Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Yu-Gi-Oh GX

535 pregleda · 46 odgovora · otvorena 02.01.2009. u 21:23

Eh ovako,zanima me gdje mogu naci link za download sto vise YUGIOH GX epizoda na nasem jeziku..

Daddy molio bih da se ne javljas :

Yu-Gi-Oh GX datuma 02.01.09 u 21:50
Yu-Gi-Oh GX datuma 02.01.09 u 21:48
Yu-Gi-Oh GX datuma 02.01.09 u 21:44
Yu-Gi-Oh GX datuma 02.01.09 u 21:41
Yu-Gi-Oh GX datuma 02.01.09 u 21:37
Yu-Gi-Oh GX datuma 02.01.09 u 21:34
bodovi v2 datuma 02.01.09 u 21:33
bodovi v3 datuma 02.01.09 u 21:31
Yu-Gi-Oh GX datuma 02.01.09 u 21:27
Spiderman- Web of Shadows. datuma 02.01.09 u 21:21
Nokia n73 GPS? datuma 02.01.09 u 21:05

@ Nadjem ja na googlu al na tamo nekom jeziku,a meni treba na nasem..
pa nemgu da vjerujem...to ni oni drasticni debili ne gledaju..
moj mali rodjak od 5 god kae...aaaj vidi jesu ofirni

:S:S:S:S
www.justfuckinggoogleit.com <--- ovdje!

to ti je warez paas, to je ovdje zabranjeno

budi sretan ako ne nadjes vise epizoda banova na svim jezicima svijeta :S
http://www.tv.com/yu-gi-oh!/show/5034/videos.html?category=full_episode

http://www.animecubed.com/links/resources/yugioh-episode-download.shtml

eto ti tu mozes skinut epizode yugi oh i onda uzivaj
aplauz$
Jeli Pokemoni ili YuGiOh? Imam ti ja od buraza karti ako hoćeš 2 Km 50 karti sve najmoćnije oni šareni, žuti, crveni, paja patak, u obliku pajsera, imam spidermana, :D:D:D
- OY

- Udaraj se sve u glavu
HAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA troglavi modrooki zuti zmaj ^^
Skakutavo zelenooko plavo morsko čudovište što liči na divlju svinju
DestinatioN je napisao/la:
pa nemgu da vjerujem...to ni oni drasticni debili ne gledaju..
moj mali rodjak od 5 god kae...aaaj vidi jesu ofirni

:s:s:s:s
Ti si stvarno dijete cim tako pricas. Kao prvo anime je umjetnost, ev ja imam 17 godina i svaki dan gledam anime. Kao drugo nemas pravo da kazes da su debili koji to gledaju. Kao trece Yu Gi Oh je jedan od boljih anime-a koji sam ja tako slasno pogledao uz colu i hranu... Kao cetvrto ostao sam bez komentara
big_daddy je napisao/la:
Jeli Pokemoni ili YuGiOh? Imam ti ja od buraza karti ako hoćeš 2 Km 50 karti sve najmoćnije oni šareni, žuti, crveni, paja patak, u obliku pajsera, imam spidermana, :d:d:d
XD jesi lud HHAA
S3phirotH je napisao/la:
Ti si stvarno dijete cim tako pricas. Kao prvo anime je umjetnost, ev ja imam 17 godina i svaki dan gledam anime. Kao drugo nemas pravo da kazes da su debili koji to gledaju. Kao trece Yu Gi Oh je jedan od boljih anime-a koji sam ja tako slasno pogledao uz colu i hranu... Kao cetvrto ostao sam bez komentara
hahahahahahahahahhahahahahahahahaha
ahahhahahahahahahahahahahahahahahaha
hhahahahahahahahahahahahahahahahaha

placeeeeeeem
placeeeeeeem aaaaaaaaaaaaaaaa~!!~~~~!!!~~~!!!
S3phirotH je napisao/la:
ti si ovdje najpametniji tvoj svaki komentar ima smisla,dug je i fino napisan :)
@Ima li neko slucajno link za download pokemona ? HH nesto mi se igra :D
DestinatioN je napisao/la:
hahahahahahahahahhahahahahahahahaha
ahahhahahahahahahahahahahahahahahaha
hhahahahahahahahahahahahahahahahaha

placeeeeeeem
placeeeeeeem aaaaaaaaaaaaaaaa~!!~~~~!!!~~~!!!
pa da i ja placem od smijeha ^^
S3phirotH je napisao/la:
Anime jeste umjetnost, i Japanci/Kinezi na tome prave lovu. Ali YuGiOh/Pokemon/Digimon su ipak anime za one skroziii mlađe. Neću da kađem da ne gledam crtane, volim Happy Tree Friends:)
S3phirotH je napisao/la:
pa da i ja placem od smijeha ^^
ma ja placem od tuge...kako tako mogu gloopi u mozak ljudi biti...

al et...nastavi tako...
samo pjevaj...
my dream iz tu flaj...into anime so high...to fuck spongebob and hiss friend patrick...
sta ti je idi okupaj se...
S3phirotH je napisao/la:
Ah, brate postujem ja njegovo misljenje , necu se zamarati s njim...
Daddy nauci padeze..
Teletabisi rulezzz. Tinky-Winkyyyyy Dipsyyyyy LaLAaaaaa Pooooooo Teletabisiiiii Teletabisiiiii
omG

idi do bojlera pa se ves masinom u carapu headshotiraj...

yu gi oh whahahahhahahhahahahahahhaah

'si dobar ?

sutra ce bit
pokemon
big_daddy je napisao/la:
Anime jeste umjetnost, i Japanci/Kinezi na tome prave lovu. Ali YuGiOh/Pokemon/Digimon su ipak anime za one skroziii mlađe. Neću da kađem da ne gledam crtane, volim Happy Tree Friends:)
Pa da Yu Gi Oh i Pokemon jesu za mladje i to su 2 najbolja anime-a za malu djecu. No uvijek postoji anime-a i za starije kao sto su Gungrave, Berserk, Death Note i jos 100000 koje ne mogu sada da nabrajam ... U japanu ljudi su ludi za tim, takva vrsta ljudi nazivaju se ''Otaku'' i ja sam jedan od njih ^^
S3phirotH je napisao/la:
Pa da Yu Gi Oh i Pokemon jesu za mladje i to su 2 najbolja anime-a za malu djecu. No uvijek postoji anime-a i za starije kao sto su Gungrave, Berserk, Death Note i jos 100000 koje ne mogu sada da nabrajam ... U japanu ljudi su ludi za tim, takva vrsta ljudi nazivaju se ''Otaku'' i ja sam jedan od njih ^^
Pa Dragonball i Detectiv Conan su dobri anime, i dan-danas se sjećam svakog lika iz DB, ali to godinama nestaje, baš kao i igre. kad sam bio mali mislio sam da mogu letjeti kao oni u Dragonballu, pa sam skočio sa tarase...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.