Dakle sprema se novi ladder i u izradnji je. I to International Cyber Cup.
Daleko je poznatiji po ladderu za starcraft (cak poznatiji i od ESL-a) vjerujem da ce isto tako biti i sa Dotom.
Razgovarao sam sa adminom iccup-a Yello-Antom i rekao mi je da ce trebati ljudi posto se otvara dota sekcija.
Ukratko sto trebamo:
iCCup is always searching for new and talented members who are willing to help out.
Here are some of the requirements:
— Must have at least 1 to 2 hours of free time to contribute towards iCCup.
— Must be able to follow rules and procedures.
— Fluent in English and preferably at least 1 other language.
- News writers (person who can regular post news / articles about server events and world DotA
dakle tko god ima volje neka me pma ovdje na cro doti ili jednostavno neka mi posalje mail sa zadovoljenim zahtjevima.
e-mail: [email uklonjen]
Radi se i na antihackum koji ce biti u sklopu loadera za warcraft 3, dakle biti ce potrebno registry ubaciti.
Isto tako, replay arhiva, forum, slike, novosti ma ukratko svega.
vise o iccup-u: www.iccup.com
Dakle ako ima zainteresiranih saljite mi pm ili ovdje ili na mail..
Hvala unaprijed
DarioS
s vremenom, biti ce jos dodatnih informacija ovo je pocetak.,..
Daleko je poznatiji po ladderu za starcraft (cak poznatiji i od ESL-a) vjerujem da ce isto tako biti i sa Dotom.
Razgovarao sam sa adminom iccup-a Yello-Antom i rekao mi je da ce trebati ljudi posto se otvara dota sekcija.
Ukratko sto trebamo:
iCCup is always searching for new and talented members who are willing to help out.
Here are some of the requirements:
— Must have at least 1 to 2 hours of free time to contribute towards iCCup.
— Must be able to follow rules and procedures.
— Fluent in English and preferably at least 1 other language.
- News writers (person who can regular post news / articles about server events and world DotA
dakle tko god ima volje neka me pma ovdje na cro doti ili jednostavno neka mi posalje mail sa zadovoljenim zahtjevima.
e-mail: [email uklonjen]
Radi se i na antihackum koji ce biti u sklopu loadera za warcraft 3, dakle biti ce potrebno registry ubaciti.
Isto tako, replay arhiva, forum, slike, novosti ma ukratko svega.
vise o iccup-u: www.iccup.com
Dakle ako ima zainteresiranih saljite mi pm ili ovdje ili na mail..
Hvala unaprijed
DarioS
s vremenom, biti ce jos dodatnih informacija ovo je pocetak.,..
.
....by : ZeRo...