Evo jedna tema da se malo nasmijemo !
Ja cu napisati nekoliko svojih viceva, a vi mozete isto..
Nemojte samo kopirat sa nekog sajta jer nije to to..napisi "svoje" koje mislis da su stvarno smijesni.
Vic broj 1 :
Jednog dana zivotinje se dogovore da naprave WC u sumi. Kada su zavrsili napravila se velika guzva. Prvi u redu je bio zec. Kada je zec usao u wc pitali su koju pjesmu hoce da mu puste. On je rekao bilo sto od Sase Matica. Oni puste neku od Sase Matica i zeko zavrsi svoj posao. Izlazi on njemu gotiva sve mu lijepo i ode kuci. Dolazi sada vuk, pitaju ga sta on hoce. Kaze on dajte meni nesto od Halid Beslica. Puste oni njemu neku od Halida i on zavrsi sto je trebao zavrsit u wc-u(nisam siguran jel bila mala ili velika nuzda, al' nije ni vazno). Dolazi sad medo, udje on brzo, i odma ga pitaju koju ce pjesmu. Medo ko medo razmislja cese se po stomaku i rece da mu puste bilo koju! Zavrsi medo izlazi kad ono sav wc od gov***. Deru se svi, pa medo sta ovo uradi, pa kako ovo mozes uradit, pa ovo, pa ono. Medo se naljuti i kaze " Nisam ja kriv, debili mi pustili HIMNU i moro ustat !
Vic broj 2 :
Medo i golub se nesto zafrkavaju i odjednom ugledaju orla kako pada sa velike planine. Taman da padne sleti fino i okrenu se prema njima. Kaze medo pa sta to bolan radis. Kaze ma joj KULIRAAAAM. Kaze golub odo i ja ovo uradit. Dodje golub do vrha planine i baci se. Pada golub i taman da se slomi sleti do mede. Kaze medo kako je bilo golupcicu. Kaze golub ma joj medo ovo je stvarno uzivancija. Kaze medo pa sta ti je fazon bacit se i sletit. Kaze golub ne seri bolan KULIRAAAM. Kaze medo haj odo i ja ovo da uradim da vidim o cemu pricaju. Pope se medo na planinu i baci se. Deru se orao i golub, MEDOOO GDJE SU TI KRILAA BOLAN. Kaze medo MA PUSTI KRILAA. Dreknuse se orao i golub njemu : JAO MEDO AL TI KULIRASSS ! ! !
Vic Broj 3 :
par kratkih viceva o Cak Norisu..svima poznati al ovo su po meni najbolji...
- Cak Noris zna gdje pocinje krug !
- Cak Noris moze da obrise Recycle Bin !
- Obelix je kada je bio mali upao u Cak Norisovu pljuvacku !
- Takmice se : Mujo,Haso,Fata,Zec,Medo, i pobijedi Cak Noris !
- Jak, Jaci, Cak Noris !
- Kladili se Cak Noris i Supermen " ko izgubi na ruku" mora nositi gace preko hlaca !
- Cak Noris ne voli Reymonda !
- Cak Noris se samo 2 puta malo izivcirao to je poznato kao 1.Svjetski rat i 2.Svjetski rat !
--------------------------------------------------------------------------
I evo jos 1 moj vic, pa ste vi na redu
- Svadjaju se muz i zena:
ZENA: Ti samo trosis pare na alkohol, alkoholicaru jedan
MUZ: Ti samo trosis pare na tu j*b*** sminku
ZENA: Ali ja trosim na sminku da budem lijepa....
MUZ: Pa i ja pijem da mi budes lijepa....
Jos samo nesto sto nije vic, al' ipak cete se nasmijati(nadam se).
Nejasne Rijeci:
-aerobik - bik koji leti
-bermuda - medvjedja jaja
-KatRan - macka u bijegu
-KreTen - skupina od 10 zaba
-NeMati - Otac
-PetAK - ak ak ak ak ak
-PigMent - svinja sa okusom mentola
-------------------------------------------------------------------------
To bi bilo to..Malo se nasmijte i ako zelite napisite neke svoje viceve...
Na ovakvoj temi nema razloga za spam
Ja cu napisati nekoliko svojih viceva, a vi mozete isto..
Nemojte samo kopirat sa nekog sajta jer nije to to..napisi "svoje" koje mislis da su stvarno smijesni.
Vic broj 1 :
Jednog dana zivotinje se dogovore da naprave WC u sumi. Kada su zavrsili napravila se velika guzva. Prvi u redu je bio zec. Kada je zec usao u wc pitali su koju pjesmu hoce da mu puste. On je rekao bilo sto od Sase Matica. Oni puste neku od Sase Matica i zeko zavrsi svoj posao. Izlazi on njemu gotiva sve mu lijepo i ode kuci. Dolazi sada vuk, pitaju ga sta on hoce. Kaze on dajte meni nesto od Halid Beslica. Puste oni njemu neku od Halida i on zavrsi sto je trebao zavrsit u wc-u(nisam siguran jel bila mala ili velika nuzda, al' nije ni vazno). Dolazi sad medo, udje on brzo, i odma ga pitaju koju ce pjesmu. Medo ko medo razmislja cese se po stomaku i rece da mu puste bilo koju! Zavrsi medo izlazi kad ono sav wc od gov***. Deru se svi, pa medo sta ovo uradi, pa kako ovo mozes uradit, pa ovo, pa ono. Medo se naljuti i kaze " Nisam ja kriv, debili mi pustili HIMNU i moro ustat !
Vic broj 2 :
Medo i golub se nesto zafrkavaju i odjednom ugledaju orla kako pada sa velike planine. Taman da padne sleti fino i okrenu se prema njima. Kaze medo pa sta to bolan radis. Kaze ma joj KULIRAAAAM. Kaze golub odo i ja ovo uradit. Dodje golub do vrha planine i baci se. Pada golub i taman da se slomi sleti do mede. Kaze medo kako je bilo golupcicu. Kaze golub ma joj medo ovo je stvarno uzivancija. Kaze medo pa sta ti je fazon bacit se i sletit. Kaze golub ne seri bolan KULIRAAAM. Kaze medo haj odo i ja ovo da uradim da vidim o cemu pricaju. Pope se medo na planinu i baci se. Deru se orao i golub, MEDOOO GDJE SU TI KRILAA BOLAN. Kaze medo MA PUSTI KRILAA. Dreknuse se orao i golub njemu : JAO MEDO AL TI KULIRASSS ! ! !
Vic Broj 3 :
par kratkih viceva o Cak Norisu..svima poznati al ovo su po meni najbolji...
- Cak Noris zna gdje pocinje krug !
- Cak Noris moze da obrise Recycle Bin !
- Obelix je kada je bio mali upao u Cak Norisovu pljuvacku !
- Takmice se : Mujo,Haso,Fata,Zec,Medo, i pobijedi Cak Noris !
- Jak, Jaci, Cak Noris !
- Kladili se Cak Noris i Supermen " ko izgubi na ruku" mora nositi gace preko hlaca !
- Cak Noris ne voli Reymonda !
- Cak Noris se samo 2 puta malo izivcirao to je poznato kao 1.Svjetski rat i 2.Svjetski rat !
--------------------------------------------------------------------------
I evo jos 1 moj vic, pa ste vi na redu

- Svadjaju se muz i zena:
ZENA: Ti samo trosis pare na alkohol, alkoholicaru jedan
MUZ: Ti samo trosis pare na tu j*b*** sminku
ZENA: Ali ja trosim na sminku da budem lijepa....
MUZ: Pa i ja pijem da mi budes lijepa....
Jos samo nesto sto nije vic, al' ipak cete se nasmijati(nadam se).
Nejasne Rijeci:
-aerobik - bik koji leti
-bermuda - medvjedja jaja
-KatRan - macka u bijegu
-KreTen - skupina od 10 zaba
-NeMati - Otac
-PetAK - ak ak ak ak ak
-PigMent - svinja sa okusom mentola
-------------------------------------------------------------------------
To bi bilo to..Malo se nasmijte i ako zelite napisite neke svoje viceve...
Na ovakvoj temi nema razloga za spam