Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

flashget problem/pomoc

54 pregleda · 4 odgovora · otvorena 27.12.2008. u 08:12

Imam sledeci problem kada hocu da skidam preko flashgeta fileove sa rapidshare nece da mi skida skine mi samo 4kb tako nesto.
btw: vlex mi je ranije rekao sta trebam raditi i dok sam imao drugi rapidshare mogao sam da skidam preko fleshgeta a sada kada sam koristio onaj sto je Haris dao nece da skida.Ako neko moze da objasni kako da namjestim bio bih zahvalan.
Addon za mozilu se zove Flashgot!

Pogledaj moj tut ovdje! <---
care prvo pogledaj jel fajl obrisan ako je obrisan onda nemoze skidat i bude to po 4 KB
i pogledaj valja li acc da nije limit potrošen
shoT_ je napisao/la:
care prvo pogledaj jel fajl obrisan ako je obrisan onda nemoze skidat i bude to po 4 KB
i pogledaj valja li acc da nije limit potrošen
acc je ovaj sto je haris dao(valjda nije potrosen).Provjerio sam i da li je fajl obrisan,a nije.
Gledao sam tutorial prije i sve uradim dodam rapidshare u servere upisem podatke za login i nece a prije mi je moglo a kad skidam ovako posto mi nije jaka brzina mogu skidati najvise 3 fajla odjednom a preko flashgeta stavim sve da se skidaju pa kad jedan zavrsi krene drugi

a taj flashgot mi je komplikovan :(
onda jedino ti fajlovi obrisani nema druge
ako koristis flasgot addon kliknes desnim bilo gdje i imas opciju flasgot options klikni tu pa stavi gore ovo DTA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.