Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

U kojoj ste se igri najvise isprepadali?

784 pregleda · 70 odgovora · otvorena 02.12.2008. u 12:18

Ja sam se isprepadao u RE4 i Land of the dead: Road to Fiddler's green. Navece ja ti slushke na usi i igraj dok ti se ne spava.

U kojoj ste se igri vi najvise isprepadali?
RzA je napisao/la:
ma nicega me nije strah negho da me noob zakolje
u cs .....
tako su otisla 3 misa u p....m....

hehe ma zezam se wala ni jedna me nemoze isprepadati
cu ja noob hh^^

nego ja sam prije igrao igrao igru (na ps1) kao neki covjek je bio u kafani nekoj i zaspao i sanja valjda da su mu neki ukral il curicu il sta ja znam i on se budi al onda konta da je sve to 4real. ONda ga napadaju neke ptice itd a pola grada u magli.. jel to silent hill ? il znal ko ako je neka igra da m ida da je skinem jer prije sam bio mali dok sam igrao sad bi ja to prekucavao xD
Nije sad bas da sam se isprepadao, jer igre su ipak jedan vid zabave i opustanja, ja sve igram sa dozom humora , al` igre koje su kod mene ostavile najdublji trag po jezivoj i "ljigavoj" atmosferi su: The Thing, The Suffering, Cold Fear, Doom, Silent Hill, RE, BioShock.

Al` ako sam se ikad prepo` u igri to je onda zasigurno bilo kad sam mislio da sam obriso` save file na Football Manageru 2007, srecom sve je bilo OK
prEy_ je napisao/la:
Na PSOne Silnet Hill. Prestrasna igra, ona pascad crvena neke pticurine. :$
I ja sam se jedino tu isprepadao, najgore je kada ides i samo pocne zvoniti. Onda se sjebes i gledas oko sebe. Samo skoci undead cuko na tebe! I na pocetku u onoj ulici, skola je takodjer kriticna u igrici. Kada udjes pored onih sanducica nedje i iskoci macka. A ja pojacao TV.
Btw. postoji i PC verzija Sillent Hill 1. Sve isto, igrao sam... btw. SLUSHE i neches spavati
tomb raider aniversary kad je pojacano ,a međed te napadne iza ugla DRAMA
ma u svakoj kad neko bice iznenada izleti pred mene
hahahahha
najvise u fearu
ona djevojcica mala majku joj ehheheheh
a jos baterija ne radi lol
gameboy kad dodjem do zadnjel lika pa me dere ko pic.u ...stari to je dozivljaj
U Fear-u kad ti ona curica dodje, jebote userem se od straha
hvala bogu pojacam slusalice i onda ne smije se okrenut niti izaci iz sobe, sve mislim sace ona curica
3xit je napisao/la:
hahahahha
najvise u fearu
ona djevojcica mala majku joj ehheheheh
a jos baterija ne radi lol
slazem se sa tobom ja pao sa stolice i stara mi uleti u sobu sta ti bi sine reko pao sa stolice.. . XD hahah ozb
- Condemned 1 = osjedio
- Condemned 2 Bloodshot = umro ^^
hahahahha
ja sam se tako trzno isto kad sam mafiu igrao
ona misio kad se kuca obija
jao jao
brat mislio struja me pukla hahah
F.E.A.R

kada sam to igrao nisam imao normalne snove.
Jos kada se ona cura pojavljuje na pocetku. Poslije te igre imao sam nocne more 7 dana :$
Vampire of Masqerade , sad će mi prijatelj donijet F.E.A.R. gorit će , ima da se isprepadam......
Resident Evil cini mi se prvi dio, na Playstation kecu, bio sam 2-3 osnovne! Joj bio sam istraumiran, nisam mogao spavati xD

PS: U CS-u se redovno trznem kad je ono sve tiho, nidje nikog a mene odjednom neko ukine^^
najvise u Fear-u i suffering-u xD
a nekad se znam prepasti u cs kad mi lik odjednom izleti xD huh srce mi stane xD
Struja je napisao/la:
- Condemned 1 = osjedio
- Condemned 2 Bloodshot = umro ^^
Taj Condemned zakonom treba zabranit.
Igra je bolesna
-Rainbow Six: Raven Shield
Misija po mraku u nekakvoj zgradurini, trojica poginu, ja sam ostanem i tiho hodam. Dodjem do nekakvog prolaza, samo sto provirim, lik sa kalashom izleti i strese sanzer u mene. Ova igra kao igra se ne cini strasna, ali ja sam u nekim situacijama odskakao od stolice.

-Liquidator 2
Nakon sto si sredio najmanje 20 cudovista koje ne mozes ni da opises, nadjes katakombe i pocnes da se provlacis kroz njih u nadi da ces dobiti bar 30 sekundi mira i opustis se. No kako je igra prokleta, u sekundi pravo na lice skoci ti nekakva mutirana verzija pauka i nenormalo brzo ti sise health-e. Jos pri tome dok ga pokusavas skinuti i baciti na pod, ispusta nekakve krikove, kamera se krece nekontrolirano, sve se desava u sekundi...

-Clive Barkers Jericho
Kud ces dalje kad sam se prepao na homepage-u od ove igre.

-Doom 3
Ovdje nema trenutka kad ces da se prepadnes, samo se nastavljas trzati i trzati sve dok ne odustanes i pocnes se tjesiti recenicom: Dosta je, ima i sutra dan.

Prosle godine nagovorio sam prijatelja da instalira Doom 3 i kazem mu da igra po noci sa pojacanim zvucnicima i da je obavezno sam u sobi.
Koliki je on bot, on me poslusa, instalira igru u 11 navece i pocne igrati.
Sutradan ujutro, dolazi sav blijed (isprepadan i neispavan u isto vrijeme).
Igrao igru 3 sata, nije vise smio i istu noc je izbrise.
Toliko se prepao da vise ne smije da uopste instalira Doom 3.

Post dobio aplauz od Struja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.