Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bihnet free zona

161 pregled · 6 odgovora · otvorena 01.01.2009. u 10:00

nisam nesto sa racunarima i to pa mi treba mala pomoc, naime instal sam konekciju za free zonu bihnet adsl i imam precicu na desktopu i konektujem se i gdje trebam ici da bi skidao sa free zone je li na bhtelecom.ba. molim pomoc
www.bihnet.ba
www.ga.com.ba

Na bihnetu imas brdo sadrzaja, od gledanja TV-a itd

Imas news server, skines program grabit i skidas sta zelis. Imas game servere isto Za TF2, CoD 1/2/4/5, BF 1942, BF 2 (valjda jos radi), CS su nekad radili....
e ovako skini Grabit

pokrenes ga i napravis servere:

(pravis tako sto kad udjes ides sa lijeve strane na ovo MY GRABIT desni click...i klick na ADD SERVER. Sve ostavis isto samo stavis PROFILE NAME I HOST NAME jedno od ovih 2 ponudjena servera ispod, i tako za oba servera)

freezona.bih.net.ba
freezona1.bih.net.ba

kad to uradis sa add serverima klik na jedan server i vidis gore gumb sa ALL GROUPS klik na to...i imas iznad onda da kliknes na dugme REFRESH GROUPLIST. tako za sva tri servera...kada ti se downloaduje taj grouplist....izaberes pojedine grupe koje te zanimaju(da lakse selektijes drzis CTRL i oznacavas, pa onda desni klick i SUCRIBE....tako za oba servera

nakon toga pojavit ce ti se sa strane ispod svakog servera i te tvoje grupe...onda dvostruki click na tu grupu da ti se update....

jaro ja za dan potrosio 3 kg pa sta sad :D i sad sam na freee zoni
shoT_ je napisao/la:
e ovako skini Grabit

pokrenes ga i napravis servere:

(pravis tako sto kad udjes ides sa lijeve strane na ovo MY GRABIT desni click...i klick na ADD SERVER. Sve ostavis isto samo stavis PROFILE NAME I HOST NAME jedno od ovih 2 ponudjena servera ispod, i tako za oba servera)

freezona.bih.net.ba
freezona1.bih.net.ba

kad to uradis sa add serverima klik na jedan server i vidis gore gumb sa ALL GROUPS klik na to...i imas iznad onda da kliknes na dugme REFRESH GROUPLIST. tako za sva tri servera...kada ti se downloaduje taj grouplist....izaberes pojedine grupe koje te zanimaju(da lakse selektijes drzis CTRL i oznacavas, pa onda desni klick i SUCRIBE....tako za oba servera

nakon toga pojavit ce ti se sa strane ispod svakog servera i te tvoje grupe...onda dvostruki click na tu grupu da ti se update....

freezona1.bih.net.na = freezona.bih.net.ba (jedan te isti server)
news.bih.net.ba

Instaliraj grabit, nakon instalacije pokreni ovaj fajl Klikni ovdje .

Ovo ce ti automatski dodati grupe, servere i to. Ti samo trebaš updateovat grupe.

Više informacija na www.freezona.com.ba

Procitaj pravila i upute, hvala!
Grabit o dodaj grupe hr bolje su

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.