Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BIHnet Serveri

550 pregleda · 48 odgovora · otvorena 09.12.2008. u 22:08

Prije sve zelim da vam Cestitam Bajram BSMO.. !!
Eh ovako,znaci u zadnjih mjesec dana serveri nisu radili iz nekog razloga nije bitan.
E sada nakon sto smo preuzeli vodstvo SIMSON i Ja,poradili smo dosta na serverima,stavljali patch,novi amx,pluginse itd..
Znaci uskoro ce biti dignuti i dodani novi admini tj bit ce objavljen konkurs.
Nastojimo vratiti servere kao sto su nekad bili,pa sam napisao ovdje temu jer ima dosta fanova koji su igrali nekad na bihnetu,pa me stalno pitaju sta je sa serverima,kad ce biti dignuti itd..Odlucio da napisem ovdje sta ce biti i kako ce zavrsiti..
Nadam se da cemo vratiti server kao nekad sto je bio.

ma sigurno ba...Bih net je bio medu boljim serverima..
Ma BIHnetovi serveri ce zaziviti svakako opet, ali ne naravno trebace vremena da se vrati stara raja i dobri igraci, u pocetku ce harat oni mali klinci od po 12 godina i smarat "kako si me ubio" ona standardna prica, ali eto uspjet ce to. Ako budem kako mogao pomoci, a vjerovatno mogu, pri ruci sam vam
nadam se da ce bit raje ko prije 3 - 4 godine kad je bio cs 1.5 nisi mogo za sat vremena uch, kolko je raje bilo
riddle je napisao/la:
Ma BIHnetovi serveri ce zaziviti svakako opet, ali ne naravno trebace vremena da se vrati stara raja i dobri igraci, u pocetku ce harat oni mali klinci od po 12 godina i smarat "kako si me ubio" ona standardna prica, ali eto uspjet ce to. Ako budem kako mogao pomoci, a vjerovatno mogu, pri ruci sam vam ;)
To si upravu..
Bit ce djeca,mada pokusat cu vratit one admine sto su bili nekad ... :S
Nasta sad lice serveri na propast djeca od 10 god imali admine..
Nisam vjerovao svojim ocima...
Ali pokusat cu vratit treba truda dosta,ovo skola sad pa me malo usporava.!xD
AJdE je napisao/la:
ma sigurno ba...Bih net je bio medu boljim serverima..
izvini al grijesis... bio je posjecen server to priznajem al je bilo previse "kucni potija" sada se treba dobro potrudit da se iskorjeni to xD

btw : GL sa serverom hoce li biti STEAM i jedan ?:D
riddle je napisao/la:
Ma BIHnetovi serveri ce zaziviti svakako opet, ali ne naravno trebace vremena da se vrati stara raja i dobri igraci, u pocetku ce harat oni mali klinci od po 12 godina i smarat "kako si me ubio" ona standardna prica, ali eto uspjet ce to. Ako budem kako mogao pomoci, a vjerovatno mogu, pri ruci sam vam ;)
ne sto ce te djeca od 12 godina smarat nego sto ce te admin ko i na vecini ovih nasih pr0 servera i admina banovat a da te ne posmatra ni 1 napad . . . to je jos gore;)
mahYr je napisao/la:
izvini al grijesis... bio je posjecen server to priznajem al je bilo previse "kucni potija" sada se treba dobro potrudit da se iskorjeni to xD

Ovako...
BIHnet Steam radi tu nece biti admina,iz razloga sto neka budala moze skontat nekom pw i banovat raju sa steama.
Ovako ADMINI ce biti Preko 17 god..
Jer moramo stat na noge,i rijesiti taj problem !
ma biti ce sve ok :D vratit ce se na stare slave hehehhe d:
mahYr je napisao/la:

eto i ja sam taj "kucni potti" i hoces reci da sam citer ?
samo zato sto ne idem po turnirima il nesto ne igram klanski, sto me niko ne znam, barem vas 99%, 99% admina ce me na prvo posmatranje banovat !?
sto ce te admin (da ne govorim ime al vas idol, i jos masa takvih komplexasa) banovat jer mu ti jedini pokvaris skor od 18-0 i ubijes ga 3 puta . . .

ja jednostavno udjem 4fun na server a ne prodje dana da na nekom pr0 serveru ne dobijem ban a mogu vam bar vama 90% biti profesor sto se igre tice ;)

zato ako ce te sta radit na tom serveru prebacite ga na steam pa da se pucamo kako treba bez da me noobovi bez sivih celija prozivaju i da se i vama ne bi smijao ko vecini servera nasih jadnih . . . znaci napravi server STEAM ;)
koliko ja znam ima bihnet steam i redovno je prazan,a kad se digao hvalili ste i tako to...sjecham se da su amir i kemo morali stavljati teme na forrum da ude bar 10 leekova...

i nema prepucavanja...na pm i pisite jedan drugome

Ajde aBd da vidimo i to ..
Bilo bi lijepo steam servere.. ali takva je situacija da ih pola nema steam .
Dobar ping.. to je jedan od glavnih razloga sto sam ponekad ulazio tamo .. naravno 4 fun .. .

Ae cus ^^

Sve najbolje u daljem radu .. :P
eLfen0men0 je napisao/la:
eto i ja sam taj "kucni potti" i hoces reci da sam citer ?
samo zato sto ne idem po turnirima il nesto ne igram klanski, sto me niko ne znam, barem vas 99%, 99% admina ce me na prvo posmatranje banovat !?
sto ce te admin (da ne govorim ime al vas idol, i jos masa takvih komplexasa) banovat jer mu ti jedini pokvaris skor od 18-0 i ubijes ga 3 puta . . .

ja jednostavno udjem 4fun na server a ne prodje dana da na nekom pr0 serveru ne dobijem ban a mogu vam bar vama 90% biti profesor sto se igre tice ;)

zato ako ce te sta radit na tom serveru prebacite ga na steam pa da se pucamo kako treba bez da me noobovi bez sivih celija prozivaju i da se i vama ne bi smijao ko vecini servera nasih jadnih . . . znaci napravi server STEAM ;)
kad sam reko "kucni poti" mislio sam bukvalno na citere kontas ?? a nisam reko da si online dobar a lan fuj !!! znaci "kucni poti" = cheater :D tako nesto hehe a sto se tice admina rado bih vam pomogao da se rijesite navedenih :$
Puno srece i josh nesto bihnet nikad nece biti kao sto je bio
Ma samo nek bude raja i bolji admini .. oni od prije suxali hard .. ubiješ ga , Kicked: Banned, Reason: wh i aim :S
Bihnet ce phailati, kako god okrenes. Nije do admina, do igraca je. Na prste jedva mozete nabrojati normalne igrace, sa koliko-toliko skilla da igraju puba.
ija se nadam:D sretno sa serverima..
Da mi je tog admina dobit .. uvjek sam zelio na bihnetu :)
momak je napisao da hoce da se jednostavno "potrudi" , a u vas se javio klasicni balkanski sindrom...niste ni vidjeli ,a vec ste osudili na propast...
joj kad je bihnet 1 bio non steam raje uvijek bilo i to dobre banana, budalas, s0ska, br0 i ostali uvijek zezancije .. :D
Kad ih vratite , moramo poigrat ko u dobra stara vremena jel tako DestinY ... 8-)
Oćeli biti na frre zoni išta???? JER SU ONI BILI PUNI VAZDA....ŠTA ĆEŠ KAD RAJA NEMA LIMITA ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.