Ljudi upomoc. znam sve sta treba za surf. tipke a i d,sv_airaccelerate 100 , i dobro surfam i brzo. al kad treba na drugi dio leda skocit ja nikad ne skocim dovoljno,a ako na nekim laksnim mapama uspijem,usporim.sta da radim?neki likovi na serveru skoci visoko i hi hiiiiiii.
Diskusija
Counter Strike 1.6 Surfing Problem
251 pregled · 21 odgovor · otvorena 15.11.2008. u 20:01
pitaj blanke vlasic
Ljudi upomoc. znam sve sta treba za surf. tipke a i d,sv_airaccelerate 100 , i dobro surfam i brzo. al kad treba na drugi dio leda skocit ja nikad ne skocim dovoljno,a ako na nekim laksnim mapama uspijem,usporim.sta da radim?neki likovi na serveru skoci visoko i hi hiiiiiii. Nemojte spamat ko perke
Ja koliko znam imaju jos nekakve druge komande sto je stavljeno na surf serverima...
Btw, i ja nemogu skociti dovoljno na drugi led ako je daleko udaljen a odem na surf server normalno ide...
Znaci idi na surf servere i to je to imas i igraca za ubijat hya
Btw, i ja nemogu skociti dovoljno na drugi led ako je daleko udaljen a odem na surf server normalno ide...
lol
ovo je glupa tema, al samo tako!
zasto ne odes fino www.youtube.com ukucas fino counter strike surf map ili cs surfing i pokusas da skontas kako to da radis ??
da malo na google trazis objasnjenja!
zZz
zasto ne odes fino www.youtube.com ukucas fino counter strike surf map ili cs surfing i pokusas da skontas kako to da radis ??
zZz
TX-DEMO je napisao/la:
Ja koliko znam imaju jos nekakve druge komande sto je stavljeno na surf serverima...
(.
4myR je napisao/la:
lol
zZz
zZz
Sontixx je napisao/la:
kako mislish odesh na surf server i normalno ide? i ja igram online i nemogu skocit dovoljno daleko
(.
(.
www.gametracker.com
TX-DEMO je napisao/la:
Pa idi na surf servere ako neznas gdje ces naci server
www.gametracker.com
www.gametracker.com
Moras da radis sto vise strafe-ova,u ovom slucaju airstrafe-ova da bi dobio speed
Potrazi tutorijale na youtubu!
Primjer jednog:
http://www.youtube.com/watch?v=ylg2KZfemRU
Potrazi tutorijale na youtubu!
Primjer jednog:
http://www.youtube.com/watch?v=ylg2KZfemRU
Sontixx je napisao/la:
dude jel ti citash sta pishem? IMAM SERVEREEEEEEEEEE !!!!!!!!!SAMO NEMOGU SKOCITIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!
Btw nemoj cuvati W kada surfas ako to neznas....
Brate moras sam skontat. Ne moze se to objasnit. :S
TX-DEMO je napisao/la:
ahhaha onda neznas surfati...
Sontixx je napisao/la:
aj me nauchi daj mi svoj msn
Trazi sebi covjeka preko lan da ti pokaze preko neta jako tesko da ces nauciti ....
Kad skaces uzmes zamah tako sto surfas po donjem dijelu "leda" i kada razvijes brzinu dignes nisan pod 45 stepeni i skocis. Kada slijeces na drugi led treba zadrzis brzinu tako sto prvi dodir s ledom treba da bude s gornjim dijelom i nakon toga polako ispravljas nisan dok opet ne stignes do donjeg dijela.
Tesko je objasniti rijecima, najbolje spectaj nekoga ko dobro surfa pa ces skontati sta sam rekao.
GL
Tesko je objasniti rijecima, najbolje spectaj nekoga ko dobro surfa pa ces skontati sta sam rekao.
GL
nc je napisao/la:
Kad skaces uzmes zamah tako sto surfas po donjem dijelu "leda" i kada razvijes brzinu dignes nisan pod 45 stepeni i skocis. Kada slijeces na drugi led treba zadrzis brzinu tako sto prvi dodir s ledom treba da bude s gornjim dijelom i nakon toga polako ispravljas nisan dok opet ne stignes do donjeg dijela.
GL
GL
Sontixx je napisao/la:
aj nadji meni i tebi surfing server,samo ja i ti da me naucish
nc je napisao/la:
Imas steam? Bas odavno nisam surfao
Sontixx je napisao/la:
CS 1.6 mi je non-steam. aj nam napravi server il nadji jedan.
perke je napisao/la:
pitaj blanke vlasic
perke je napisao/la:
pitaj blanke vlasic
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.