Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BIHnet Serveri

550 pregleda · 48 odgovora · otvorena 09.12.2008. u 22:08

Prije sve zelim da vam Cestitam Bajram BSMO.. !!
Eh ovako,znaci u zadnjih mjesec dana serveri nisu radili iz nekog razloga nije bitan.
E sada nakon sto smo preuzeli vodstvo SIMSON i Ja,poradili smo dosta na serverima,stavljali patch,novi amx,pluginse itd..
Znaci uskoro ce biti dignuti i dodani novi admini tj bit ce objavljen konkurs.
Nastojimo vratiti servere kao sto su nekad bili,pa sam napisao ovdje temu jer ima dosta fanova koji su igrali nekad na bihnetu,pa me stalno pitaju sta je sa serverima,kad ce biti dignuti itd..Odlucio da napisem ovdje sta ce biti i kako ce zavrsiti..
Nadam se da cemo vratiti server kao nekad sto je bio.

DestinY je napisao/la:
Momak..
Znam da imas nes protiv mene..
91 sam godiste i suvisni su tvoji komentari..
Zato zaobidji temu !!!
Nemam bgm nista protiv tebe nego govorim realno ako kazes ta u17 ne mogu imat admina a znam da imas ti 14-15g jer te znam iz vidjenja!
Swejedno .. server mozhe biti top .. jer je na njemu ping swima d0bar , st0ga .. nedati djechici admine , malo se vishe zagrijat na njemu .. igrache je lahko mnavuchi na server al teshko je zadrzati ih na njemu

Ae ak dze zapne tu sam :]
raydeN je napisao/la:
Dok sam ja bio admin, licio je na nesto (H)
takodje
kao sto i ostali pisu, od kako je #1server steam sve manje i manje raje, tacinje po 2 ljudi od 24 slota. Vratite server na non steam i bice puno, puno vise posjeceniji. GL
i ja se nadam prije sam stalno igrao tu. ali jednim dijelom je na tebi ta krivica sto su propali bihnet serveru vjeruj :
Vane je napisao/la:
Problem je u tome sto su ADMINI nubovi
slazem se s' tobom !

@ admini se trebaju dati onim osobama koji su stariji od 17 godina..

Vane,zarez,thug...itd ...

KIKIC je napisao/la:
Nemam bgm nista protiv tebe nego govorim realno ako kazes ta u17 ne mogu imat admina a znam da imas ti 14-15g jer te znam iz vidjenja!
Samo me opisi..
Ti si me zamijenio sa nekim..
Ako me vidis pridji mi..
DestinY je napisao/la:
Samo me opisi..
Ti si me zamijenio sa nekim..
Ako me vidis pridji mi..
oK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.