Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Promjena paketa ADSL-a

191 pregled · 18 odgovora · otvorena 14.01.2009. u 13:01

Sinoc pricam sa jaranom ovo za promjenu paketa i kaze on odes sa ocem u postu i podnesete zahtjev, sve bude gotovo u 5 min. Ja otisao danas sa ocem, sve uredno popunili i predali, trazio lik iz poste onu sifru korisnika sa racuna i kaze to je to. I ja sad dodjem kuci vidim ono jos stoji isti paket. Nisu me prebacili. Jel do njih, i ako je neko prebacivo, kolko cu trebat cekat da me prebace ?

P.S: Ovo moje sada potroseno hoceli biti prenjeto na drugi paket ?
ja mislim da oni svaki petak mjenjaju pakete i meni je tako bilo
predao sam u ponedeljak u petak mi je paket bio promjenjen

EDIT:
promjenit ce ti
ne moze bas odma
ti mislis to se za 5 min moze
sacekaj do kraja sedmice i promjenit ce ti
na kraju svake sedmice mjenjaju pakete
brate nemogu oni tebe sad prebacit vec kad krene novi mjesec mislim od 1og!
Ma do njih je pasa moj solidni..postoji mogucnost da ti tek pocetkom iduceg mjeseca promjene paket...A ne boj se, normalno da ce ti uracunati do sada potroseno, pa ko je do sada uspio prevariti BH Telecom..:P

edit: ako hoces da ubrzas promjenu paketa (ili barem pokusas), moras ih zvati svaki dan i dosadjivati im.. :D
Pa jarane htjeo sam na raspustu promjenit. Sta ce mi net kad krene skola, propast cu skroz onda :D Ja jesu likovi namazani ocam. Kako su wantedu odma promjenili :S
Pa jarane mogo si ih odma tamo pitat kako to hoda kad se prebacis,oni ti to najbolje mogu rec .

Ili ih nazovi
Ja sam se prebacio prije jedno 7 dana i nije bio pocetak mjeseca tako da -.-"

Ne promjene ti isti dan taj paket kad predas zahtjev, ja sam morao cekat 3 dana.
I sve sto si prije potrosio ti se prebaciva na to 9 giga.
_StoRm je napisao/la:
Ja sam se prebacio prije jedno 7 dana i nije bio pocetak mjeseca tako da -.-"

Ne promjene ti isti dan taj paket kad predas zahtjev, ja sam morao cekat 3 dana.
I sve sto si prije potrosio ti se prebaciva na to 9 giga.
Faaaj osusit cu se :S Ae lock, nema sta se vise pricat...
moraju prvo da vide da li imas mogucnost prikljucenja....i to ti posalju i dobijes i onda brzo promjene paket.

ugl. brzo ce to, ne brini ;)
Ja kad sam mijenjao na 24mbita, uradio preko interneta, usho na stranicu, klikno 3put next i finish tamo.. i ujutru ja na net.. kad povecali
imas na bihnetu opciju da promjenis paket nemoras voditi oca niti ici u postu samo podneses zahtijev i on ti prebaci npr sa 3g na 9g....
Nostrix22 je napisao/la:
imas na bihnetu opciju da promjenis paket nemoras voditi oca niti ici u postu samo podneses zahtijev i on ti prebaci npr sa 3g na 9g....
ako tako radis oni ti moraju poslat ugovor za promjenu paketa da ga potpise onaj na kome je prijavljen ranije paket
tako da ce mu brze zavrsiti ovako
Nostrix22 je napisao/la:
Jest al' cekas, osjedi cekajuci. Valjda ce promjenit u narednih 7 dana. Jos da neko ne pomisli da nisam platio racun. Bilo 115 KM racuna i sve uredno zavrseno :D Kaze lik masalaaaa :D
Prebacice ti na pocetku sljedec mjeseca..
united je napisao/la:
Jest al' cekas, osjedi cekajuci. Valjda ce promjenit u narednih 7 dana. Jos da neko ne pomisli da nisam platio racun. Bilo 115 KM racuna i sve uredno zavrseno :d Kaze lik masalaaaa :d
ja sam podnio zahtjev preko neta i 3. dan mi se promjenio paket...
Eh da pitam koliko kosta 9G sa pdv-om i placa li se nesto dodatno kad se mijenja paket ?
Ultras je napisao/la:
Prebacice ti na pocetku sljedec mjeseca..
Tacno, jer novi racun za 9G
BisconeL je napisao/la:
Eh da pitam koliko kosta 9G sa pdv-om i placa li se nesto dodatno kad se mijenja paket ?
Kaze wanted nije vise od 55 KM al' nista ne placas kad prebaucjes...
- Bice promjena. Samo polahko. Meni su govorili da ti oni trebaju kuci dolaziti fol kad mjenjas to, ali ne treba
- Samo se strpi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.