Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BitTorrent help !

98 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.05.2009. u 21:09

Skinuo sam bittorent , ali neznam kako da fileove one koje sam skinu u torrentu da ih pretvorim u obicni file ili nesto drugo?
Ako neshvatate reci cu vam na GB ili PM!
Ti moraš torrentom skinuti nešto tj. da BitTorrentom otvoriš taj fajl i onda tek kreće download.....a brzina varira od torenta do torrenta i kad skineš on će biti u my documents>downloads folderu 9-)
Skineš onaj fajl sa mininove (nemora bit' mininova, samo sam dao primjer) i trebaš imat' instaliran BitTorrent.

Kad ti se skine taj mali fajl dva put' klikneš na njega i krenut' će ti skidat' tu igru/program/pjesmu/film itd.
da ih pretvorim u obicni file ili nesto drugo?
Ako neshvatate reci cu vam na GB ili PM!

Ko ovde ne konta.Taj fajl koji si skinuo ekstenzija je .torrent pokreni i na onaj prozor OK.Kada ti se napuni ono plavo na 100% gotovo.Desni klik na to i Open Containing Folder i tu ti je...
kada skines torrent udjes u bit torent i otvoris taj torent i ona stavis da ti se skida :D
kad skines neki torrent file,sacuvas ga,udjes u bit torrent i ides File/Add torrent/ i nadjes torrent file gde si sacuvao i downloadujes
Samo skinenes nes s neta (sto zelis) downlodujes to i onda ubacis u uttorent!!!!.I onda se napuni i the end

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.