Znaci vako dragi gameri a i izmedu vama i Anime fans 
Zaci postavio sam ovu temu da podjelim sa vama 4 anime vide'a..
U ova 4 Anime vide'a imaju 2 koja sam ja pravi naziv
Naruto vs. Sasuke
Itachi vs. Sasuke
Ova ostala 2 vide'a su od mog prijatelja jednog naravno imaju ova dva druga vide'a na youtube i naravno je video se svidio nekim ljudima i ripovali su ga....
Uglavnom vam mogu 100 % garantovati nisu neki video's sa youtube ili neki od takvih sitova...
Btw, Mozete naravno i ocjeniti kako vam se svida pa eto
Znam da ovdje ima ljudi koji samo gledjau da kazu neku najmanju kritiku naravno nije movie vec video_clip

Zaci postavio sam ovu temu da podjelim sa vama 4 anime vide'a..
U ova 4 Anime vide'a imaju 2 koja sam ja pravi naziv
Naruto vs. Sasuke
Itachi vs. Sasuke
Ova ostala 2 vide'a su od mog prijatelja jednog naravno imaju ova dva druga vide'a na youtube i naravno je video se svidio nekim ljudima i ripovali su ga....
Uglavnom vam mogu 100 % garantovati nisu neki video's sa youtube ili neki od takvih sitova...
Btw, Mozete naravno i ocjeniti kako vam se svida pa eto

Znam da ovdje ima ljudi koji samo gledjau da kazu neku najmanju kritiku naravno nije movie vec video_clip