Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

U kojoj ste se igri najvise isprepadali?

784 pregleda · 70 odgovora · otvorena 02.12.2008. u 12:18

Ja sam se isprepadao u RE4 i Land of the dead: Road to Fiddler's green. Navece ja ti slushke na usi i igraj dok ti se ne spava.

U kojoj ste se igri vi najvise isprepadali?
Igrajte silent hill room, ima da se userete, nesmijes iz sobe izaci nakon igranja
Hoho, fina tema:

Half-Life, prvi put kad sam igrao i kad mi je ono prvo malo cudo nakon nesrece skocilo na lice i zauzelo citav ekran... sok.

Blood 2, ima jedan lud dio u nekoj kanalizaciji, isto na prepad, pao sam sa stolice.

Clive Burker's Undying, je***o najbolesnija igra, ne igrati po mraku.

Alone in the dark 3 - ovo NIPOSTO ne igrati poslije 10 sati navece i sa zvukom, niposto... usro sam se.

Alien vs Predator, jao prvi dio je bolji i strasniji od dvice, onaj detektor proizvodi onaj piskutavi zvuk sve brze i brze i taman kad ocekujes da sila doleti pred tebe ono stane skroz, i onda nakon 4 koraka ti se avetinja sruci na glavu i bude game over... prestrasno.

Ima tu jos nekih, npr Call of Cthulhu, bolestan horor, ak se sjetim jos koje edit.
F.E.A.R. od one mutave bebe/curice il' sta god da je i naravno u Silent Hillu :/

Ali prep'o sam se i u kad smo igrali Turnir u Brckom, eto Medo PRIZNAJEM! hahaha
S.T.A.L.K.E.R., i jos kad skontas da nisi sam u tunelu nego sa nevidljivim mutantom koji trckara gore dole......
Nekako igro sam fear i prepo sam se ono ispocetka kad mi izleti onaj mish u onom uredu cc

vala sto ovaj kaze prepo sam se neki dan u cs u zivotu nisam inace nemam slusha i nesto se ja zamislio kad iza ugla me trznu lik
Nemam se ja sta bojat...samo se oni mogu bojat mene
Kad mi na njuku lik izletiu iz mraka i pukne me u trepavicu diglom ..
silent ebeni hill nije normalna igra ... nezna da je beez zvuka igras opet nije svejedno =S
Nedy je napisao/la:
U CS Kad na ligi ostanem sam protiv cetvorice il petorice hahahaha
i ja isto to je najgore pocnu mi se ruke znojiti sav nakav strasan...
a ima i ova isprobajte www.hotel626.com
ali ovu igricu mozete igrati samo poslije 6 poslije podne i do ujutro 6... strasno
nea ba cim u cs-u ostanes sam protiv 2-3 srce oce da iskoci xD

kao mal sam se ove igre bojo
http://www.maniacworld.com/maze_game.htm
snoW je napisao/la:
igro sam al se nisam prepo nisam tolko zaludzen igricama kao neki?
Resident Evil 5 igrao!?

@
Ma, i ja sam se najvise isprepadao dok sam igrao RE serijale
U Half-Life-u. Prvi dio... ona zivotinjica mi za vrat skocila u ventilaciji.
CS, kad stepam i kad neko izleti iz steka i pocne pucat po meni, pa se trznem ono jako ocam
ma nicega me nije strah negho da me noob zakolje
u cs .....
tako su otisla 3 misa u p....m....

hehe ma zezam se wala ni jedna me nemoze isprepadati
Silent hill - the room , kad si u onoj sobi i moras stavit svijecu na pod da ti duh ne moze nista , ma ku**c moj ne moze nista isprepada te xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.