Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Ideja

744 pregleda · 72 odgovora · otvorena 17.12.2008. u 20:49

Postvani gameri,i administracijo,dosao sam na ideju o otvoranju internet cluba "GAMERS.BA".

Na ime ...

Volio bi da se veliki broj vas odazove na ovu temu,to sto bi zelio jeste da pokusamo prikupiti neku sumu novca za pomaganje otvaranja ovog net cluba..

Zamolili bi nekoga od pouzdane raje,da otvori ziro racun na koji bi mogli poslati novac..npr ( 2KM,3KM,5KM ili koliko ko moze )..

Schulz,bU,FaTaL,Wertu,Daesthanas i ostala administracija ( koja ne krade ).

Pa bi ovim putem pokusao zamoliti doticne osobe da razmisle i da popricaju o ovoj temi..

P.S : Posto vidim da se cesto organizuje "gamers.ba" meet ili g.ba kafa ..To bi bila idealna lokacija za druzenje svih nas i pri tome bi doticni cak imali i profita,jer nas je ipak mnogo na ovom sajtu..

I molim vas da razmislite o ovome...I da ne propadne ideja u vodu,a zamolio bi i ostale clanove g.ba portala da se odazovu na ovu temu,i da iskazu svoja misljenja..

Hvala : by dyemsonii & scoore
pa bilo bi dobro da pare koje dajemo premiumom jedan dio ode u taj fond !!!!

Refresh majk* mu j*b**
Jedna od najboljih ideja i jedna od mojih zivotnih zelja.Haj na msnu cemo se dogovoriti...
bolan pa zao ovdje ljudima dati 2 km za premium i vlastiti ugodjaj a ne da daju za neki internet klub(cast izuzetcima)
Dobra ideja pravo . Podrzavam ovo .

@ riddle . treba se odma dogovoriti oko svega toga sto si rekao . Ako bi to propalo novac nek ide npr. u humanitarne svrhe ili nesto sta ja znam dogovorimo se . Ili da organizujemo izlet neki , ali rano je jos pricati o tome , ja bi volio da uspijemo i da se to otvori .

GL 8-)
nisam iz sarajeva ali ako se ovo ostvari pokusacu dati neku sumu.. eh sada.. jedan mali tip..(mislim samo nako). neka neko od administracije (wertu,fatal ili ko vec) digne kredit ili nesh da se kupe racunari i iznajmi prostor.. i tokom rada igraonice kredit se moze otplatiti, jer bi posla sigurno bilo... samo mala ideja... nemojte galamiti na mene
dyemotr0n je napisao/la:
Zasto bi kupovali original igrice,nemoraju se qpiti neke prejjake MASHINE,sve se to da uraditi..Kada bi se potrudili,jer bi to i nama islo u korist ( druzenje,raja itd.. ) ;)
Izvini kolega.... Gledaj ovako... Hocemo npr da uzmemo 5 compova... Nekih srednje jacine... 5 x 1000 (minimalno) to je 5000KM, + na to racunaj registraciju firme koja u Kantonu Sarajevo iznosi mozda minimalka jos 500 KM, racunaj prostorija (kiraija)... I da se mi druzimo?! Pa to ti je investicija fakat, a ne druzenje, izaci na kafu, sexsati ili sta ja vise znam sta... Je**s je****e, uci skolu! XD
dyemotr0n je napisao/la:
Zasto bi kupovali original igrice,nemoraju se qpiti neke prejjake MASHINE,sve se to da uraditi..Kada bi se potrudili,jer bi to i nama islo u korist ( druzenje,raja itd.. ) ;)
djemson sve je to ok ali razmisli koliko nas bi dolazilo tamo koji hoce WoW da igraju ili Warcraft 3 preko battle net ili steam turnire sta ja znam vec.
Mah uglavnom xtra je ideja ali trebalo bi podosta para :S
meni se ideja i svida i ja bi bio sretan da pomognem ostvarenju ovog
GAMERS.BA internet kluba :D
Bratam prejako, otvori te je i eo mene u SA
Ogromne pare trebaju za to i mislim da cemo mi to tesko ovdje skupiti ali nije problem nazvat neki broj ili trknut do banke pa dat 10ak KM.
ma jarane sve je to divno ,krasno
kad bi uspjeli prikupit za masine ,igre bi nekako ... opet svaki mjesec moras struju,vodu, grijanje , flat itd. ali opet i to nekako rjesite (sponzori ) opet racunaj da ce svaki dan barem 10 ljudi sjediti za jednim kompom = normalno da ce se nesto razvalit, i to treba placat

al inace treba sponzore potrazit
aaa sta mislite na nekog sponzoraa ? da FaTalni da neku reklamu i na stranici i u tom " internet klubu"
To moze uraditi samo Ado aka bU !

Znaci za rad jednog kluba potrebno je:
Novac ( i to dosta novca )
da se nadje lokacija, prostor i sve te dadzbine
10 racunara ( minimalno ) i placenje struje , vode i ostalih dzavola ! , Osigurat radnika

Sve u svemu otvaras covjece firmu, nema se paraaaaa

Nije to zajebancija to je ozbiljan posao !

a drugo !

Moze neko ko ima pare otvoriti net klub i da mu da ime Gamers.ba uz naravno dopustenje Ade-e jel je g.ba njegov brend !

papa !
Bolje da WCG licencu kupimo i to je jos jeftinije nego otvoriti Internet centar ideja dobra ali nema nish od ovoga :*
mislim da je moguce ostvarit ovu ideju al isto da bi trebalo dosta vremena dok se dobiju nove donacije nisam iz sarajeva al bi podrzo i doniro neku sumu novca za ostvarenje ove ideje :)
Eo moja ideja..
sta kazete da ubacite u shop da mozemo praviti mail [email uklonjen]
mislim da je moguce ostvarit ovu ideju al isto da bi trebalo dosta vremena dok se dobiju nove donacije nisam iz sarajeva al bi podrzo i doniro neku sumu novca za ostvarenje ove ideje :)

sry je*e*i refresh
znas kad cete skupiti toliko para sa ovog sitea ?

nikad nazalost..

nije da sam pesimistican al' budimo realni :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.