Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BitTorrent?

142 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.04.2009. u 19:16

Kao u svakoj temi POZ SVIMA!!!

E ovako imam problem oko BitTorrenta.
Stavim ja da se skida neka igrica od 1GB nije bitno da li je u QTorrentu ili BitTorrentu isti je problem.
Znaci da predjem na problem,ja sam stavio kada sam krenuo u skolu 12:00 da se skida i kad sam dosao u 18:00 bilo je 65% a to je sporo 100%.
Meni je konekcija oko 800kbps u sekundi ali u QTorrentu i BitTorrentu se sporro skida evo sada trenutno pise da mi skida 12.0 kbps u sekundi to je sranje!
Znam sada cete mi reci da u opcijama nastimam da ide brze radio sam to na opcijama Speed Guide i stavio da mi se skida 512kbps u sekundi ali opet je sporo oko 10.0kbps znaci nece da mi se skida zeljenom brzinom koju ja hocu!Jel ima nekakav fazon da ubrzam da mi kazete nece mi skinuti do 00:00 veceras a treba mi sto prije!Plz pomozite?:(
Pa kada nemas seed-era dzabe ti je da ima 50Mbita konekciju.Nemas od koga preuzeti
Probaj smanjiti upload na npr 10Kb/s to je meni znalo pomoci
U tebe je M:TEL ADSL 784 kbps/64, a u praksi ti može maksimalno 80 kbps skidat. Nemože brže.

btw. RapidShare majka :$
jednostavno pokusaj drugi port ... ja koristim wireless i jednom sam naletio na "slobodan" port downld je zakuco do zla boga =)
spY je napisao/la:
U tebe je M:TEL ADSL 784 kbps/64, a u praksi ti može maksimalno 80 kbps skidat. Nemože brže.

U praxi max. 96kb/s :D

@ topic:

Joj .. 784 .. zlo ..

Jos torrent .. Jos vece zlo ..

Ima ono pravilo, kolko dajes, tolko dobijas ..

Ukljuci upload speed na max. nevjerovatnih 8kb/s hahah :D
spY je napisao/la:

Naucio :$

btw jarane nadji onaj bittorrent hack, meni uvijek vuce 1mb/s sa torrenta
AlienzZ je napisao/la:
Naucio :$

btw jarane nadji onaj bittorrent hack, meni uvijek vuce 1mb/s sa torrenta ;)
E ajd pomozi oko tog hacka??Plz skida mi sporo ko djavo 5.0kbps sad najvise bilo 50kbps pa se smanji na 20 pa na 10 pa na 2 i tako!!!
Ajd pomozi da nadjem plz?
ReVoLuTiOn je napisao/la:
E ajd pomozi oko tog hacka??Plz skida mi sporo ko djavo 5.0kbps sad najvise bilo 50kbps pa se smanji na 20 pa na 10 pa na 2 i tako!!!
Ajd pomozi da nadjem plz?
Samo ti traži te "hackove" i popušit ćeš trojanca.

Koji materijal je u pitanju? Skineš sa RS.com ili MS ?
I lol'd.
Da bih pravilno skidao sa P2P torrent mreze treba ti forwardani port.Umm,portforward.com i nadi svoj model i prati upute.Mozes otvorit bilo koji port do 65535(Ako sam u pravu?)Pokusaj neke sa vecim brojevima,zato jer mnogo ISP-ova blokira manje portove(i portove koje koriste virusi-backdoor,trojanci etc.).Sada je vazno gledati omjer seedera i leechera.Sto vise seedera,brzina je veca, i da sto vise dajes to ces vise dobit(kao sto je navedeno gore).Ne postoje torrent hackovi,mozda jedino maknit limitiranje najveceg broja veza u wins tcpip.sys file,sa 15 na 100> i maknit QoS Limitiranje na 20% mreze,te podesit MTL paket i TTL paket da odgovara najbolje tvojoj brzini.Jos jedna vazna stvar - KB/s i kbps i kbits nije isto,kao i MB/s mbps i mbits.Moja veza trenutno je 4mbps = 405 KB/s,iako nekada uhvatim vise od 1 MB/s(Centrala :D).I zasto ne skidati sa torrenta,ako imate dobru vezu i tkz. 'flat' promet.Rapidshare koristi HTTP protokol,koji vam omogucuje najvecu brzinu,dok torrent koristi P2P Protokol sto je velika razlika.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.