Free soulutions contest starts now

- Evo nakon nekog vremena, razmisljanja, dogovaranja stize nam takmicenje u izradi slika. Ovako da skratim, dobicete u .rar fajlu odredjene rendere, tj. .png fajlove koje mozete lakse i prakticnije unositi u vase buduce radove, tu se nalazi 25 slicice koje ce se morati nalaziti na vasim radovima(MOZETE MIN 1 REN A MAX 33). Sve rendere i pozadinu mozete po zelji mjenjati, bojiti itd, i napomena vidjecete imaju reklame onih koji su pravili rendere pa to naravno obrisete.
- Max dimenzije od 300x300 do 1200x900 px
- Dajem vam znaci potpunu slobodu u kreiranju te slike, mozete koristiti koliko hocete rendera, ali sve ostalo mora biti vas rad. Ucestvovati mogu svi, i dozvoljeno je samo jedan rad po useru.
- Slike postavljatu u linkovima znaci bez [img...] od koga se bude trazilo psd morace ga uruciti, a bolje da vas na to ne primoram.
- Rad takodjer mora sadrzavati ovaj logo g.ba fan art, jer cemo od vasih radova kreirati jedan pack koji ce svi moci kasnije downloadovati, naravno nece bas svi uci u to, samo oni bolji

- Na ovoj temi znaci nemate sta komentarisati, ovdje zelim da vidim samo radove(ako vam nesto nije jasno PM), takmicenje ce trajati 5 dana, nema nikakvih prijava nicega, ko bude koristio dupli akaunt ide ban na oba.
- Da ono najvaznije, nagrade, bice postane uskoro samo da se dogovorim s adminima, ali bice bogate nesikirajte se za to
i takodjer ubrzo ce se uvesti medalja fan art winner koju ce pobjednik dobiti.- Glasanje ce biti nakon 5 dana, glasati mogu svi oni koji imaju min. 200 postova, ali znaci bice za to posebna tema, ovdje nemate nista komentarisati kako je ko uradio i da mu dajte glasove, samo radovi ovdje idu i nista vise.
- evo linka za download, pise da se moze skinuti 10 puta ?? posto sam uploadovao kao free user, ako bude to tako morace neko upload na drugi server.
renderi download
mirror
NAP. zaboravio sam ovo, ako budete pozadine neke koristili ili pak njene neke dijelove brdo, drvo i t d stavite linkove od orginalne slike, bez toga nece se uvaziti rad.
ev i ja radim nesto
nemogu da odolim takmicarskom duhu 
- Ajd sad na posao -->

Kosa katasrtofalno izrezana 

ko 1h