Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 70 bodova

R. Piranha - problem

213 pregleda · 15 odgovora · otvorena 10.12.2008. u 20:13

Imam problem sa navedenim slusalicama,pa bih zamolio ljude dobre volje koji su u stanju pomoci da pomognu.Problem je sljedeci:

Danas nove Razer Piranha kupim u Mercatoru,dodjem kuci,utaknem fino u komp i zvuk totalna katastrofa...Naime,prvenstveno sam ih kupio zbog CS-a ali zvuk je tako los da je to prosto nevjerovatno.Pucanj preglasan,a zvuk koraka jako slab(cuje se,ali nije to to,koraci su nekakvi 'shushtechi' :/).Probao sam sve zivo kako bih postavio zvuk na neku normalnu razinu ali nije uspjelo.U Windows media playeru zvuk je normalan,a kada se neko npr. sign in na msn zvuk je katastrofican,kao iz bunara,itd. dakle ako neko zna kako rijesiti ovaj bagavi problem neka se javi i ako pomogne njemu ide ovih 70 bodova.
mislim da to nije stvar slusalica, vec opcenito tvoje zvucne kartice, vidi da li je sve okey, ako ne, pogledaj to "shusteci" moze znaciti da slusalice nisi "gurnuo" fino ...
moj ti je savjet da odes sto prije opet u mercator da oni vide sta je sa slusalicama i nek ti promijene, jer nisu male pare u pitanju pa moras imati garanciju na njih. nek oni isprobaju na svom pcu, ili ti je samo problem u csu sa zvukom? :S
brate cisto sumnjam da bi ti prodali pokwarene sluse.. uostalom na razer opremu ima garancija 2 god.. sto svjedoci o kwaliteti... a to probaj na nekom drugom kompu pa widi jel do tvog il je do slusa...!;)
uNderssoN je napisao/la:
mislim da to nije stvar slusalica, vec opcenito tvoje zvucne kartice, vidi da li je sve okey, ako ne, pogledaj to "shusteci" moze znaciti da slusalice nisi "gurnuo" fino ...
Slazem se upotpunosti

Nevjerujem da bi ti prodali pokvarene slusalice :| vidi da ti nije dosao kakav CD uz njih ili tako nesto, pogledaj jesi dobro ustekao.

Ako ni to ne pomaze vratis slusalice i to je to, nemoj sam nista cackati da nebi pokvario nesto. Srecno ti!
Jesi probao ovako nesto?

prEy_ je napisao/la:
Jesi probao ovako nesto?

Da,i to sam pokusavao namjestati ali ne uspijeva : /

Post dobio aplauz od bushidO.

bshz je napisao/la:
Da,i to sam pokusavao namjestati ali ne uspijeva : /
Hajd probaj ukljuciti u drugi USB port, mozda je do njega, meni ima jedan pokvaren, pa zvuk fuj na njemu
prEy_ je napisao/la:
Hajd probaj ukljuciti u drugi USB port, mozda je do njega, meni ima jedan pokvaren, pa zvuk fuj na njemu
Probavo sve zivo i nezivo,i pozadi ukljucit i sprijeda al isto pa isto,zvuk nesto slabiji kada ukljucim odzada..... :|
bshz je napisao/la:
Probavo sve zivo i nezivo,i pozadi ukljucit i sprijeda al isto pa isto,zvuk nesto slabiji kada ukljucim odzada..... :|
haj probaj kod havera onda, smrdi mi da je do tebe to, ne do slusa
a ti bi da igras za sk ? :$

sta ima maca

ae kod mene, da probamo jel valja, ako bude dobro meni ostaju ^^

sala

ev trazio po google-u nisam nasao nista slicno tvom problemu.. ugl sve su teme kako su dobre te sluse il' je u mikrofonu problem...

kao sto ti i ovi kazu mozda do tebe, mozda do slusa

be cool stay cool
zz
jesi probo u kanteru stimat sound ono 3D sound itd..
Pa ne testira Mercator sve proizvode koje prodaje. Mozda je jednostavno dobio sluske sa greskom.
Vjerovatno si previse bassa, odnoso treblea dodao. Imao sam slican problem sa Medusa 5.1 sluskama.

Pogledaj ovaj screenshot:

Instaliraj nove zvucne drivere (mozes pronaci na site-u proizvodjaca tvoje maticne ploce) i instaliraj usb 2.0 drivere ( u slucaju da ne koristis windows xp sp2 ili vistu). oviako bi trebao rijesiti taj problem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.