Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Grafička koja ide na integrisanu

88 pregleda · 4 odgovora · otvorena 27.12.2008. u 16:17

Moyel mi neko reć kako se oznacavaj npr AGP PCI-e i gdje se imaju kupit polovne...
Izvinjavam se na spam temi
naslov teme = " Grafička koja ide na integrisanu "

pitanje = " Moyel mi neko reć kako se oznacavaj npr AGP PCI-e i gdje se imaju kupit polovne...
Izvinjavam se na spam temi "

ak mislis " nadogradjivat komp " kupujuci grafu ... a imas integrisanu graficku.. to nece biti moguce.. jer se integrisana graficka ne moze nikad zamjenit, jer je sastavni dio maticne ploce.
Grafa integrisana se moze ugastiti. Ja sam imao integrisanu, i kupi nvidiu. Integrisanu ugasis u Device Menageru. I onda postavis novu, ako ti je to problem
integrisana karta nema veze sa onom za agp ili pci

prvo otvori komp pogledaj slotovoe oni slotovi za zvucnu, lan i ostale komponente su bijeli, a smedji slot je agp vecinom ako ti ide slot ovako "____ ___" onda je AGP ako ide "__ ______" onda je pci sada svi novij kompovi imaju pci expres izlaze za graficku ako je starij vjerovatno je agp graficka. Kada pronadjes koji ti je slot ides fino www.genelec.ba npr i gledas kojih graficki ima i trazis prve dvije su ti agp, a ostale su pci znaci ako ti je agp a gledas na genelec starnici imas samo na raspolaganji dvije karte, a ako je pci gledas sve osim te prve dvije. A ako gledas neke druge stranice obicno u nazivu pise dali je agp ili pci npr :

Club3D nVidia 9400GT pci - to su pci a ako pise u nazivu agp to je agp :D

et tolko od mene
Pogledas u oglasima il pogledas na market.ba ( online oglasi po meni najjaci )

Mozes postavit u kupoprodaju koja ti treba il do kolko para ... i eto , ne znam samo kako svijet moze biti ne snalazljiv al hajd nisi jedini ne sikiraj se ...

PCI-E ide ovako _ ________ _ ( provjereno na maticnoj ) a PCI ovako ________ _ AGP ______ _____ slicno ram procicama ( dodatak na prethodni post )

poz !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.