eh vako...
muzika - low... i tu iskljucivo mislim na pjesmu pendulum... ta pjesma se koristi u X CS-movieja... ne da je izlizana... (( Anihillation II - cak si i uvod isjekao odatle... ulow... :/ ))
kad smo kod muzike... na par mjesta je odsjecena, bukvalno... pa je ruzno za uho :/
fragovi - realno, imas par extra fragova... to stoji... ali imas greshaka pri snimanju... ako vec imas demo od HLTV-a, koristi malo druge kamere osim first person... sa neba, ili sta ja znam... snimas kako lik pada dok mu dajes head... tako nesto...
fragovi su ti takodje presjeceni, dakle, nema pauze izmedju fragova nego se samo redaju... u windows movie makeru imas jednostavnu opciju fade-in fade-out iz bijele (( u bijelu )) ili neku drugu boju, pa je to korisno ubacivati izmedju fragova... da ne bude tako odsjeceno :/
dalje... nisi trebao fraps koristiti, slab kvalitet kad smanjujes velicinu fajla...a i imas gore reklamu - ruzna!
zato se koristi opcija "startmovie (( broj FPSova... idealno je 90 ))"
slike ti se snime u cstrike folderu, i spojis ih u videomatchu... fighter je o tome napravio tutorial

ne znam ja sve u detalje...
i takodje... u istom tutortijalu stavio je link za DL nekih addonsa koji su korisni za snimanje CS-movieja.. kao sto je npr da ti ukloni hud, odnosno hp brojeve, armor, i to dole... skloni AMX, sve sve... samo ti puska ostane

cista slika...
efekti - nije ih bilo pa nemam sta komentarisat

al nadam se da ce i to doci s vremenom
ne bih te ovoliko peglao da ti je bezze klip, nije.
ustavri jeste, ali posto imas dobrih fragova, i nemas nekih gluposti nabacanih... 3.5/10
poslushaj moje savjete (( a ne moras ako nes, ofc

)) pogledaj fighterov tutorial, primijeni ga, i napravices extra movie
hf & gl u daljem radu
EDIT: zab sam kvalitet... prebaci na rezu 1024, da se bolje vidi... i snimaj fragove preko nekog zivotinjskog racunara, da imas vishe FPSa, a time i bolji kvalitet