Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

JOKER

1.726 pregleda · 93 odgovora · otvorena 24.11.2008. u 14:40

Pozivamo sve ljubitelje DotA-e da sudjeluju u velikom 5vs5 turniru!
Turnir ce se odrzati 7.1.2009 u PC klubu LanArena u Mostaru s pocetkom u 11h. Igrat ce se najnovija stabilna verzija -apxl mode.Uplata po ekipi iznosi 50 km (~25eur).NAGRADA ZA PRVO MJESTO IZNOSI 1000 KM (~500eur). Molimo da ekipe prijavite unaprijed .Sve ostale informacije možete dobiti ili tu na forumu ili na tel: (+387) 063 312 270

Konfiguracije u klubu su:
Procesor: Intel Core 2 Duo E8200 Wolfdale 2666/333 , x38 , 800
Grafika: ATi Radeon HD3870 RV670, 825 Mhz, 2400 Mhz, 512MB GDDR4
Maticna ploca: ASUS P5K Intel P35 FSB1333 soc775 2xPCIeX DDRII800 +SB+GLAN
Memorija: Apacer DDRAM II 1024 x 2, PC-800 Mhz
Hard disk: HDD Western Digital 250GB, 7200rpm, S-ATA II
Napajanje: 550W
Monitori: 19" Samsung P950 CRT
Miševi: Intellimouse

Igrači mogu donjeti svoje miševe (samo USB) / podloge / slušalice i tastature.

Slika kluba: http://tinyurl.com/2v6jb2
Lokacija kluba: http://tinyurl.com/6q6k9o

PS. Klub ima i bar sa velikom ponudom pića tako da vas to ne brine :D

Toliko za sada, nadamo se da će doći što više ekipa tako da ovo bude jedan od najjačih turnira na ovim prostorima!

Pozdrav
Ima josh dosta do turnira tako da se svi mozete pripremiti i pronaci igraca ako vam eventualno fali...mozete i tu napisati na forumu jer ce biti dosta ljudi kojima fali igrac ili dva pa neka se javljaju...

opet kazem prvenstveno druzenje i zajebancija pa tek onda turnir kao turnir
necDarkHunter je napisao/la:
sta je sad bzkkc!
Ne znam, ali zvuci sarajevski i agresivno.
necDarkHunter je napisao/la:
sta je sad bzkkc!
Ma garant neka pokemon ekipa..
Vidimo se na turniru ^^
Zapiši der tamo opet ViP - Vehabije iz Počime :D

Znači iz Čitluka zasad idu tri ekipe definitivno:

ViP
Poskok
BŽKKČ

Tko zna možda još dvije bezvezne ekipe doćeramo :D
FaintSmile je napisao/la:
Ma garant neka pokemon ekipa..
ae bola sta se ti uviek kurcis, normala ma jok ha ya cvoka i to i tako to znas zbog onoga da ne ispadne prica sada neka tu da sam ja nesto reko ili on svejedno normala je sve nikve veze znas, samo suti =)
svaka cast citlucanima.....

ne mora svaka ekipa bit beton daj napravite neku malo slabiju da i mi malo losiji gameri imamo s kim bacat carolije:)
UncleSam je napisao/la:
svaka cast citlucanima.....

ne mora svaka ekipa bit beton daj napravite neku malo slabiju da i mi malo losiji gameri imamo s kim bacat carolije
Al vidi ovo. Vama samo dodje 10KM uplata, i ostalo mozda sve kad saberes 5KM. Odavdje treba platiti prevoz (16KM minimalno, i to se napatit moras u pola 6 ustati), pa onda vidjeti cime nazad, jer je zadnji voz u 7, ako to fulis moras nociti. Pa ti treba 10 KM za uplatu. Pa ti treba jos ostalih stvari makar 10-15 KM. To je 40KM, plus sto se napatis (izuzev onog vremena kad igras) a ako jos znas da ne mozes osvojiti (ili su ti sanse minimalne) mislis da bi neko dosao da baca carolije ?
VioleN je napisao/la:
Al vidi ovo. Vama samo dodje 10KM uplata, i ostalo mozda sve kad saberes 5KM. Odavdje treba platiti prevoz (16KM minimalno, i to se napatit moras u pola 6 ustati), pa onda vidjeti cime nazad, jer je zadnji voz u 7, ako to fulis moras nociti. Pa ti treba 10 KM za uplatu. Pa ti treba jos ostalih stvari makar 10-15 KM. To je 40KM, plus sto se napatis (izuzev onog vremena kad igras) a ako jos znas da ne mozes osvojiti (ili su ti sanse minimalne) mislis da bi neko dosao da baca carolije ? :D
Jbt imas mjesec ipo dana do turnira , ako ti se tolko ide zar je problem u ti mjesec ipo dana skupit 50 km :
2. Stvar ; znači tebi je paćenje ako neigraš dote , tek je onda najbolje , malo hakaš oko sebe , zajebancija , raje ko u priči
3.Neznam zasto nebi imo šanse osvojit trunir , jedino ako nisi neko početnik , a za tebe znam da nisi ...bolan samo uzmeš JUNAKA i ČAROLIJE bacaš hahahah..
evo ja znam da ce moja ekipa ispast u prvom kolu pa sta ? ali cemo se zato i napit prvi ..ha ya
UncleSam je napisao/la:
evo ja znam da ce moja ekipa ispast u prvom kolu pa sta ? ali cemo se zato i napit prvi ..ha ya
Nisam baš siguran da ćes se prvi napit .......ja moram prvi ako mislim osvajat išta , jer znaš ti kako ja pjan moći , pardon ČAROLIJE bacam :) :) :).
highskillDota je napisao/la:
e, a imal kakav limit u godinama?
Nema brate , možes slobodno doć bilo ti 3 godine il 53 ipo ...
highskillDota je napisao/la:
a nez ofirno mi malo .. imam 13 god svi ce te cugat a ja cu Sinalco rokat XD
Šta ima veze , pucamo se i mi sinalcom kad se para nema , al samo sinalco rosso..:)
FaintSmile je napisao/la:
Šta ima veze , pucamo se i mi sinalcom kad se para nema , al samo sinalco rosso..:)
eto .. da se urokamo sa sinalcom XD ...
Nego, pusti ti te pare...
ko cure zove?
Poskok je u nedjelju uvecer odrzao prvi lagani trening, ima prostora za napredak!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.