Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nagrada Server

504 pregleda · 32 odgovora · otvorena 20.12.2008. u 19:29

Znaci poklanjam nekome Public Server 24 slota ko god hoce dobija FTP i server je placen 6 mjeseci  znaci jer se na mom promjenio IP sada im dajem ovaj stari IP pa eto ko zeli nek izvoli nek se jave ovdje  ? Znaci mora napisati zasto bi zelio da dobije server, Kako ce se zvat server, sta planirate sa njim
ev chosen ako moze meni server

Zvao bi se Balkan gaming arena

Zasto:Oduvijek sa zelio imati svoj server da mogu druziti se sa svojom rajom i dovoditi ostale igrace itd...

Jednostavno zabava
Ja bi volio da imam server iz cistog razloga da me nemogu nervirat oni sto imaju server ..
Daj meni :D
zvao bi se ProDuo zasto zato sto imam svoj web site pa bi stavio ono iposjeta mog sajta a i za klan svoj bi bio
ch0seN je napisao/la:
Znaci server je dobio Underground i AMIIIR za potrebe internet centra didakta :) Agich brate tvojoj sam se ideji najvise nasmijao dobra zamisao ali ti nebi bilo raje dok ovako didakta :)
ma vole ljudi deda mraza :D
daj anketu, ili cise vole didaktu ili dedu ...
(ako se nako ljuti moze biti i dedo bajro, tema za još jednu anketu)
Random davani samari i aplauzi za kvalitetne/spam postove. Molim vas da procitate temu do kraja i fino odgovorite. Cak stavise povecavate si sanse da dobijete server.

Hvala
m0onsteR je napisao/la:
eO ja
Ama lik je pitao , kako da se zove server i sta ocete :S

omG
super od tebe stho poklanjas server daj nekome ko nije cheater i ko ce znati okjo njega a ne nekom dbl koji ce ga upropastiti
Kako vas nije stid? xD, Skrenuli ste sa temee, nek sadrzi 1. razlog sto ocete server 2. ime servera? Komplikovano? :S
Eo ja ocu da server radi zabave i igre dao bi admina samo koji znaju sta je amx i koji su ga prekucali onima koji ne banaju kad im igrac kaze onima koji kad misle da neko ima chit odu u spec i prate tek onda kick ili ban onima koji bi bili online na sevreru stalno i koji bi se druzili s rajom a ne s...i ja imam admina asd sam mangup server bi se zvao..

OmegaNET CS 1.6 Public
Ja bih htjeo server da ga odrzavam 6 mjeseci

ime: Fun ArenA

edit:sry nisam vidio da je dobijen server
Zdravo! Ja bih volio da mi das server radi toga sto mi je to kao potrebno!!! Kada dignem sam svoj server pocinje laga 5vs5 ali ako bi mi ti dao to nebi lagalo!!!
Dao bi mu ime: International Gaming Public Server!!!
Pls... To mi je veoma potrebno!!!

Edit: Nisam vidio da je server dobijen.. SRY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.