Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gaming Oprema

820 pregleda · 46 odgovora · otvorena 15.12.2008. u 16:40

Evo ko ima zelje da uzme neku opremu za pc nek se obrati meni jer cu ja naruciti i dobicete to po veoma niskoj cjeni.
Evo par primjera :

Razer Barracuda 185 KM
Razer Goliathus(Mala) 30 KM
Razer Goliathus(Srednja) 35 KM
Razer Goliathus(Velika) 40 KM
Razer Barracuda (Zvucna kartica) 310 KM
Logitech MX518 50 KM
Logitech G5 blue 65 KM
SpeedLink medusa 2.1 35 KM
Roccat kone 130 KM
Roccat adrenaline 40 KM

Ako vas jos nesto zanima reci te ima jos tu proizvoda.Opremu dobijate zapakovanu.

Eh, pravo lijepe cijene, jedne barracuda slusalice ce vjerovatno i za Novi Travnik stici iz te ponude

na usb mi trebaju jel ima i jel ista cijena =)
100kaa je napisao/la:

na usb mi trebaju jel ima i jel ista cijena =)
Ja koliko znam da da je medusa 5.1 na usb a da su 2.1 na obicno. Ako grijesim ispravi me.
Bil ja mogo dobit za mostar po istoj cijeni?

Stari vodi CityExpress, more radnik doc u SA sa parama

haruninho - javim do veceras , al vjerojatno medusa 2.1 i intelli 3.0 ako ima..
Fine cijene, nema sta! Povoljno stvarno! Skidam kapu!

Ali moja kolekcija je prepuna toga

@Pirat: gladja LOL ccc kakav izraz, postoji ti speed i ctrl Goliathus control je hrapav a speed nije tj. brz a ctrl je sporiji! A pitanje ti je boze sacuvaj! :S

Post dobio aplauz od haruN

infusion je napisao/la:
Fine cijene, nema sta! Povoljno stvarno! Skidam kapu!

Ali moja kolekcija je prepuna toga ;)

@Pirat: gladja LOL :( ccc kakav izraz, postoji ti speed i ctrl Goliathus control je hrapav a speed nije tj. brz a ctrl je sporiji! A pitanje ti je boze sacuvaj! :S
ma ok

samo mi nemoj gramatike svega ti

danas me nastavnica bosanskog .....
hara brate imajul pirane koja cjena i dali bi se ko meni mogla spustiti cjena za meduse 2.1 a
Logitech G5 65 KM

Da se nisi malo preracunao?

Post dobio šamar od haruN

rulF je napisao/la:
Bil ja mogo dobit za mostar po istoj cijeni?

Stari vodi CityExpress, more radnik doc u SA sa parama

haruninho - javim do veceras , al vjerojatno medusa 2.1 i intelli 3.0 ako ima..
Naravno da bi mogao dobiti sto da ne sta te interesuje?
Trainee je napisao/la:
Logitech G5 65 KM

Da se nisi malo preracunao?
sto jel ti to skupo , sve novo i pre jeftino uzimam prvo slusalice pa ostalo
liryo je napisao/la:
hara brate imajul pirane koja cjena i dali bi se ko meni mogla spustiti cjena za meduse 2.1 a
Razer Pirane cjena 125 KM. A meduse se ne mogu spustiti posto je ovo sve po nabavnoj cjeni.
PREJEFTINO...SVAKA CAST
raja kupite dok imate evomogucnost...kasnije cete kukati

ja kupio neki dan novi mis...u plusu, jbg (trebao si najaviti)

.....................
jel mozes nabaviti tako (jeftinije) externi hard disk ? (al onaj manji) ?
Po procjeni gamera danas je najvise upotrebljivo kako ja znam i proglasavano na vote-ima je :Razer Mantis Speed/control,Logitech Mx518 i SpeedLink medusa 2.1. To vam ja Preporucujem ;):)
haruN je napisao/la:
Ja koliko znam da da je medusa 5.1 na usb a da su 2.1 na obicno. Ako grijesim ispravi me.
nemam te sta care ispravljati ako malo procitas i ja sam tip jel ima ... ili mogu i neke druge slushe da su tu sa cijenom al da su na usb ... jer su mi sjebani izlazi sprednje strane a nazad su mi zvucnici i neda mi se kopcati to svaki put ... pa tako nisam 4-5 mjesei poigrao na zvuk :*
Po procjeni gamera danas je najvise upotrebljivo kako ja znam i proglasavano na vote-ima je :Razer Mantis Speed/control,Logitech Mx518 i SpeedLink medusa 2.1. To vam ja Preporucujem ;):)

Edit: izvinite moderatori administratori radi ponavljanja ovog posta jer mi nesto firefox nestima sry izbrisite jednu .Hvala...
100kaa je napisao/la:
nemam te sta care ispravljati ako malo procitas i ja sam tip jel ima ... ili mogu i neke druge slushe da su tu sa cijenom al da su na usb ... jer su mi sjebani izlazi sprednje strane a nazad su mi zvucnici i neda mi se kopcati to svaki put ... pa tako nisam 4-5 mjesei poigrao na zvuk :*
Sta ce tebi slusalice klocu jedan ? Hajd da znas igrati ja bih ti kupio te 5.1 sa usb ggagagaa
mozel onako detaljan opis mis-a roccat kone i sa kojim bi se podlogama najbolje slagao?

CITIRAJTE ME !
LEGEND1g je napisao/la:
mozel onako detaljan opis mis-a roccat kone i sa kojim bi se podlogama najbolje slagao?

CITIRAJTE ME !
Roccat kone i roccat adrenalin te dvije kombinacije sam probao i svidjele su mi se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.