisao/la:
Haj ako skontas tvoji bodovi !
Evo koliko sam ja skontao ide ovako, odes na onu stranicu i nadjes LRC file koji ti treba, skines ga na komp i kopiras ime pjesme uz koju ide taj file, kada si kopirao ime pjesme vratis se na LRC file koji si skinuo i Paste kao ime i MORAS dodati na kraju .LRC, sacuvas ime, i onda ponovo preimenujes, tj samo obrises .LRC
i taj file dodaj u folder gdje ti se nalazi pjesma na mp3 playeru, jesi skonto?? daj msn da ti objasnim
nigel92 je napisao/la:
Evo koliko sam ja skontao ide ovako, odes na onu stranicu i nadjes LRC file koji ti treba, skines ga na komp i kopiras ime pjesme uz koju ide taj file, kada si kopirao ime pjesme vratis se na LRC file koji si skinuo i Paste kao ime i MORAS dodati na kraju .LRC, sacuvas ime, i onda ponovo preimenujes, tj samo obrises .LRC
i taj file dodaj u folder gdje ti se nalazi pjesma na mp3 playeru, jesi skonto?? daj msn da ti objasnim
ocam nisam skonto !

Msn na PM
Problem rijesen !
Pomogao mi je Nigel !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.