Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Movie] HeadrusH by mandA

325 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.06.2009. u 23:00

Evo nakanio sam se i uspio sam zavrsiti moj 6 film u vegasu.

Kroz filmove sam naucio dosta a kroz ovaj zadnji sam najvise naucio cini mi se.

Na fragove se nisam bas puno obazirao pa ce biti nekih glupih fragova (posto meni nije cilj da budem CS pro ) a bice i nekih "ne uskljadjenih" efekata jer sam dosta experimentisao, da tako kazem.
Film traje nesto vise od 3 min i stavio sam dobru kvalitetu (zato mi i je 125 mb tezak).

Ako budete ocjenjivali film, nemojte fragove jer kao sto sam vec naveo to mi nije bio prvobitni cilj vec da naucim nesto novo (a Boga mi i nacuio sam) o vegasu i kako ga koristiti...
Vec u narednom filmu (koji sljedi poslije prijemnog) pokusat cu da uskladim AAE i Vegas pa cemo vidjet...
Do tad eo ocjenite moj 6 rad (ozbiljni).

Watch in HQ !
8/10
Vrlo dobro dobro dobro urađeno.
Koja je pjesma ovo btw ? (Na početku filma)
_FuSheRR je napisao/la:
Mislim da neki fragovi nisu tvoji
Mislim da nije ni jedan frag moj

Imas u infu tamo ime pjesme : FF - Every time we touch (valdja se tak pise )
Dobro je sve svaka cast samo fragovi nisu bas nesto... sve ostalo za 10 ;)
feeno uradjeno pravo 10-ka

btw. mozel .cfg na pm ?

Hvala
Kontatel vi da nijedan frag ni'e njegov ? da je pregledao mnogo demo-a i izrezao i sastavio movie...

10/10 bravo...

kud me sjeti za ovu pjesmu sad je opet moram slusat a taman se odviko
Imam pohvala i kritika.

prvo ću početi sa kritikama :
1.)Vidi se onaj hltv text, ako neznaš kako da izbaciš javi ja ću ti objasnit
2.)sync nema nikako
3.)Font i velicina slova suxaju
4.)Boje suxaju
5.)Pjesma mi nije za movie, ak si je već stavljo trebo si je u intro staviti.

A vidi se da imaš smisla ima nekih prelijepih efekata a ima par dobrih fragova..
Sve u svemu 6/10

Možeš to mnogo bolje

edit: Ovi gore što daju 10/10 vidi se da nemaju pojma, jer čak ni annihilation II nije za 10
previse efekata....za svaki frag...napravit movie nije stvar "navaljati" efekte..

5/10
fragovi ofc da nisu tvoji al su perfektno obradjeni tj dobri su uzeti i to mi se svidja... al ja neznam kako se to zove al eto quality je slaba.... i to mi se ne svidja... vidim ima i sa bih i sk i france ima stvarno finish stvari i dobro je uradjeno al mi se na pocetku ne svidja kada ono crno nesto awp nuke to mi nije fino ... al eto quality sam gledo u HQ (hign) al opet je nekako malo slabije... sve u svemu 7 od mene =)
jos da su tvoji fragovi
Dobar movie sve si fino odradio samo si trebao ukloniti ona slova hq jako pa nam spremi jos koji brate gl to be continue...
meine ocjena:
7/10 ;)
Nisam čitav pregledao, 2 minute samo. Razlog ? Movie ravan katastrofi. Krenut cu ispocetka. Sama kvaliteta filma je veliki faktor. Što je izuzetno loše. Pixele mogu prebrojat, fps je užasan. Previše nekih "zoom"-ova. Ništa nije sihronizovano sa muzikom, a muzika isfurala i nije za movie-a. (casada - everytime) Zatim fragovi, nisam ništa vidio od loše kvalitete, ono što sam vidio je užasno. Primjetio sam SK. BiH, fanatic, etc. Jednostavno ništa nije uklopljeno. Zatim nisi izolirao od hltv reklame, i ostale pokemone. Efekti - boga strah. Necu davat nikakvu ocjenu, jednostavno potrudi se da film bude barem "čist" od reklama i da bude pristojna kvaliteta filma. Efekti su loši. Ovo je pravo loše.

No hard feelings.

ps. Ovi "supporteri", nemojte beze lagat da valja, kad je sranje. J**o vas više postcount, samo da im je nabit post. Ne znaju ništa više napisat osim: "x/10", "prejako". Jadni ste. Nemoj mislit da te mrzim ovo ono, samo kritika na film. Možeš ti bolje od ovoga. (:

Post dobio aplauz od Zookey

Opet ti...

Dakle...

Opet ista greska - kvalitet losh... Rijetko ko sa ovih prostora ima dovoljno jak komp za pravljenje movieja... Tako da i nema bash previshe movie-makera kod nas...

Pjesma me ubi u mozak, al haj da se syncao (( kao sto nisi )) mozda bi bila podnosljiva...

Slova - font ulowww, goticarski pravi - trebao si onda staviti nesto crveno... i klip "farbati" crvenom bojom... krv da se vishe vidi i to...

Fragovi - kao sto si rekao low

Tranzicije - prelasci iz jedne scene u drugu su loshi, nadji neke bolje, ja mislim da ih imas u Zookeyevom tutu, onaj koji je u zanimljivima (( Sony Vegas add-ons.. ja mislim )) ... Skini ih... i koristi, bolji su...

Onaj dio kad neko zoomira awpom, a ti odsijeces bukvalno 3/4 slike - ne valja, nemoj vishe...

Ovaj put si malo bolje koristio slow motion... brao!

I sljedeci put kad budes pravio klip probaj ubaciti vishe pjesama, al da krace traju... Ugodnije je za slusati Jer pjesme nisu tu da se slusaju (( u CS movieu )) nego da malo dodaju... Sta ja znam da ne bude dosadno samo metke slusati... Ako hocu da slusham cascadu valjda cu je pustiti u winampu -,^

Uglavnom... ovaj movie ti je do sada najbolji Trudis se, i zato od mene 4/10 (( najvishe sto sam ikome dao )).

edit:

Sljedeci put pitaj nekoga ako oces da pishesh na engleskom...

Movie je neodredjena imenica i trebas je odrediti rjecju "A" (( A movie created by manda... ))
I kaze: I hope that you enjoy - nadam se da uzivate
To si stavio na kraj klipa... a bolje ti je da taj "dijalog" ne ubacujes u movie
Kazem ti, sljedeci put pitaj nekoga kako se kaze to i to
Ovako ispadas... da ne kazem...

Post dobio aplauz od Zookey

arnautovicemil je napisao/la:
Ime pjesme?
Final Fantasy - Every time we touch

btw 9/10 nekako previše nabacaš efekata i to.
spY je napisao/la:
Nisam čitav pregledao, 2 minute samo. Razlog ? Movie ravan katastrofi. Krenut cu ispocetka. Sama kvaliteta filma je veliki faktor. Što je izuzetno loše. Pixele mogu prebrojat, fps je užasan. Previše nekih "zoom"-ova. Ništa nije sihronizovano sa muzikom, a muzika isfurala i nije za movie-a. (casada - everytime) Zatim fragovi, nisam ništa vidio od loše kvalitete, ono što sam vidio je užasno. Primjetio sam SK. BiH, fanatic, etc. Jednostavno ništa nije uklopljeno. Zatim nisi izolirao od hltv reklame, i ostale pokemone. Efekti - boga strah. Necu davat nikakvu ocjenu, jednostavno potrudi se da film bude barem "čist" od reklama i da bude pristojna kvaliteta filma. Efekti su loši. Ovo je pravo loše.

No hard feelings.

ps. Ovi "supporteri", nemojte beze lagat da valja, kad je sranje. J**o vas više postcount, samo da im je nabit post. Ne znaju ništa više napisat osim: "x/10", "prejako". Jadni ste. Nemoj mislit da te mrzim ovo ono, samo kritika na film. Možeš ti bolje od ovoga. (:
Kako isprica covjek bi pomislio da se nista nevdi u filmu... Kvaliteta nije tolko losha kakih ima... I uostalom kakav mi je racunar...
FPS mi je padao u jednom trenutku ali drzao se na 60, fragove sam rekao... jer da mi se trazilo nasao bi bolje, vjeruj mi... Nisam izolirao hltv reklame ? Samo na predzadnjem fragu cini mi se sto mi je promaklo kroz oci...
Efektima jesam experimentisao ali ne tako kao sto ti kazes...
Ja ipak mislim da nisi tolko iskusan da dajes ovake komentare ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.