Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ATI vpu recover prolem

114 pregleda · 9 odgovora · otvorena 01.01.2009. u 23:57

Evo kad igram neku igru znaci bilo koju, poslije 5-10 min izbaci me iz igre i ovo se pokaze:

Do cega je ovo zna li neko, kako se moze popravit ??? :S
reinstaliraj drivere od graficke i neces imati probleme pozZZ javi ako napravis
reinstall drivere pa probaj onda trebalo bi pomoci ev ja sad naso na jednom sajtu slucajno
Imao isti problem.. nije ti do drivera... nije ti graficka dobro stavljena ili nestoji dobro... otvori komp i samo je izvadi pa vrati... meni radi sada normalno!!!!!!!1
reinstaliraj driver i ocisti kuler na grafickoj,

edit

i iskljuci program u trayu sto ti pise ati
Hahhaha, to legende moje :D

Vruce vruceeeeeeee ocisti graficku i pogledaj temperature. Ako je graficka koja ima HyperMemory testiraj RAM sa Memtestom.

Ako je ovo drugo, javi se....
mcill je napisao/la:
Hahhaha, to legende moje :d

Vruce vruceeeeeeee ocisti graficku i pogledaj temperature. Ako je graficka koja ima HyperMemory testiraj RAM sa Memtestom.

Ako je ovo drugo, javi se....
Drivere sam reinstalirao i ne pomaze opet se isto pokazuje..
Everest pokazuje temperaturu 40 stepeni Celzijusovih :) Sto je ako se nevaram u granicama normale...
Sutra cu ocistit graficku, provjerit jel fino ubacena pa cu vidit ocel to sta pomoc..
toXiccc je napisao/la:
Drivere sam reinstalirao i ne pomaze opet se isto pokazuje..
Everest pokazuje temperaturu 40 stepeni Celzijusovih :) Sto je ako se nevaram u granicama normale...
Sutra cu ocistit graficku, provjerit jel fino ubacena pa cu vidit ocel to sta pomoc..
Prati temperaturu dok igrash, a ne dok si na desktopu ..
VPU recover sprijecava graficku da se pregrije koliko ja znam, tako da je do toga najvjerovatnije..

Naravno, moze biti da grafa ne lezi fino u slotu, da ti je nestabilan napon (ako treba dodatno napajanje), da su loshi driveri, da je s necim petim u konfliktu ...
CloudStrife je napisao/la:
Prati temperaturu dok igrash, a ne dok si na desktopu ..
VPU recover sprijecava graficku da se pregrije koliko ja znam, tako da je do toga najvjerovatnije..

Naravno, moze biti da grafa ne lezi fino u slotu, da ti je nestabilan napon (ako treba dodatno napajanje), da su loshi driveri, da je s necim petim u konfliktu ...
Evo otvorio sam komp,ocistio od prasine, i imam sta vidit ovaj ventilator sto je na grafickoj ne radi, uopste se ne okrece xD LOL
Mozel se ovo nekako popraviti ???
toXiccc je napisao/la:
Evo otvorio sam komp,ocistio od prasine, i imam sta vidit ovaj ventilator sto je na grafickoj ne radi, uopste se ne okrece xD LOL
Mozel se ovo nekako popraviti ???
Naravno da moze, kupis novi ventilator. Kao sto rekoh gore, pregrijavanje, mijenjaj to sto prije.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.