Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Problem :(

451 pregled · 39 odgovora · otvorena 29.11.2008. u 02:21

Pozdrav gameri !!

Imam dva problem za racunarom,i molio bi da ako neznate pomoci ne odgovarate na temu !!!

1. Problem imam od kako sam kupio komp 
Rijec je kad udjem na mozillu,ie,msn,- znaci kad udjem na koji kod program, izbacuje mi ovaj error 

Znaci to je error od mozile,iste mi errore izbacuje npr.sa ie,msn, itd,itd...

2. Problem je u tome , sto mi se komp restartuje 

Eto ko pomogne hallal mu bodovi

Samo zamolio bih da mi ne govorite obori sistem,jer samo oborao sistem X puta, ista prica 

A volio bih kad bi ovo(ako je ikako moguce napraviti),jer sam narucio novi komp. (u ponedeljak ce doci  ) ,a ovaj ne imam namjeru da prodajem,jer nebi mogao vise uzeti od 300-400 mara., a meni je dobro sluzio,samo ovi problemi me nekad izlude.. ali navikavao sam se :S
Shta ' s mora se !!

HVALLA

edit: opcija trazi, nista nisam konkretno nasao za ovaj problem,ima tema o errorima,ali o ovim nema 
tako da mi ni to ne spominjete..Zamolio bih vas !?

Ko pomogne dobice + 10 KM KREDITA
To se i meni isto dogadja , nisam naso rjesenje kako da ne izbacuje errore al ja ih samo spustim dole , ignoriram i opet normalno mogu sve radit na pc-u....
Ma za te errore bi mogao probat neki patch za XP, tako su raja rijesavala te probleme. Potrazi patch preko googlea jer ocigledno ti je crackovani XP.
Sto se tice restarta, moze biti od pregrijavanja. Pogledaj malo temperature dijelova posebno procesora i maticne.
edit:
Za errore moze biti problem ako nisi dugo format uradio, jer nakon izvjesnog vremena nakupi se smeca na kompu pa se zaraze systemski fileovi od Windowsa i tu dodje do problema.
Ocigledno mozzila dolazi u konflikt sa nekim drugim programom sto koristis, pokusaj pogasiti znaci sve al bas sve sto ne koristis (sto ne dodje sa onom pocetnom instalacijom).
Drugo sto moze biti je da je mozzila sjebana odakle je skidas (ako nije sa njihove stranice ),

Ja da sam na tvom mjestu pokusao bi prvo skloniti tu mozzilu koju sad imas instalirao bih trojku i ako to nebi islo onda bi pobrisao (pogasio ) programe koji nisu dosli na cd.u xp-a

GL =)
cannabis4mi0 je napisao/la:
Ma za te errore bi mogao probat neki patch za XP, tako su raja rijesavala te probleme. Potrazi patch preko googlea jer ocigledno ti je crackovani XP.
Sto se tice restarta, moze biti od pregrijavanja. Pogledaj malo temperature dijelova posebno procesora i maticne.
edit:
Za errore moze biti problem ako nisi dugo format uradio, jer nakon izvjesnog vremena nakupi se smeca na kompu pa se zaraze systemski fileovi od Windowsa i tu dodje do problema.
deadLy je napisao/la:
Temperature su dure.
Probaj skinut autopatcher za XP ili noviji SP.
cannabis4mi0 je napisao/la:
Temperature su dure.
Probaj skinut autopatcher za XP ili noviji SP.
eo downloadujem pa cemo vidjeti
thX
100kaa je napisao/la:
Ocigledno mozzila dolazi u konflikt sa nekim drugim programom sto koristis, pokusaj pogasiti znaci sve al bas sve sto ne koristis (sto ne dodje sa onom pocetnom instalacijom).
Drugo sto moze biti je da je mozzila sjebana odakle je skidas (ako nije sa njihove stranice ),

Ja da sam na tvom mjestu pokusao bi prvo skloniti tu mozzilu koju sad imas instalirao bih trojku i ako to nebi islo onda bi pobrisao (pogasio ) programe koji nisu dosli na cd.u xp-a

GL =)
ma sve sam ja to probao,,nije samo rijec o mozili rijec je o svakom programu
2.problem

napojna ?
1.To se i meni desavalo moras oborit sistem ..
2.Moras da promjenis ventilator zato sto ti je mal ... eto meni je radilo kad sam to uradio odnesi u IT Computers u servis popravit ce ti ...
Nije ti licenciran windows a update as ga

sve dok ne licenciras odnosno nestavis originalni sistem ta ce ti se poruka stalno pojavljivati svaki put kada budes na internetu

i nije ti to samo u mozzili i msn a neg ti je do interneta

takav je error

nemoj sistem restore i reinstal cjeli windows jer ce ti se isto pojavit

jedino reinstal windows i onda iskljuci automatic updates onda ti se nece pojavljivati error (ovo kada ti nije licenciran)

a ako imas cd originalnog onda ga stavi odma
sknews je napisao/la:
1.To se i meni desavalo moras oborit sistem ..
2.Moras da promjenis ventilator zato sto ti je mal ... eto meni je radilo kad sam to uradio odnesi u IT Computers u servis popravit ce ti ...
idolu sistem oborio 924252 puta,ista prica..
to pod 2 , odnijecu da mi promijene ventilator !
1 prob probaj ocistiti CCleaner-om ja imo isto problem na mozili nisam mogo redtube otvora ti i ocistio i sad normala

2 prob ili je do graficke ili to ventilatora, ako je do ventilatora uzmi probaj ocistiti onu prasinu i tako to a ako je do graficke promjeni je jer ce ti brzo otici isti sam problem imao osla mi graf i sad imam ovo s*anje od graf ili je previse preopterecavas
Jednostavno instaliraj sistem na particiju D:/
ili neku drugu .. nemoj samo C:/
probaj i ovu varijantu :
Instaliraj windows na C:/ a sve ostale programe na D:/
-----------------------------------------------------------------------------
pa javi radil ... jer cini mi se da je ostalo sve rega
@ cannabis : uredu je temp ... nema sta ...
uniQue_InnO je napisao/la:
Jednostavno instaliraj sistem na particiju D:/
ili neku drugu .. nemoj samo C:/
probaj i ovu varijantu :
Instaliraj windows na C:/ a sve ostale programe na D:/
-----------------------------------------------------------------------------
pa javi radil ... jer cini mi se da je ostalo sve rega
@ cannabis : uredu je temp ... nema sta ...
probao sam i tu varijantu !
instaliram sistem na C:/ a programe sve na D:/ i opet isto
Probaj Windows na D:/
a moze ti biti da ti je BUG-ovan taj CD preko kojeg instaliras sistem
Probaj zamijeniti CD, posudi od nekoga
Neznam vishe nemam ideja stvarno
1.updateuj xp
1.a)iskljuci error report

2.virusi brate,virusi....
kaisera je napisao/la:
1.updateuj xp
1.a)iskljuci error report

2.virusi brate,virusi....
kakvi virusi ba,kad god system format isto mi se desava restartuje se,restartuje se i prilikom formatiranja

a to prvo cu da sad pokusham
deadLy je napisao/la:
kakvi virusi ba,kad god system format isto mi se desava restartuje se,restartuje se i prilikom formatiranja

a to prvo cu da sad pokusham
imas na mojoj temi tamo kako disable error report

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.