Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dynban free for you

585 pregleda · 28 odgovora · otvorena 15.11.2008. u 22:42

Moja dobra volja.Evo vam besplatno Dynban plugin za cs 1.6
Za one koji nikad nisu culi za njega,ovaj plugin banuje one koji imaju dynamic ip adreass.

Komanda je amx_bann

Plugin mozete naci na

http://rapidshare.com/files/164136945/amx_bann.amxx.html

Dovidjenja,a ako vam plugin nece,ili nesto nije uredu,posaljite mi pm ili ovdje na temi.

ZZ

Fino ali najbolje rijesenje steam...

Bilo bi najbolje da BiH serveri predu na steam....
Gledam ovaj jedan steam server sto je dignut 30 slotova ping xtra server prazan.
Ne bas , ja preko dana igram na nekom steam serveru ping je za 10ke a ima uvijek oko 20ak igraca , steta sto nisu svi serveri na steam bilo bi dosta bolje
Nemoguce je dynban EPN account
Ako hocete dokazat cu vam!
Kao sto je neko vec napisao ako se nekom neiskusnom adminu omoguci ova komanda onda je to gore od cheatera
kaisera je napisao/la:
Dobro,de mi objasni u cemu sam pogrijesio?
U cemu si pogrijesio, pa nemogu da vjerujem da nisi svjestan. Dao si javno plugin!!! Jednostavno sam ga AMX disassemblerom prebacio u asm, te nakon toga (necu reci cim da nebi ispao tupan kao ti) prebacio u sma. Sasvim dovoljno da vidim na kojem principu radi i sta trebam uraditi na racunaru da taj ban ne vrijedi. Jako pametno od tebe. Necu objaviti sta se treba uraditi da bi usli na server gdje ste banovani sa dynbanom, ali neko drugi garant hoce. Zakljucak, svojim postom si unistio svrhu ovog plugina koji je toliko dugo cuvan u tajnosti, tako da je sad funkcionalan kao i obicni banip! Svaka cast, nemam rijeci. aplauz...
Dynban se posebno prilagozdava svakom serveru. Nema nijedan univerzalan.
Ne razumijem sta si htjeo reci sa tim vezano za ovaj amx_bann.amxx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.