Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nagrada Server

504 pregleda · 32 odgovora · otvorena 20.12.2008. u 19:29

Znaci poklanjam nekome Public Server 24 slota ko god hoce dobija FTP i server je placen 6 mjeseci  znaci jer se na mom promjenio IP sada im dajem ovaj stari IP pa eto ko zeli nek izvoli nek se jave ovdje  ? Znaci mora napisati zasto bi zelio da dobije server, Kako ce se zvat server, sta planirate sa njim
Eo ja 

Zelio bih da moj clan ima i public server,a zvao bi se MYSTERY Public Server (logika) xD

:-*
gief 

PRIBOJ NET !

Post dobio šamar od LoKi

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Post dobio šamar od LoKi

mogul ja bbiti admin ko dobije server  :) plsss

amx sam prekuco
a veliko mi je zadovoljstvo biti admin zato pls da mi javite ko je dobio  :D
ocu ja chosen plssssss UDNERGROUND ADN FANTAL^S DM SERVER DAT CU TI ADMINA NA SVIM SVOJIM SERVERIMA I TOME STO MI DAS!

imam vec servera 3 zelio bi da dobijem da imam server s static ip 1
Pa citatel temu napisite kako ce se zvati, i sto bi zelili da ga dobijete

Post dobio aplauz od LoKi

ja ,zvao bi se gamers.ba  podjelio bi ovim ozbiljnijim admine (frost,xeon i tako dalje) i sutao stalno,nebi bilo citera 
Pa neće davati svima 
Napišite šta planirate sa serverom.;)

btw. meni ne treba:)
DIDAKTA GAMES CENTAR 1.6 Server

TJ. SERVER BI BIO OD IGRAONICE DIDAKTA JER TRAZE ONI TO!
zelim da svi zajedno docekamo deda mraza :D na jednom serveru :D
moze meni plss treba mi hitno server...

btw : sto nisi doso u STASNET da igramo mec danas mi te zvali ( ja i onaj andrOO)

trebo bi mi da igram CW-ove na njemu... zvao bi se ragE team server... zato jer bi eshel, taylor, zike, anii, silly igrali cwove na njemu.... poxx
Evo meni

btw : volio bi da imam svoj server radi zezanja i davanja admina  zvao bi se Chuck Norris public server  ako moze meni daj

Post dobio aplauz od LoKi

evo ja..dzabe se javio jer znam da necu dobit al haj 

kontao malog brata obradovat serverom sad za novu god al et :|

kontam ga nazvat: ch0seN-s pr0 public server
eo ja meni treba i stavio bi ga steam da se moze da igra fino..
Hvala
Znaci server je dobio Underground i AMIIIR za potrebe internet centra didakta  Agich brate tvojoj sam se ideji najvise nasmijao dobra zamisao ali ti nebi bilo raje dok ovako didakta 
Ja bi zelio server!

Zasto: Pa uvjek sam zelio server! Server bi se zvao FunNet admini bi bili npr. (sanyo, allem, eshel, taylor)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.