Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES09 BundesLIGA

124 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.11.2008. u 22:15

Dakle skinuo sam PATCH bundes lige..
zamjenilo mi je s nekim timovima
i kad izaberem neki team iz bundes lige crni mi dresovi sve crno :S
i to mi smeta na BECOME A LEGEND jel kad igram utakmicu oba tima crni dresovi..
Dakle ako ste me skontali treba mi pomoc kako da to izbrisem ili jos bolje popravim?
Ty
Jesi instalirao kitserver?
www.pes-serbia.com
registruj se na forumu imas sve objasnjeno sta trebas skinuti i sta trebas uraditi da bi ti sve radilo :)
krokodil je napisao/la:
Jesi instalirao kitserver?
www.pes-serbia.com
registruj se na forumu imas sve objasnjeno sta trebas skinuti i sta trebas uraditi da bi ti sve radilo :)
to sam inst..
i bilo mi crno pa ja obrisao
pa sto si brisao ? skini novi kitsrver a i dosao ti ej sa tim patchom
Da ne otvaram novu temu,mozel pes 9 na intel pentium 4 3.0ghz,ati radeon x1050,1 gb rama
skyx je napisao/la:
Da ne otvaram novu temu,mozel pes 9 na intel pentium 4 3.0ghz,ati radeon x1050,1 gb rama
moze, moze
E ljudi ne vezano je za ovo gore pitanje al da ne beze otvarao temu sto se tice onih prelazaka igram u italijanskoj ligi i samo dobijam ponude od ekipa iz Italije ?? ne kontam da li moze doci ponuda iz neke druge lige ?? HVALA

sry za off
NJooFRa je napisao/la:
E ljudi ne vezano je za ovo gore pitanje al da ne beze otvarao temu sto se tice onih prelazaka igram u italijanskoj ligi i samo dobijam ponude od ekipa iz Italije ?? ne kontam da li moze doci ponuda iz neke druge lige ?? HVALA

sry za off
Da moze..
ja kad sam igrao u become a legend bio sam u spanskoj ligi sam sam izabrao da igram za eng. reprezentaciju i ponudili su me bili neki iz eng.. i prihvatio sam i igro za rep... i sad zavrsio u Liverpoolu :D
Nedy je napisao/la:
Da moze..
ja kad sam igrao u become a legend bio sam u spanskoj ligi sam sam izabrao da igram za eng. reprezentaciju i ponudili su me bili neki iz eng.. i prihvatio sam i igro za rep... i sad zavrsio u Liverpoolu :d
ma ja moze ev i meni je danas dosla ponuda iz Barcelone hvala svkako :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.