Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SteelSeries - podloga.

294 pregleda · 17 odgovora · otvorena 16.12.2008. u 12:08

Znaci zelim da uzmem podlogu od ovog proizvodjaca.
Nemogu se odlucit...
Molim nekog ko se razumije u ove podloge da mi preporuci neku..
Mish je intelli 1.0, ako ga mjenjo onda samo za 3.0, tako da se nista nemjenja sto se tice toga.
Cijena nije bitna...

Znaci zelim da mi preporucite koju podlogu da uzmem, uz podlogu zelim objasnjenje zasto bash tu podlogu..

Hvala
http://www.steelseries.com/int/products/surfaces

btw.
Harune, ako procitas pls javi mozes li mi jednu od ovih zbavit
http://www.gamers.ba/forum/1/53943/gaming-oprema/
Ovako ja imam inteli 1.0 i koristio sam do sada 2 podloge!

Func surface malena podloga veoma precizna i pristaje uz inteli 1.0
Roccat sense glacier blue high precision mousepad :$ Podloga 400 x 280 mm height 1.35 mm (www.roccat.org i imas jos adrenalin blue ... ) Veoma je dobra kad se priviknes na nju !Mislim da je idealna za svakog gamera !

ROCCAT SET THE RULES ^^ 8-)
Ev ja sam narucio QCK + [ 111 Kuna] preko, http://www.gmc.hr/, Imos sam tu podlogu prije prejaka ili uzmi nju ili uzmi qck heavy . I mish nemoj mjenjat Intelli PWNA ponjoj !
Najbolje podloge za inteli 1.0 i inteli 1.1 su qck heavy,i razer mantis (speed & control).Najbolje odgovaraju tom mishu to je dokazano 100% ima tu josh par podloga naravno,al ove su najidealnije.
ved00 je napisao/la:
Najbolje podloge za inteli 1.0 i inteli 1.1 su qck heavy,i razer mantis (speed & control).Najbolje odgovaraju tom mishu to je dokazano 100% ima tu josh par podloga naravno,al ove su najidealnije.
Gdje to pise?
Ko je to dokazao?
Daj ba sta valjas gluposti. Podloga se uzima onako kako kome odgovara a ne prema misu ili prema necem drugom.
Sto se tice teme, pitaj nea jer znam da ih je on imao ili stavi na kupoprodaju da kupujes.
edit:
Moja preporuka Roccat Taito zato sto je jedina uradjena od nano vlakana to je zadnja tehnologija za izradu podloga, 45 KM ti je ona imam ti je ja novu a mozes uzeti i Razer Goliathus (ctrl ili speed) sada zavisi koja tebi vise odgovara da li glatka ili hrapava, njena najveca prednost je velicina pa onda sve ostalo.

Post dobio aplauz od neO

cannabis4posho je napisao/la:
Gdje to pise?
Ko je to dokazao?
Daj ba sta valjas gluposti. Podloga se uzima onako kako kome odgovara a ne prema misu ili prema necem drugom.
Sto se tice teme, pitaj nea jer znam da ih je on imao ili stavi na kupoprodaju da kupujes.
edit:
Moja preporuka Roccat Taito zato sto je jedina uradjena od nano vlakana to je zadnja tehnologija za izradu podloga, 45 KM ti je ona imam ti je ja novu a mozes uzeti i Razer Goliathus (ctrl ili speed) sada zavisi koja tebi vise odgovara da li glatka ili hrapava, njena najveca prednost je velicina pa onda sve ostalo.
Znam 15 likova koji imaju inteli 1.1 i inteli 1.0 i znam koje podloge najbolje odgovaraju..Ne kazem ja mozda ih ima josh bog zna koliko,ali ovo su moje preporuke zato molio bih te da odrastesh jer necu da se raspravljam sa hajvanima preko je****g g.ba.Hvala

Debeli ne samaraj me ^^ Vidish da me debil nervira on se javlja na moj post fino preporucujem covjeku sta kako al jebiga vidi se on je profesionalac ^^ "Koliko sam opreme promjenio" Izvini molim te je li ono tebe SK trazio da im budesh manager?

Post dobio šamar od neO

cannabis4posho je napisao/la:
Gdje to pise?
Ko je to dokazao?
edit:
Imam mantis control... al zelim nesto drugo.. mantis me savrseno sluzi al znaci ocu drugu josh neku da uzmem..
neznam za tu roccat okle ima narucit.. jedino ako harun moze zbavit

al molim, radije preporucite podlogu iz SS proizvoda :S:S.. zato sam i digao temu a ne radi razera.. xd
rulF je napisao/la:
Imam mantis control... al zelim nesto drugo.. mantis me savrseno sluzi al znaci ocu drugu josh neku da uzmem..
neznam za tu roccat okle ima narucit.. jedino ako harun moze zbavit

al molim, radije preporucite podlogu iz SS proizvoda :S:S.. zato sam i digao temu a ne radi razera.. xd
Ja licno imam steelseries Qck heavy i prezadovoljan sam s njom.Mislim podloga je malo podugacka ko ima low sens za njega se ubila.I ja jos nemam ti ja nista od steelseries
Imam intelli 1.1 , i on ti je isti ko intelli 1.0 samo ima dvije tipke Back i Next sa strana ...

Podloga mi je Razer Goliathus Speed i predobra je za ovog misa.

Uzmi Goliathus, to je moj savjet.

Ako koristis velik sens, kupuj speed jer je pravo glatak pa mis doslovno leti po njemu ;)

A ako koristis mal sens, kupi control ;)
ved00 je napisao/la:
Znam 15 likova koji imaju inteli 1.1 i inteli 1.0 i znam koje podloge najbolje odgovaraju..Ne kazem ja mozda ih ima josh bog zna koliko,ali ovo su moje preporuke zato molio bih te da odrastesh jer necu da se raspravljam sa hajvanima preko je****g g.ba.Hvala

Debeli ne samaraj me ^^ Vidish da me debil nervira on se javlja na moj post fino preporucujem covjeku sta kako al jebiga vidi se on je profesionalac ^^ "Koliko sam opreme promjenio" Izvini molim te je li ono tebe SK trazio da im budesh manager?
Ti meni kazes da odrastem?
SIne ja koliko sam opreme promjenio i imao ti za citav zivot neces vidjet a ne da igras na tome.
Drugo to sto ti znas 31203210321031203210321030213012 likova nema nikakve veze sa tim koja je podloga bolja za koji mis, ne pametuj jer nemas blage mozes dati samo preporuke a ocjene svoje ostavi za sebe jer su smijesne.

edit:
rulf imam ti ja novu Taito, 45 KM
Sto se tice SteelSeries ima velik asortiman podloga za svakog igraca.

Ti pitas da ti preporucimo podlogu.... objasni malo tvoje konfiguracije... tj. da li ti je sensitivity velik ili je mal ? Da li volis vise platnene podloge, ili od plastike ili cak od metala ?

Mal sensitivity

Za low sensitivity gamere preporucujem vece podloge poput QcK Heavy, QcK+ ili SteelSeries Experience seriju.

Srednji sensitivity

Preporucujem podloge poput: SteelSeries 5L, SteelSeries QcK ili QcK mini, SteelSeries 4D, SteelSeries SX ili SP

Velik sensitivity

Nisam nikada igrao na ovom sensu, ali imam prijatelja koji igraju i preporuka je da ne uzimate VELIKE podloge, vec da uzmete podlogu kao: SteelSeries 4D, QcK mini.

Ovo su preporuke sto se tice SteelSeries-a, medjutim nije to jedini proizvodjac i svako ima svoj still ;) Nadam se da vam je malo pomoglo, detaljnije informacije o pojedinoj opremi omate na turprijalu od dvr-a, jeste da je malo stariji i nema novije opreme al mozete procitati OVDJE

Post dobio aplauz od Souren

Brate imas je kupiti u zk officu cijena je oko 40 50 maraka,mislim na roccat taito,a imas i onu najnoviju podlogu ona je oko 100 maraka,manje 10% znaci 90 km,ja imam roccat taito,super je podloga a nije ni skupa,40 km sam je platio,a ako ides u hrvatsku imas je kupiti za 110 kuna dole,eto da ti olaksam trazenje,pozdrav!!!
Steel Series qck+moon ima moj priatelje tu kombinaciju prejako ^^ il goliathus speed svegami !
heavy ili uzmi sto je rekao tarik goliathus control edition bolja meni zbog lakseg upravljanja misha .
koristim steelseries xai i quick heavi i malen sens,prava kombinacija9-)
Preporuka, na svim misevima do sad, 3.0 mx i razer, i vise podloga, najbolje odgovara Razer Goliathus Control, neces pogrijesit...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.