Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CONTEST - finish !

820 pregleda · 40 odgovora · otvorena 16.12.2008. u 17:39

Evo zavrsen je prvo takmicenje sto se tice novog gamersa, imamo i pobjednike, mada ja mislim da su svi pobjednici samim ucestvovanjem na takmicenju, ali ipak moraju se izabrati oni najjaci

Rezulati su sljedeci:

FGB - 34 glasa - 200 bodova
rulF - 19 glasova - 100 bodova
torQ7u - 13 glasova - 50 bodova

Rammo - 9 glasova
Macola - 4 glasa
toXiccc - 4 glasa
K1 - 3 glasa
SHELBY - 2 glasa
RedCarp - 2 glasa
2good4u - 1 glas
_ankoooD - 0 glasova
armin_hu - 0 glasova
jacky - 0 glasova
RizlaaaaA - 0 glasova
zoomzomm - 0 glasova
d1nO_pS - 0 glasova
ArneT - 2 glasa
FireFix - 0 glasova
empty_king - 0 glasova
eckOs - 0 glasova

Mislim da je odaziv bio dobar, slike izvrsne imaju smisla, e sad na ovoj temi da nebi bezze spamali, naravno cestitajte pobjednicima, i ucesnicima, ali takodjer predlazite sta bi za sljedece takmicenje, kakav sistem, dali vam se ovaj dopao i t d.

Da, sve slike ce uci g.ba pack slika, koje ce se nalaziti u download selekciji.

**Ovako pri ovome molio bih da neko ko ima RS account da mi posudi na jedno 2 dana, da uploadujem ove slike i potrebno mi je u neke privatne svrhe. - pm pls
hehe... Da su se pikali treci glasovi uzeo bi Marka

Cestitam svim pobjednicima !!! Pogotovo FGB-u cija je slika stvarno bila najbolja. I sam sam za nju glasao

EDIT: Hvala svim mojim Fan-ovima koji su za mene glasali xD
Cestitam pobjedniku FGB-u i ostalima koji su se natjecali ^^

Glasao sam bio za rulF - a i FGB - a
cestitam svima :) Moj glas je ionako isao fgbu ;)
Cestitke pobjednicima, radovi su stvarno bili kvalitetni. Iako sam razocaran svojim brojem glasova

ma daj ovo bezze, nemam ja nista ni protiv koga, al' vecina glasa zbog imena =/, nisi trebao staviti imena vec brojeve i sigurno bi ispalo drugacije ...
K1 definitivno najjaci, da je FGB ili torq7ue uradio takav rad opet bi bili medju prva 3, a ovako...

ispravite me ako grijesim
Bravo momci cestitam
FGB Je zasluzio torq7u je napravio rad dosta slican ostalim :D ili su ostali dosta slican njemu xD :) a RULF najjaca ideja :) et GL:)
nisam ja bio tu dok se radiolo moze se negdje sve to vidjeti i naravno

CESTITAM SVIMA!
ocam rulfonja najjaci , svaka cast

btw FGB prejak rad

Kostaman je napisao/la:
ma daj ovo bezze, nemam ja nista ni protiv koga, al' vecina glasa zbog imena =/, nisi trebao staviti imena vec brojeve i sigurno bi ispalo drugacije ...
K1 definitivno najjaci, da je FGB ili torq7ue uradio takav rad opet bi bili medju prva 3, a ovako...

ispravite me ako grijesim
Hvala ^^

I ja ovim putem cestitam svim pobjednicima i ucesnicima, ali kao sto coDe kaze " SVI SU POBJEDNICI "

Hvala.
cestitam, btw, de ubaci linkove pobjednickih slika !
Cestitke pobjednicima.

Malo sam razocaran svojim rezultatom, ocekivao sam malo vise, ali sta je tu je, ne mogu nikoga napadati i okrivljavati sad zbog toga.
Ocigledno nisam pogodio ukus vecine.
Ajde lijep događaj na gamersu, biće ovoga još ljudi, ko nije ovaj put na postolju, potrudit će se i drugi puta i eto ga..
LavShinoda je napisao/la:
cestitam, btw, de ubaci linkove pobjednickih slika !
http://www.gamers.ba/forum/27/53963/contest-glasanje/
i trebao bi sljedeci put kad ti ljudi salju slike, i ti napravis kontest da ne stavljas imena nego redni broj, da se ovi ne bune kako se izabire zbog imena, ovo je stvarno bio dobar kontest, tj. jako puno dobrih radova, bilo je tesko za odluciti

EDIT: da ne bi bilo, cuj ovoga sto spamma itd. cestitam prvoj trojici, iako je ovaj kontest bio stvarno dobar, i svi su imali dobre izglede.
hahahahha
prejako, dosta drugo..

Cestitam svima.. a posebno nashem papi FGBu
prejako odradjen rad i zasluzeno prvo mjesto..
predlazim da se odrzi sledece takmicenje vezano za NOVU il tako nesto a FGB moje cestitike

edit:place mi se sto nisam 3 mesto :*:*:*:*:*:*:*

lol

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.