Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Dead face

291 pregled · 34 odgovora · otvorena 25.12.2008. u 21:22

Ev konacno sam zavrsio ono sto sam odavno poceo, narano nisam redovno radio na njoj nego ovako kad sam raspolozen upalim i crtam.
Slika je radjena u PS CS3, SAMO s mishem, i bez ikakvih dodataka PC tablet-a itd.
Et pogledajte, komentarisite

Size: 785/700px 280kb

Dead face by coDe 08

Pozz..
Ajoj , ovo je po meni predobro , kao da je netko uzivo crtao :)

9.5 / 10.0 :D

brate moj onako lijepa slikica

koliki je tebi samo skill misem kad ovako crtas, ja ne mogu ovako ni da imam olovku u ruci

ovo je smijesno jebote Svaka cast 11/10, nerazumijem se u te brusheve i ostala sranja, ali meni koji sam 2 puta otvorio ps u zivotu je ovo prejako
Svaka cast, al baš. 10!
Prejako brate. Da ovo pokažem profesoru likovnog, postidio bi se svoje karijere i školovanja.

Svaka ti čast.

P.S. Samo da znam, jesi li radio sa zoom-om? :)
ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc.............poserem se ja na ove svoje PICove...i ostala s...anja...Svaka ti dala.. Tema slike je ono sto je cini savrshenstvom!
GJ GJ !
svaka cast..

nego jel mi mozes dati TUT za onu sliku sto si radio lafo faca i sad kao crveni "splat" preko te face ?

http://www.gamers.ba/galerija/1238/1470/ ?
Preyako uradeno !

10 - Tka od mene +
ak je samo mishem prejaka je

10/10

mozel tut kako si to uradio
nije lose,zanimljiv odabir boja.aj mi samo rec ijesi li prvo planirao raditi samo facu pa si kasnije dodao i ovu pozadinu sa drvecem ili si to odmah tako radio.btw ocjena 9.jbg takav mi ukus.svejedno cestitka za trud
shoT_ je napisao/la:
ak je samo mishem prejaka je :o:o

10/10

mozel tut kako si to uradio ???
Ne može se TUT napraviti na osnovu skilla. :D
taRiQue je napisao/la:
GJ GJ !
svaka cast..

nego jel mi mozes dati TUT za onu sliku sto si radio lafo faca i sad kao crveni "splat" preko te face ?

http://www.gamers.ba/galerija/1238/1470/ ?
Ma nije ti to tesko uraditi, nema TUT jedino da ti pojasnjavam step by step kako sam uradio, samo ti je fol da dobijes osjecaj za boje, da znas kako da napravis sjenu i dubinu slike, inace vec je on bio zamotan u maramu, ja sam dodao samo krv i rupu
freestyleee je napisao/la:
nije lose,zanimljiv odabir boja.aj mi samo rec ijesi li prvo planirao raditi samo facu pa si kasnije dodao i ovu pozadinu sa drvecem ili si to odmah tako radio.btw ocjena 9.jbg takav mi ukus.svejedno cestitka za trud
http://www.gamers.ba/galerija/1238-2943.jpg
dobro si primjetio prvo je uradjena faca, bila je slika i sad je u mojoj g.ba galeriji, pa sam je uokvirio kao da je na nekom drvetu, pa nakon toga radio background.
Jako lijepo, umjetnicki, mislim da nitko na g.ba nebi mogao ovo odradit na ovaj nacin...

Definitivno bi trebao ovo pokazati nekome tko se razumije u to, mozda i pokusat prodat
spica nije lose, ko da je memo crto..mos prodavat ovo:P
Svaka cast dosta truda i vremena ulozeno u ovo ja mislim jos jednom svaka dala :D
onako...

trebalo je skila i sve to ...

al jbg meni se nesto nesvidja :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.