Diskusija
Zaključana
[PIC] Cloud from Kingdom Hearts
139 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.12.2008. u 16:05
ma sminka sve to ti radis ali nemoj za svaki novi svoj radit postat temu nema potrebe fino ga u galeriju stavis i kako ko naleti da ti komentar...
btw: i meni je cloud drag
LEGEND1g je napisao/la:
ma sminka sve to ti radis ali nemoj za svaki novi svoj radit postat temu nema potrebe fino ga u galeriju stavis i kako ko naleti da ti komentar...
hmm nije loshe!!al trebo si orginalnu sliku stavit da vidimo sta si ti ustvari uradio!!
Sad si poceo malo "zabushavat" xD... Render nije tvoj skino si ga sa neta 100%, neki dan sam ga vidjeo... Znaci ti si pozadinu ubacio (sto nije lose), tekst je dobar, ali svaki text radis na isti fazon... Promjeni malo godice ti 
UGL Rad je dobar iako nisi nista posebno uradio... SIMPLE rulz
btw. Posto sam isti TRL samo kritikujem ljude xD ^^

nije los rad, popravjas se pravo
, mozda si trebo jos koji brush dodati da popunis praznu pozadinu i ovo dole plavo u neku drugu bolju staviti, malo vise poraditi na tom podu xd, et gl
, mozda si trebo jos koji brush dodati da popunis praznu pozadinu i ovo dole plavo u neku drugu bolju staviti, malo vise poraditi na tom podu xd, et gl
Rammo je napisao/la:
Sad si poceo malo "zabushavat" xD... Render nije tvoj skino si ga sa neta 100%, neki dan sam ga vidjeo... Znaci ti si pozadinu ubacio (sto nije lose), tekst je dobar, ali svaki text radis na isti fazon... Promjeni malo godice ti 

definitivno jos koji brush bice nesto od tebe trudis se
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.