Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Cure koje igraju CS

1.087 pregleda · 69 odgovora · otvorena 01.01.2009. u 20:31

Sta mislite o curama koje igraju cs ?Jel moze jedna devojka igrati bolje od nekog momka ? Ko ima slike nekih devojaka koje cepaju Counter neka postave ovde :))
isto kao da si pitao tko bolje vozi auto muski ili zenske!

pa naravno da smo to mi muski i za auto i za cs :D

zenske su tu samo da im Plantamo C4

Post dobio šamar od neO

Cure mogu u svemu biti bolje od muskaraca.
Sve je bit treninga i mozga. To sto ove ninje misle da smo mi nes superiorniji od cura, uopste nismo, vec cure ne igraju toga bar vecina njih a ovi ovisnici ovdje 24/7 vise na public serverima i opet ne znaju igrat kad dodju na lan.
Trening najbitniji pa onda sve ostalo ali moj savjet bolje vam je da se skolujete i da naucite sta pametno a ne da visite za CSom od toga nikada koristi necete imat a od skolovanja hocete. 

Post dobio aplauz od neO

intw je napisao/la:
U bihacu u mojoj mahali ima cura nick Pa3oT . Nije cesto online al kad je online igra na killnetu napravi uvijek score 30 - 3 illi tak nesh :)
to majmune spomeni ti moju azru u svemu ovom!!!
pa3ot ili vam ga azra je cura koja je trenuto najbolja cura u BIHACU sto igra cs ali ako se nevaram Jasmina je igrala drama dobro !!!!!
CS je za svakoga. Nek igra ko voli , ali opet ne bih volio da mi cura roka
ofirno nekako
pa recemo da SK zenska reprezentacija bi satrala sve i jedan muski klan u BIH;)
lQr1 je napisao/la:
to majmune spomeni ti moju azru u svemu ovom!!!
pa3ot ili vam ga azra je cura koja je trenuto najbolja cura u BIHACU sto igra cs ali ako se nevaram Jasmina je igrala drama dobro !!!!!
jasmina ?

btw azra ubija nogom XD
uglavnom svaka bolje puca od laze

Post dobio aplauz od neO

svaki pr0 zenski team ce dobit svaki tim na prostotru bivse yuge
A sto nebi mogle biti bolje od muskaraca ?

Vidim idol gore pise muskarci su u svemu bolji od cura, po cemu si to zakljucio
ima sad ekipa se pravi , Lin, Anil , Rada , Tijana i eLLa ... ove prve 2 nabrojane su bolji igraci od pola ovih snajdana sto su komentarisali ovde tako da :)
je**********e je napisao/la:
Isto.
kako ne mogu, ja sam gledao kako su mojo.angels izbile perketa i njih :D
DISTRimba je napisao/la:
kako ne mogu, ja sam gledao kako su mojo.angels izbile perketa i njih
Pa bolan sta hoces da cure koje profesionalno igraju cs gube od mixa ?

kazem za pro vs pro

ili reg vs reg

tada su losije
Sta je tu cudno sto ima dosta djevojaka sto igraju bolje cs od nas muskaraca? Naime ja sam imao cast da igram sa jednom djevojkom ( nick mi nije ostao u pamcenju) koja u Njemackoj razvaljuje i na Giga ligi. Jednostavno ima djevojaka kojima Cs sjeda i odlicno se snalaze u tome. Istina je da je na Teolu ima i Admina djevojaka ali one nisu taj status dobile samo zato sto su osobe Ljepseg pola, nego su dobile igrom i ponasaljem na serveru. Kad kazem igrom, ne govori se samo da nabijaju scorove nego dobro prate igru.
KostamaN1 je napisao/la:
teeanna n bitj ownaju xD
I love youuuuuu :D

Shto se tiche teme, debilna je xtra :) Zashto cura ne bi mogla igrati kao mushkarac ? U chemu su razlike ? Haj mi objasnite oca vam ..

Ja igram manje od 2 god pa mogu da dobijem lika 1v1 koji igra 10 god (lika koji je pokrenuo topic..), u chemu je poenta ? o_O

nemate vi pojma mushkarci x)

Post dobio aplauz od neO

perke je napisao/la:
uglavnom svaka bolje puca od laze
i od perketa :P

Post dobio aplauz od neO

Svaka cura koja igra CS-a nije uredu.
Souren je napisao/la:
Svaka cura koja igra CS-a nije uredu. ;)
ili ne ? -,-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.