Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pLg ` little movie 2

678 pregleda · 55 odgovora · otvorena 30.12.2008. u 23:21

zdravo raja , napravio sam svoj 2 cs movie , nezamjerite na muzici jer je isprekidana (to sam i htjeo ^^) , Killovi su only cw & steam (nije ko prosli sniman na "jedite kod joa")

Ocjenite od -1 do 10

[youtube]as5fJkMvP0s[/youtube]

edit : imam samo 13 godina pa odredite kako je ^^

edit : ko nema u shopu kupljeno za youtube eo i vama ^^

Link : http://www.youtube.com/watch?v=as5fJkMvP0s
Da ne ponavljam.Muziku si mogao naci bolju , radar i pare ajd ko ih sisa neka ih 

Sve ukupno 6 
Film ocajan.

Kvaliteta 1/10

Fragovi 2-3 fini' akcija.

Muzika 1/10 previse puta koristena, i sljedeci put kad budes pravio movie snimaj in-game sound i pokusaj uskladit muziku sa fragovima.

Ni radar,money,roundtime nisi sklonio pa cak ima gore ona reklama od frapsa.

Sljedeci put kad hoces da pravis movie... imas tut.. sto je fighter postavio i obrati se nekome ko zna nesto oko movie da te malo uputi i onda pomalo pravi movie a ne za 1 dan sve uradit.

btw: Sljedeci movie ako budes pravio stavljaj killove 1vs4,1vs5,ACE,USP,DGL killove =)

pusa ;*

Post dobio aplauz od Zookey

Ocjena je 6 / 10

Muzika mi nije nesto posebno, ima nekih fragova dosta dobrih, a neki su vise - manje botovski ...

Sve u svemu, samo nastavi, bice nesto od tebe ;)
Ocjena 7/10
-Na pocetku free look ne valja nikako
-Muzika losa
-Fragovi su dobri i najbolji je onaj se deaglom i 1vs4
miire je napisao/la:
Ocjena 4/10
Ima finih fragova ali je losa muzika , isfurana
Nisi radar , pare i ostalo uklonio
Movie nije losh , jesi radio u moviemakeru?

Uradi u sonyvegasu , dadaj efekata , smanjis rezoluciju i tako to !8-)
brate tek sam ev sinoc napravio vegas...
ma ti si bot.... 2ica
Od mene 5 nisi ni radar ni pare ni hp uklonio fino je zookey na svojoj temi napisao da ispada bolje i jos ti download dao
nemoj nikada pred kraj otvarati temu sa youtube linkom  nema raja limita XD to je takticki , imat ces vise pogleda i svega XD XD :

kad dodje limit pogledam, ako mi naumpadne ^3
eh vako...

muzika - low... i tu iskljucivo mislim na pjesmu pendulum... ta pjesma se koristi u X CS-movieja... ne da je izlizana... (( Anihillation II - cak si i uvod isjekao odatle... ulow... :/ ))
kad smo kod muzike... na par mjesta je odsjecena, bukvalno... pa je ruzno za uho :/

fragovi - realno, imas par extra fragova... to stoji... ali imas greshaka pri snimanju... ako vec imas demo od HLTV-a, koristi malo druge kamere osim first person... sa neba, ili sta ja znam... snimas kako lik pada dok mu dajes head... tako nesto...
fragovi su ti takodje presjeceni, dakle, nema pauze izmedju fragova nego se samo redaju... u windows movie makeru imas jednostavnu opciju fade-in fade-out iz bijele (( u bijelu )) ili neku drugu boju, pa je to korisno ubacivati izmedju fragova... da ne bude tako odsjeceno :/

dalje... nisi trebao fraps koristiti, slab kvalitet kad smanjujes velicinu fajla...a i imas gore reklamu - ruzna!
zato se koristi opcija "startmovie (( broj FPSova... idealno je 90 ))"
slike ti se snime u cstrike folderu, i spojis ih u videomatchu... fighter je o tome napravio tutorial  ne znam ja sve u detalje...

i takodje... u istom tutortijalu stavio je link za DL nekih addonsa koji su korisni za snimanje CS-movieja.. kao sto je npr da ti ukloni hud, odnosno hp brojeve, armor, i to dole... skloni AMX, sve sve... samo ti puska ostane  cista slika...

efekti - nije ih bilo pa nemam sta komentarisat  al nadam se da ce i to doci s vremenom 

ne bih te ovoliko peglao da ti je bezze klip, nije.

ustavri jeste, ali posto imas dobrih fragova, i nemas nekih gluposti nabacanih... 3.5/10 

poslushaj moje savjete (( a ne moras ako nes, ofc  )) pogledaj fighterov tutorial, primijeni ga, i napravices extra movie 

hf & gl u daljem radu 

EDIT: zab sam kvalitet... prebaci na rezu 1024, da se bolje vidi... i snimaj fragove preko nekog zivotinjskog racunara, da imas vishe FPSa, a time i bolji kvalitet 
geni je napisao/la:
eh vako...

muzika - low... i tu iskljucivo mislim na pjesmu pendulum... ta pjesma se koristi u X CS-movieja... ne da je izlizana... (( Anihillation II - cak si i uvod isjekao odatle... ulow... :/ ))
kad smo kod muzike... na par mjesta je odsjecena, bukvalno... pa je ruzno za uho :/

fragovi - realno, imas par extra fragova... to stoji... ali imas greshaka pri snimanju... ako vec imas demo od HLTV-a, koristi malo druge kamere osim first person... sa neba, ili sta ja znam... snimas kako lik pada dok mu dajes head... tako nesto...
fragovi su ti takodje presjeceni, dakle, nema pauze izmedju fragova nego se samo redaju... u windows movie makeru imas jednostavnu opciju fade-in fade-out iz bijele (( u bijelu )) ili neku drugu boju, pa je to korisno ubacivati izmedju fragova... da ne bude tako odsjeceno :/

dalje... nisi trebao fraps koristiti, slab kvalitet kad smanjujes velicinu fajla...a i imas gore reklamu - ruzna!
zato se koristi opcija "startmovie (( broj FPSova... idealno je 90 ))"
slike ti se snime u cstrike folderu, i spojis ih u videomatchu... fighter je o tome napravio tutorial :) ne znam ja sve u detalje...

i takodje... u istom tutortijalu stavio je link za DL nekih addonsa koji su korisni za snimanje CS-movieja.. kao sto je npr da ti ukloni hud, odnosno hp brojeve, armor, i to dole... skloni AMX, sve sve... samo ti puska ostane :) cista slika...

efekti - nije ih bilo pa nemam sta komentarisat :D al nadam se da ce i to doci s vremenom :)

ne bih te ovoliko peglao da ti je bezze klip, nije.

ustavri jeste, ali posto imas dobrih fragova, i nemas nekih gluposti nabacanih... 3.5/10 ;)

poslushaj moje savjete (( a ne moras ako nes, ofc :) )) pogledaj fighterov tutorial, primijeni ga, i napravices extra movie ;)

hf & gl u daljem radu ;)

EDIT: zab sam kvalitet... prebaci na rezu 1024, da se bolje vidi... i snimaj fragove preko nekog zivotinjskog racunara, da imas vishe FPSa, a time i bolji kvalitet ;)
jel moze neki tvoj movie da vidimo kako to izgleda bez ovih gresaka sto si naveo!
xD
nije fazon svoje ubijat 

imas na nekim fragovima svoje ubijes i dobijes -300 ^^

inace muzika Karina Malina prodaksn samo radi jedne runde on sa dgl 5/10

cao !
Cheatluk je napisao/la:
jel moze neki tvoj movie da vidimo kako to izgleda bez ovih gresaka sto si naveo!
xD
pravio sam nekad davno... 4fun... niss posebno... ali sam tad iste greshke pravio - logicno...
svako ih pravi na pocetku...

ali... ne moras biti umjetnik da prepoznas umjetnost 

sigurno ni ja ne mogu napraviti perfektan movie... ali sam ih pregledao i previshe, tako da znam sta se trazi, znam sta je dobro, a tako znam i sta su greske...

trenutno sakupljam materijal (( fragove )) za svoj movie... i rekao sam da zelim ocjenu 6 od fightera (( to mi je kao neki cilj XD ))...

pa se moram dosta potruditi :$

a ako oces, mogu ti dati link na YT od nekog movieja koji nema navedene greske... pa ce ti biti jasno zasto je ovaj dobio od mene ocjenu 3.5/10  pa cu edit opalit ^^
znam ja kako pravi movie izgleda,ne brini,nego nemoj tako momka napadat,vidish i sam da je pocetnik,kao sto sam kazes i ti si pravio takve greske!a sto se tice onoga movie LW NeC yobo,momak nije ni isao na to da ga sredjuje,vec jednostavno da spoji fragove i ubaci neku muziku...naravno prije 4-5 godina je ovo postavio...neznam sta pise na YT kad je postavljen,al osobno znam kad je radio upload!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.