Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zavrsiti movie?

206 pregleda · 21 odgovor · otvorena 15.06.2009. u 16:41

Ljudi kao sto znate ja i smk smo poceli jos pre 2-3 meseca praviti movie... ali nazalost meni je pao sistem pa mi se sve obrisalo ali ipak nekako sam ovo nasao na usbu i upload sam na youtube link cu vam ostaviti dole, nego da predjemo na stvar

Sta mislite, dali da zavrsimo ovaj movie ili pak da padne u zaborav ?

Ja sam za... imam dosta jak pc da rendujem movie, upload cu se snaci nekako a fragove bi uzimao sa g.ba mixeva i mystery online lige

Evo vam taj link sto sam obecao pa .. odlucite

[youtube]AlTceE9D7Ts[/youtube]

Za one koji nemaju prem

http://www.youtube.com/watch?v=AlTceE9D7Ts&feature=channel_page

Zahvaljujem se little-u za upload na youtube
Zavrsite ovaj movie sto se mene tice, svidjaju mi se colors,free look u introu... I lijep sync :)
prejako je do sada ...trebali bi ste zavrsiti movie do kraja ;)
Ako mislis nastaviti morat ces se dosta potruditi... Mix muzike je uzasan... Boje su mi nekako ...
Fragovi solidni ...
Al nastavi i uradi jedan dobar movie jer dobar movie nije bio odavno na g.ba
empty_king je napisao/la:
Ako mislis nastaviti morat ces se dosta potruditi... Mix muzike je uzasan... Boje su mi nekako ...
Fragovi solidni ...
Ono sto prebacuje sa boom boom na be jor star kako vec . je uradjeno u test fazi i snimio sam sve za edit al jbg. pao sistem...

Lako se to da resiti
Ja Mislim da mi trebo mjenjat muziku !

Ness onako muzika ko Hajmo ih Rusit ono kak bi ti reko strasnia ... a ovo isto ko da reklamiras ljeto ili tak ness Xd

Moe misljenje :)
empty_king je napisao/la:
Fragovi solidni ...
www.youtube.com/watch?v=POmEQEAC_Q0

Odlican je movie..malo mi se ne svidja onaj prelaz na drugu pjesmu..sve je sminka..ZAVRSITE GA..djaba ovo da propadne..

[najsminka dio : ono pjesma ide bum-bum-bum..a tamo sve hedovi :D ]

GJ !
KostamaN1 je napisao/la:
www.youtube.com/watch?v=POmEQEAC_Q0

Smaras...
Ja sam mu dao prijateljski savjet sta da uradi ...
Mislim molim te, uradi ti film pa da malo komentarisemo.
Dobar movie , samo malo prijelaz smjesan ...

Što se fragova tiče , znas valjda da ih od mene mozes uzet kolko hoces ...
arQ_ je napisao/la:
Odlican je movie..malo mi se ne svidja onaj prelaz na drugu pjesmu..sve je sminka..ZAVRSITE GA..djaba ovo da propadne..

[najsminka dio : ono pjesma ide bum-bum-bum..a tamo sve hedovi ]

GJ !
nije da se hvalim al .. hedove te sam ja podavao XD

@joker ocekujem
hahahah ku**e :D

dobar onaj prvi dio kad pochne pjesma: "boom boom boom boom" koji prate 4 fraga ( 4 heada )

aahaha dobro pravo ; samo na pocetku malo previse onog blenda, al` keep up the good work ^^
iwdnplay je napisao/la:
hahahah ku**e

dobar onaj prvi dio kad pochne pjesma: "boom boom boom boom" koji prate 4 fraga ( 4 heada )

aahaha dobro pravo ; samo na pocetku malo previse onog blenda, al` keep up the good work ^^
5 hedova je .. al jbg takva pesma kaze 4 x bum bum onda aj vant ju in maj rum pa jbg bedak al et

vLexinho je napisao/la:
5 hedova je .. al jbg takva pesma kaze 4 x bum bum onda aj vant ju in maj rum pa jbg bedak al et :D

Ma dobro je brate, ja se ismijo stvarno jako ^^

A i ne pobrojah kako treba, al` et` ko ga `ebe ^^
vLexinho je napisao/la:
5 hedova je .. al jbg takva pesma kaze 4 x bum bum onda aj vant ju in maj rum pa jbg bedak al et :D

sto nas boli qurac ?
IzY je napisao/la:
sto nas boli qurac ?
Tvoja psiha je tako mizerne kategorije da je apsurdno govoriti o morfologiji tvoje dijaletike.
vLexinho je napisao/la:
Tvoja psiha je tako mizerne kategorije da je apsurdno govoriti o morfologiji tvoje dijaletike.
Molim na nas jezik :)
Intro je dobar, odlicno izgleda, kamere su isto dobre, boje mogu proci sve u svemu je ok intro.

Zavrsi movie kad si poceo.

<3
Nastavljamo !
prejako na infu 5 headova muzika dobra. bice prejak movie kad se zavrsi. samo zavrsite movie ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.