Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zapitajmo se ?

1.048 pregleda · 89 odgovora · otvorena 15.12.2008. u 01:01

nc je napisao/la:
Joj Flesh, pusti price. Ti ako ces traziti snimke vanzemaljaca i UFO-a, naci ces ih. Ako ces traziti dokaze da su ti snimci fake, ima i toga.

Da ima vanzemaljaca (blizu nas) znali bi jer imamo tehnologiju za to.

PS: Gdje mi je nestao post? ROFL <-- smijesno mi (tema)
Ko kaze da imamo tehnologiju? vidis da ne mogu zakljuciti da li je pluton planeta ili ne, ma lol, kakva tehnologija ja ne vjerujem ni da su sletili na Mars, a kamoli da zakljuce ima li vanzemaljaca

Cak na Nasoj planeti ne mogu zakljuciti bermudski trougao,piramide,stone age?

Kako su ovo uspjeli napraviti u tom dobu? helikopterom?
KostamaN1 je napisao/la:
Ko kaze da imamo tehnologiju? vidis da ne mogu zakljuciti da li je pluton planeta ili ne, ma lol, kakva tehnologija ja ne vjerujem ni da su sletili na Mars, a kamoli da zakljuce ima li vanzemaljaca

- Pa to, za jedno par hiljada godina možda bude nešto =) ...

- Tehnologija je jako loša za sad da bi nešto uradila.. I to što kažeš za BT... Da imaju neku tehnologiju, već bi znali šta je tamo..
Misterija bermudskog trokuta je davno rijesena.

Radi se o podrucju koje ima ogromne zalihe metana (gas) koji se nalazi ispod povrsine vode. Kako se povecava pritisak, povremeno se desi da metan probije sloj koji ga dijeli od vode, tako da gas izbije i pritisak popusti. Svi znate sta se desi kad otvorite bocu Coca Cole. Pritisak popusti i stvaraju se baloncici. Tako je i sa metanom u moru.

Brodovi koji se ne nadju na pogresnom mjestu za vrijeme izbijanja metana, nadju se u moru baloncica koje ima razrijedjenu gustocu (vecinom je zrak) tako da brod propada u vodu.
Avioni koji lete iznad takvog podrucja, lete kroz zrak koji se sastoji uglavnom od metana. Metan je laksi od zraka i nema svojstva kao normalni zrak (ide prema gore jer je laksi od zraka) tako da krila aviona ne mogu da nose tezinu aviona i avion se rusi u more i tone jednako kao brod.

Sorry za dug post, samo sam htio pokazati da za sve ima objasnjenje, koliko god ono zvucalo nemoguce i neobjasnjivo.

- vidis da se moze kad se hoce ..

Post dobio aplauz od Struja

Dokazano je da vise ljudi vjeruje u Vanzemaljce nego u Boga !

btw, ja mislim da postoji nesto kao sto Struja rece, ogromn je ovo prostor da bi mi samo bili u njemu XD XD

Ima nesta mora bit, ko zna mozda smo necija farma ko' na ogame ^^

KostamaN1 je napisao/la:

Pogledaj malo sta pisu ljudi koji izucavaju kako su se gradile piramide, Stonehenge... Radili su experimente s tehnologijom kakva je tad postojala i uspjeli su napraviti minijaturne izvedbe tih gradjevina sa 50-100 ljudi. Znaci dizali su kamene blokove teske 2-3 tone bez problema, tizali ih u zrak po 10m... Samo treba smisliti odgovarajuci sistem poluga i "liftova".

Ako su mogli napraviti minijaturne izvedbe s malo ljudi i za kratko vrijeme, onda mogu i velike sa puno ljudi i vise vremena. Google u ruke i citaj ;)
nc je napisao/la:
Ne znam, pa to je fakat pravi vanzemaljac! A vidi sta sam slucajno nasao, ovo je uslikano prosle godine na jednoj livadi blizu Minhena!

Hláford ealra méara

Sto se tice topica...

"We are not alone"
sto da ne velik je svemir za nas xD cuj nije naucno dokazano kad bi sad pricali sta sve nije naucno dokazano ...ccc...
ZeN4mi0 je napisao/la:
sto da ne velik je svemir za nas xD cuj nije naucno dokazano kad bi sad pricali sta sve nije naucno dokazano ...ccc...
Ne kazem da nema, vjerovatno ima i vjerujem u to. Ali sigurno ih nema u nasem suncevom sistemu. Bar ne naprednih kao mi.
nc je napisao/la:
Ne kazem da nema, vjerovatno ima i vjerujem u to. Ali sigurno ih nema u nasem suncevom sistemu. Bar ne naprednih kao mi.
pa nema ih naprednih kao mi ^^ oni su se vozali "tanjurima" za vrjeme rimskog carstva
Wertu je napisao/la:
Hláford ealra méara :)

Sto se tice topica...

"We are not alone" ;D
Sta ti to znaci? :D
nc je napisao/la:
Sta ti to znaci?
Lord of all horses.
Flesh je napisao/la:
pa nema ih naprednih kao mi ^^ oni su se vozali "tanjurima" za vrjeme rimskog carstva
Mislio sam da nema naprednih kao mi ili naprednijih, bar u nasem Suncevom sistemu. Na Marsu je bilo vode i vjerovatno inteligentnog zivota, ali puno ranije nego sto je bilo inteligentnog zivota na Zemlji, tako da otpada opcija dovodjenja vanzemaljaca u vezu s nasom civilizacijom.
Wertu je napisao/la:
Lord of all horses.
Sta, glavni konj? :D Evo novi fazon, kad je neko onaj konj da ne moze biti veci, kazes mu da je jednorog xD

Samo idem sad spavati, kasno je... A mogli bi vanzemaljci vidjeti da je u citavoj zgradi samo kod mene upaljeno svjetlo pa me kidnepuju!

Tema mi je jako zanimljiva i sorry Struja za offtopic, slap me if you can (6)
nc je napisao/la:
Sta, glavni konj? :D Evo novi fazon, kad je neko onaj konj da ne moze biti veci, kazes mu da je jednorog xD

Samo idem sad spavati, kasno je... A mogli bi vanzemaljci vidjeti da je u citavoj zgradi samo kod mene upaljeno svjetlo pa me kidnepuju!

Tema mi je jako zanimljiva i sorry Struja za offtopic, slap me if you can (6)
a sta ako na marsu tek treba nastati zivot (tj.ako tek je u pocetnoj fazi nastajanja / razvoja ) ?

mozda se za nekih 300000 godina sama od sebe stvori atmosfera pogodna za razvoj ne intelEgentnog, vec bilo kakvog zivota ?

ono sto je mene oduvijek kopkalo je, sta ako negdje postoji inteligentni zivot, tj neka rasa koja zivi u 100% istim uvjetima kao mi (1% gore dole), istog su fizickog izgleda i anatomije

a ako postoje vanzemaljci (izvanzemaljci) koji su posjetili zemlju, znaci da imaju takvu tehnologiju (napredniju od nase) da se uopste ne moraju plasiti ljudi - sto onda dolaze jednom u 3 godine ? starh ih faca iz area-e 51 ?
ma dajte...

iskreno, volio bih da postoji inteligentni zivot, ali da nikada ne posjete zemlju, vec zemljani njih (ili da se nadju negdje na nekoj sasvim drugoj planeti), jer izbila bi katastrofa (veliki nemiri) kada bi sire mase saznale da je zemlja stvarno posjecena od strane drugih vrsta

ps.
davno sam gledao film o marsu, kao marsovci su poslali svoj izmjenjeni dnk na zemlju i tako je nastao zivot na zemlji (dobar film, mislim da postoji sansa da je i istina)

[youtube]VG9HqyMvCVo[/youtube]

isjecak iz filma - kraj filma : ulaskom u ono "veliko lice" (nadam se da znate da je na marsu pronadjeno lice - nesto kao piramida samo faca covjecija - googlajte mars face) saznaju sve o marsu i nastanku zivota na zemlji

pss. ja sam laik sto se tice izvanzemaljskog zivota, ali imam bujnu mastu :D

Post dobio aplauz od Struja

nc je napisao/la:
Ne znam, pa to je fakat pravi vanzemaljac! A vidi sta sam slucajno nasao, ovo je uslikano prosle godine na jednoj livadi blizu Minhena!

ako malo bolje pogledas ovog konja,vidjet ces da nema sjene glave,to jest, ovo je obicni laznjak,a sto se tice aliena,moje osobno misljenje je da vjerujem,zapravo sto da ne :) pa sta ti mislis da je SpawN covjek,onaki reflexi su nesto nadprirodno xD
Pa sobrzirom na sve sto se dogadja mislim da nismo sami ali to nemoraju biti vanzemaljci mozda drugacije izgledaju ,mozda ih je rijetko kad vidjeti i kad vidimo nekontamo !

Ali mislim da u pc nema vanzemaljaca tako da ^^ 8-)
ja sam flegma, nit vjerujem u njih niti ne vjerujem, nekako mi je cudno da ih ima, a i smijesno mi je da smo bas mi jedini. Neznam ni sam sto da mislim, sve mi je to pomalo smijesno i ne zelim se zamarati s tim.
Ajmo sljedecu g.ba kafu sa kojim glavonjom popiti xDDD
Poslacemo im signal nekako... zovnucemo McGayvera da nam pomogne. Donijecu mu casu vode, Pez i opanak pa nek se snadje xDDDD
nc je napisao/la:
Joj Flesh, pusti price. Ti ako ces traziti snimke vanzemaljaca i UFO-a, naci ces ih. Ako ces traziti dokaze da su ti snimci fake, ima i toga.

Da ima vanzemaljaca (blizu nas) znali bi jer imamo tehnologiju za to.

PS: Gdje mi je nestao post? ROFL <-- smijesno mi (tema)
ma imamo mi KU**C a ne tehnologiju, ako su vec tolko napredniji da dolaze vamo svakih par godina, mozemo im samo izgledat smjeshno, go neandertalci, skontaj samo kolko onda oni mogu bit razvijeni :r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.