Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Vratiti opciju - poklanjanje bodova

1.261 pregled · 105 odgovora · otvorena 02.01.2009. u 20:39

Posto u zadnje vrijeme ima i previse tema gdje korisnici jedni drugima poklanjaju bodove (rodjendan, bozic, nova godina, pomoc, imendan, sunetdan) i time samo unistavaju nas cijenjeni portal, odlucio sam postaviti ovu temu i svrhu vracanja opcije poklanjanja / davanja bodova.
Neki od vas se mozda i sjecaju te opcije, koja je u medjuvremenu iskljucena, radi zloupotrebe.
Naravno, sada bi bio sistem gdje administratori moraju odobriti tranfer bodova sa jednog accounta na drugi i time onemoguciti zloupotrebu te funkcije (tipa neko nekome skonta pw i salje sebi i svojoj rodbini bodove)

Takodje, mozda bi vratili i opciju da administratori mogu davati bodove korisnicima, u vidu neke nagrade, da ne ide sve preko tema :)

Nakon glasanja, pozeljno bi bilo da ostavite neko objasnjenje zbog cega ste glasali na jednu od 2 opcije (kemu racunamo kao DA)

ps.
ovo je moja ideja koju nisam podjelio sa drugima (prvenstveno adom i kemom), tako, ako ne bude realizovana - do njih je '-,-
Naravno.
Ne, zato sto ce admini poklanjati bodove onima koje vole.
posto su na ovome sajtu dobri admini, mislim trude se mada Keme rjetko kad ima, al nije jedini ja mislim da bi se to trebalo uvesti, samo me brine zloupotreba !

al zato ste vi tu

poz
Pa, lijepo bi bilo da se opcija vrati, ali sa nekim restrikcijama..
Mozda da nije moguce dati bodove korisniku koji nije makar 1 godinu proveo na siteu, ili koji ima 0 bodova, mozda limit 50 boba.. ili tako nesto...

Playam audiosurf malo, pa eo josh cu razmislit, ali uglavnom DA..

btw. ash pickonja, stavio offline status :O ^ˇ

ash says: Nakon glasanja, pozeljno bi bilo da ostavite neko objasnjenje zbog cega ste glasali na jednu od 2 opcije (kemu racunamo kao DA)
A da se drzite toga?
0f c0urs3 j3s jU b17cH xD

ja sam za kemu x)
da
Pa ja bih iskreno receno da volio bih da ne otvaraju teme... itd
Onda bi mi svi trazili ovo malo bodova

Naravno da DA
nc je napisao/la:
Ne, zato sto ce admini poklanjati bodove onima koje vole.
dalo bi se napraviti da uz svako davanje bodova mora biti i razlog davanja
tako ako neko nekome da zbog toga sto mu je ovaj guzni haver, ne bi bio problem skinuti admina ili ukinuti opciju
mozel meni neko objasnit taj transfer jel to putem teme iL?? il bez teme mogucnost prebacivanja bodova?

@ ash realno nismo djeca admin izmisli neki reason i svakako znamo da je glavni moto

ZASTO?

ZATO STO MOGU!
eMcooo je napisao/la:
mozel meni neko objasnit taj transfer jel to putem teme iL?? il bez teme mogucnost prebacivanja bodova?

@ ash realno nismo djeca admin izmisli neki reason i svakako znamo da je glavni moto

ZASTO?

ZATO STO MOGU!
To se radi preko profila, znaci pokloni bodove... nema potrebe dizati temu, zato se i ova opcija zeli vratiti, radi tih silnih dizanja tema..
Ne, ja se regam na g.ba...platim nekom kreditom...i pocnem se qrciti bodovima
Bodovi su za mene nista drugo nego qrcenje
Znaci glasao sam za NE i nadam se da ce tako biti ..
KEMO pr0

Dodajte tu opciju. Lakše cu doci do kredita. Eto zašto
THX ash treba vratit :S onda ce kemo imat 223242342342 bodova hahahahha xD :D i admini ce imat najvise boba :D i tako to .. treba napravit kad se regas da dobijes 200 boba ..

i treba stavit da mozes biti u minusu npr kupis nesh iz shopa npr prijatelji onda imas -20 bobva ..
Da al da pazite da netko ne napravi acc pa daje ili tako nesto tj da vi prvo morate odobriti tek onda da moze..!
mislim da je dobra ideja jer eo lik je sad morao otvarat temu da bi ja dobio ZASLUZENE bodove cim prije administracja uvede to bolje unadprijed zahvaljujem
PoZz
nerminx je napisao/la:
THX ash treba vratit :S onda ce kemo imat 223242342342 bodova hahahahha xD i admini ce imat najvise boba i tako to .. treba napravit kad se regas da dobijes 200 boba ..

i treba stavit da mozes biti u minusu npr kupis nesh iz shopa npr prijatelji onda imas -20 bobva ..
Koji ce im ku*** bodovi? To su uglavnom odrasli ljudi, nisu im bodovi sve u životu. :/

200 na registraciju? To bi bili masovni accounti!

Think pink
Naravno.
Glasao za prvo, iako sam htio za Kemu. x)

Jedno pitanje, offtopic, hoće li biti kakvih poklona kao na derneku? Ali nešto originalno... x) Samo pitam. ^^
Da ... Super ideja... Objasnjenje zasto ? Pa jednostavno da se poklanjaju bodovi i da nebude neko pr0 a svi ostali nap

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.