Anketa
[PIC]-kr0k$
432 pregleda · 21 odgovor · otvorena 03.12.2008. u 17:56
nije moj ukus mislim ove sare nisu realne..ko cartoon
AXELQUE je napisao/la:
5 od mene...
''-Molio bi za ozbiljnije kritike''
ozbiljne..shta tu nisi razumio ? jos si stavio ovaj smajl na kraju ??
jarane 3 hladno.
Hm , ne obicam ovakve radove (tj. ne volim ovaj stil ), ali vidi se da je ulozeno dosta truda i rad izgleda jako dobro , mislim ova ruka i tako dosta dobro je odradjeno..
Sjedi pet;$
Sjedi pet;$
4 : 12%
Moglo je biti i bolje ali mi se i ovo svidja veoma je mocna slcica
Moglo je biti i bolje ali mi se i ovo svidja veoma je mocna slcica
5-ica
prejako , samo tako
prejako , samo tako
http://www.gamers.ba/forum/27/52895/pravilnik-i-prijedlozi/
Covjek nije dao gore djaba ocjene, znaci gore glasate, a dole pisete svoje misljenje o datoj slici.
Covjek nije dao gore djaba ocjene, znaci gore glasate, a dole pisete svoje misljenje o datoj slici.
Po kvaliteti nije losa al stavi malo sarenih boja gdje god se okrenes tama i mrak ;(
4 od mene. Minus poen ide na one sare po licu djevojke, podsjeca me kao kad saraju po plakatima politicara za vrijeme izborne kampanje
Sare po licu jesu dobra ideja, ali izgleda kao da je flomasterom uradjeno, za razliku od ovih sara u sredini slike koje su odlicne!
Sare po licu jesu dobra ideja, ali izgleda kao da je flomasterom uradjeno, za razliku od ovih sara u sredini slike koje su odlicne!
Post dobio aplauz od coDe
fino
Yesil se oznojio d0k si owo naprawio?:]
nc je napisao/la:
4 od mene. Minus poen ide na one sare po licu djevojke, podsjeca me kao kad saraju po plakatima politicara za vrijeme izborne kampanje
bas to fino izgleda
Post dobio šamar od Vilenjak
nc je napisao/la:
Jer ono,kao cura puca.Pogledaj ruku...pa pogledaj oči kako su joj crvene...meni šare na licu baš simboliziraju kao da je prošla nešto teško :S ... silovanje ?
I ono uporedba slika...
NEKAD i SAD
ovo je po meni negdje izmedju 4-5, al vise baca na 5 
kao prvo slika ej ekstra uradjena i vidi se da je ulozio dosta truda u nju, svidja mi se ovo kako ej sare napravio i ove oci su prejake
jedino malo iritira ovo na ruci(na bicepsu tacnije
) sto je razbijeno, mozda si to mogao malo vise gore staviti.. al sve u svemu odlican rad

kao prvo slika ej ekstra uradjena i vidi se da je ulozio dosta truda u nju, svidja mi se ovo kako ej sare napravio i ove oci su prejake
jedino malo iritira ovo na ruci(na bicepsu tacnije
) sto je razbijeno, mozda si to mogao malo vise gore staviti.. al sve u svemu odlican rad
Hmm trazio si ozbiljan koment i dobichesh ga:
Slika kao slika je vecina uradjena vec ispocetka (kakvu si je dloudo sa devianta)... jace bi bilo da je neki tvoj model i da si sve ti uradio. oci su malo pre pre previshe istaknute :S daj ba nismo ovdje da se prepadamo jel tako
n2. ove sare preko cure su sasvim ok ali dobar dio njih treba ici iza modela dakle morala bi ti cura biti renderovana i onda bi jache izgledalo.
posto vidim da se furas na fotomanipulaciju mislim da bi ti ovaj clan TRL mogao dosta pomochi ^^
zz
Slika kao slika je vecina uradjena vec ispocetka (kakvu si je dloudo sa devianta)... jace bi bilo da je neki tvoj model i da si sve ti uradio. oci su malo pre pre previshe istaknute :S daj ba nismo ovdje da se prepadamo jel tako

n2. ove sare preko cure su sasvim ok ali dobar dio njih treba ici iza modela dakle morala bi ti cura biti renderovana i onda bi jache izgledalo.
posto vidim da se furas na fotomanipulaciju mislim da bi ti ovaj clan TRL mogao dosta pomochi ^^
zz
Post dobio aplauz od skala
@Odgovori na sve
-Prva dvojica
hvala!!
-jacky
ok..Tvoje misljenje
-bUrock
ah vidis da nije skontao ali nema veze..hvala na ocjeni
-Ultras
Hvala na ocjeni i na pozitivnom komentaru
-mirofa
ovo kad sam napisao ozbiljnije kritike mislio sam da napisete
sve sto mislite a to je taj dio ''moglo je i bolje''
-53m1r
Hvala..
-admrZ
slika nije bila u planu sa sarenijim bojama
-nc
i meni je jedan dio sara po licu zasmetao tj. ljevi dio obraza..
hvala za ostatak
-Agich
Hvala
-bok1
XD
nisam
-etc4lav
tvoje misljenje mi se veoma sviđa,kad sam pravio nisam mislio bas na takav nacin
ali moze i to biti jedan dio bita slike..Hvala na kom.
-brance
hvala na ocjeni i kritici....
-MuRdEr_KinG
Hvala
-Scandal
Jarane nije mi se dalo puno traziti modele...jer kad zamislis sliku tesko je naci identican model,
zapazio sam onaj i svidio mi se pravo.
Da trebao je otici iza ali ne izgleda tako.
Sve u svemu hvala na kom. i kritici.
__________________________________________________________________________________________________________________________
Hvala svima i pozz za vas
-Prva dvojica
hvala!!
-jacky
ok..Tvoje misljenje
-bUrock
ah vidis da nije skontao ali nema veze..hvala na ocjeni
-Ultras
Hvala na ocjeni i na pozitivnom komentaru
-mirofa
ovo kad sam napisao ozbiljnije kritike mislio sam da napisete
sve sto mislite a to je taj dio ''moglo je i bolje''
-53m1r
Hvala..
-admrZ
slika nije bila u planu sa sarenijim bojama
-nc
i meni je jedan dio sara po licu zasmetao tj. ljevi dio obraza..hvala za ostatak
-Agich
Hvala
-bok1
XD

nisam
-etc4lav
tvoje misljenje mi se veoma sviđa,kad sam pravio nisam mislio bas na takav nacin
ali moze i to biti jedan dio bita slike..Hvala na kom.
-brance
hvala na ocjeni i kritici....
-MuRdEr_KinG
Hvala
-Scandal
Jarane nije mi se dalo puno traziti modele...jer kad zamislis sliku tesko je naci identican model,
zapazio sam onaj i svidio mi se pravo.
Da trebao je otici iza ali ne izgleda tako.
Sve u svemu hvala na kom. i kritici.
__________________________________________________________________________________________________________________________
Hvala svima i pozz za vas
po meni ima previse ovih sara al sve u svemu je ok...
jos vjezbaj al imas talenta
jos vjezbaj al imas talenta
3 posto mi se samo svidja kako si uradio pukotine i rupu na ruci
ostalo si mogao da ovi siljci izlaze iz ruke da takav utisak ostavi
"to se zove doradjivanje"
samo anstavi fin je rad
ostalo si mogao da ovi siljci izlaze iz ruke da takav utisak ostavi
"to se zove doradjivanje"
samo anstavi fin je rad
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.