Vecina danasnjih osnovaca i srednjoskolaca pored skolskih obaveza bavi se nekim sportom i igranjem igara. Neki malo stariji uz to dodaju svakodnevno ispijanje po nekoliko kafa.
Mi cemo se bazirati na ove sto najvise igraju igara.
Svi mi cemo kad tad doci do odredjenog doba zivota, kada cemo kao dovoljno zreli vjerovatno prestati sa igranjem, a pitanje je kako vi sebe vidite u buducnosti ?
Ja licno kao student prve godine FASTO-a (Fakulet sporta) ocekujem da kad diplomiram aBd dobijem posao u nekoj sportskoj organizaciji ili klubu.
Sigurno je da ne namjeravam tada igrati PES, ili cekati novi GTA
Impresivno je to sto vecina starijih igra browser igre, tako da sam nedavno u jednoj kancelariji vidio lika od ~30 godina kako igra IKARIAM...
Mi cemo se bazirati na ove sto najvise igraju igara.
Svi mi cemo kad tad doci do odredjenog doba zivota, kada cemo kao dovoljno zreli vjerovatno prestati sa igranjem, a pitanje je kako vi sebe vidite u buducnosti ?
Ja licno kao student prve godine FASTO-a (Fakulet sporta) ocekujem da kad diplomiram aBd dobijem posao u nekoj sportskoj organizaciji ili klubu.
Sigurno je da ne namjeravam tada igrati PES, ili cekati novi GTA

Impresivno je to sto vecina starijih igra browser igre, tako da sam nedavno u jednoj kancelariji vidio lika od ~30 godina kako igra IKARIAM...
pa biti nesto slicno Mekicu
chulz
) ako nista dif cu zavrsit
Mozda sposla na posao 

za to vrijeme mozda nedje svirat..