Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Cure koje igraju CS

1.087 pregleda · 69 odgovora · otvorena 01.01.2009. u 20:31

Sta mislite o curama koje igraju cs ?Jel moze jedna devojka igrati bolje od nekog momka ? Ko ima slike nekih devojaka koje cepaju Counter neka postave ovde :))
bitj je napisao/la:
ili ne ? -,-
To je moje misljenje. Nije mi namjera nikoga da uvrijedim.
ja sam ti u bivsem clanu imo zensku bolja od nas od svakog zenska ubijala ko luda
:P
sam sto je starija malo i njemica inace bi ja tooooo ufufu
Necu da odgovaarm na ovo pitanje je fujj.Igrica ko igrica Canter ko svaka druga igrica svi igraju igrice i muski i zenski rod.A sto se tice ko bolje igra cs musko ili zensko to zavisi koliko je ko zaintresovan za takvu vrstu igrice ili igra li je cisto iz dosade ili nekog drugog razloga.Ja sam admin na teolu i epn i to je potpuno nebitno pitanje zasto zenske igraju cs jer nema razlike.HVALA NECU DALJE!!!

Post dobio aplauz od neO

Not_Enough je napisao/la:
Necu da odgovaarm na ovo pitanje je fujj.Igrica ko igrica Canter ko svaka druga igrica svi igraju igrice i muski i zenski rod.A sto se tice ko bolje igra cs musko ili zensko to zavisi koliko je ko zaintresovan za takvu vrstu igrice ili igra li je cisto iz dosade ili nekog drugog razloga.Ja sam admin na teolu i epn i to je potpuno nebitno pitanje zasto zenske igraju cs jer nema razlike.HVALA NECU DALJE!!!
Admin si na EPN?
Not_Enough je napisao/la:
Necu da odgovaarm na ovo pitanje je fujj.Igrica ko igrica Canter ko svaka druga igrica svi igraju igrice i muski i zenski rod.A sto se tice ko bolje igra cs musko ili zensko to zavisi koliko je ko zaintresovan za takvu vrstu igrice ili igra li je cisto iz dosade ili nekog drugog razloga.Ja sam admin na teolu i epn i to je potpuno nebitno pitanje zasto zenske igraju cs jer nema razlike.HVALA NECU DALJE!!!:D;)
yeah .. ali oni nikad netje shvatiti da cure mogu bolje igrati od njih, znash .. oni smatraju sebe bogovima CS-a i ne mozhesh im drugachije objasniti :)
Ja sam gledao jedan demo ja mislim mym vs sk ali nije to bio demo vec onako snimljeno kako one igraju ..mislim vidis im face i to.. ja mislim da je to bio wcg.. ove u mym sta su bile sve neke je******e.. a u SK sve neke kineskinje.. stari ja sam mislio da igra Kina vs USA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.