Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Garena mini tur (knockout faza).

970 pregleda · 48 odgovora · otvorena 29.12.2008. u 16:32

Tiruriru sam stavio samo da mogu staviti grupe, a posto znam i Tiruriru igrace i Boyz from da Hood zamolio bih ih da odigraju sto prije to, pa da bude posteno.

Dalje, svi bez odigranih meceva su izbaceni (nisu sposobni u mjesec dana da odigraju jedan mec, kamo li vise).
Dalje, svi sa vise pobjeda su prosli.

Ovo morate odigrati do slijedece nedjelje (4.1.), tada cu editovati za polufinale, ko god ne odigra jednostavno disc obje ekipe, i sredimo nekako to. Ako se jedna ekipa javlja, a druga ne, takodjer da se srediti.

Toliko.
Tiruriru.
-lasT_eXile 4239654
-asssasss 4267765

Beyond Reality
-3m!r05 2645865
-JazzBone 65108555

DrunkeemonkeeZ
-Energizedd 5833267
-zK. 1521901

Mars
--FireBeast 1502458
-SKULL1 1980993

suxhard
-ll0rdAW 3062623
-TrohA 8853547

Don't touch me!
GoodFella 5499387
yayatoure 4660960

Pain Dimension
-MeBeSad 3067569
-hamza. 3089112

Xpam pros
-Tihi-_-Ubica 4734672
-katic.n 4928848

Drunkemoonkez (win) vs Suxhard

Replay
http://rapidshare.com/files/178253672/drunkemoonkez_suxhard.w3g.html
Ljudi ja mogu odigrati 2. januara.... prvog sigurno necu moci (nit ce igko).Do tad Sretna nova godina svima i jos 10000 partija dote odigrali xD.
De nek ovi nasi protivnici addaju me na msn jer i sutra mi istice internet......pa prekosutra kad upatim igramo.
[email uklonjen]
Ljudi uplacen je internet.... danas igramo u 18:30 nek dodju ovi "Pain Dimension" u Bosnia and Herzegovina room. ,mi vas cekamo... a ako vas nebude onda samo da Frost nas ne izbaci iz toura.....:P:P:P:P
O i jos nesto ovo je zadnji dan pa sta ako ovi ne odigraju jesmo li mi odma u finalu ili???
Pain Dimension moze svaku vece poslije 10-11h..wispaj samo mene il hamzu i to je to...
eto veceras cemo moci oko 11h...pa ako budete igramo.
Ajoj neznam da li cu ja moci u 11 jer cu morati ici kod kumova , kuma operisala imala rak na plucima pa necu moci tad imam samo vremena prije 20 h jer tad idem ...Frost sta cemo
zasto pitas frosta ? 9-)
ne mogu ja poslije 9.30 igrati imam tour na xpamu
i sutra isto.probaj da uguras to prije negdje:P
MarS (-FireBeast , SKULL1) protiv Tiruriru (assassas , lasT_eXiLe) .

Pobijedio: MarS

Kratak info: Predali su game u 31 min.)
Dokaz , Slika:

Cuo sam se sa hamzom prije par min on igrao ja ga pitao kad cemo da igramo oni misle ko da moze to cekati kaze ma igracemo ... ma igracemo .... samo tako .:@:@:@:@

Replay nadam se da ne treba, ako ko bude trazio imam, al smo 2 puta rmk radili, zbog dcova tako da... .
nemanja_k je napisao/la:
Cuo sam se sa hamzom prije par min on igrao ja ga pitao kad cemo da igramo oni misle ko da moze to cekati kaze ma igracemo ... ma igracemo .... samo tako .:@:@:@:@
veceras budite oko 10-11h na gareni da odigramo.
ja lepo rekao da nemogu igrati posle 10 jer imam ss tour na xpamu skoro svako vece -.-
Slusajte mi necemo moci poslije 21:00 covjece rekao ti je ti je moj partnet znaci ajde dajte da se dogovorimo.... eto neka sutra u 17:00 zakazemo pa da to rijesimo jer ni meni se vise neda cekati ....:P:P
Cekajte u Bosnia and Herzegovina roomu.
Hocetel odigrat vi to?
SAD MI JE DOSTA :@.KOJI VAM JE QRAC COVJECE MI CEKAMO JBT 10000 GODINA, TREBALI SMO ZAVRSITI DO 4.1.2009 A SAD JE 13 PA COVJECE VI DR***E SVAKI DAN A SAD CE NAS JOS IZVACITI (nedaj boze).
Zašto to nemožete riješiti na jedan odrasli način ? Lijepo dogovorite se baš jedan dan , u točno vrijeme , 10 min max. čekanja , ako se tim ne pojavi u to vrijeme , i za tih 10 minuti čekanja , taj će tim biti diskvalificiran i problem je riješen? Ili vi želite odugovlačiti sa svojim izlikama '' Ajme ne danas , može sutra ) , ( Nema mi suigrača online , jbga). Dajte se malo organizirajte , samo ste vi još ostali.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.