Pozdrav gameri !!
Imam dva problem za racunarom,i molio bi da ako neznate pomoci ne odgovarate na temu !!!
1. Problem imam od kako sam kupio komp
Rijec je kad udjem na mozillu,ie,msn,- znaci kad udjem na koji kod program, izbacuje mi ovaj error

Znaci to je error od mozile,iste mi errore izbacuje npr.sa ie,msn, itd,itd...
2. Problem je u tome , sto mi se komp restartuje
Eto ko pomogne hallal mu bodovi
Samo zamolio bih da mi ne govorite obori sistem,jer samo oborao sistem X puta, ista prica
A volio bih kad bi ovo(ako je ikako moguce napraviti),jer sam narucio novi komp. (u ponedeljak ce doci
) ,a ovaj ne imam namjeru da prodajem,jer nebi mogao vise uzeti od 300-400 mara., a meni je dobro sluzio,samo ovi problemi me nekad izlude.. ali navikavao sam se :S
Shta ' s mora se !!
HVALLA
edit: opcija trazi, nista nisam konkretno nasao za ovaj problem,ima tema o errorima,ali o ovim nema
tako da mi ni to ne spominjete..Zamolio bih vas !?
Ko pomogne dobice + 10 KM KREDITA
Imam dva problem za racunarom,i molio bi da ako neznate pomoci ne odgovarate na temu !!!
1. Problem imam od kako sam kupio komp

Rijec je kad udjem na mozillu,ie,msn,- znaci kad udjem na koji kod program, izbacuje mi ovaj error

Znaci to je error od mozile,iste mi errore izbacuje npr.sa ie,msn, itd,itd...
2. Problem je u tome , sto mi se komp restartuje
Eto ko pomogne hallal mu bodovi
Samo zamolio bih da mi ne govorite obori sistem,jer samo oborao sistem X puta, ista prica

A volio bih kad bi ovo(ako je ikako moguce napraviti),jer sam narucio novi komp. (u ponedeljak ce doci
) ,a ovaj ne imam namjeru da prodajem,jer nebi mogao vise uzeti od 300-400 mara., a meni je dobro sluzio,samo ovi problemi me nekad izlude.. ali navikavao sam se :SShta ' s mora se !!
HVALLA
edit: opcija trazi, nista nisam konkretno nasao za ovaj problem,ima tema o errorima,ali o ovim nema

tako da mi ni to ne spominjete..Zamolio bih vas !?
Ko pomogne dobice + 10 KM KREDITA

radil ... jer cini mi se da je ostalo sve rega