Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Podloga za mis

410 pregleda · 33 odgovora · otvorena 03.11.2008. u 10:39

Zanima me kakva je podloga "OCZ Behemoth"?
Hvala
_shad0w_ je napisao/la:
E da vs nes pitam!!! Jeli dobra oprema za CS razer copperhead i razer mantis speed jeli to doba oprema ili losa ili srednje ???
bolje ti je uzmi g5 umjesto copperheada... ja imam to dvoje i prejako je
ghostface je napisao/la:
Ej kad ste vec kod misOva i podloga mene bash interesuje kakav je to neki mish lodzitek em ix 518 i koja bi mi podloga najbolje isla uz njega ... Naime ja sam veliki fan gaminga pa bi volio sebi da kupim al ne znam gdje .. A da trazim po googlu malo sam nesposoban za to .. pls help
ew ja danas kupio mx 518 i da ti kazem buraz odlican je, samo je steta sto je dizajniran samo za desnjake, ima 1800 dpi i cijena je 60 KM, sto se tice podloge, koristim obicnu tako da ti nebih znao preporuciti.

btw. mis sam uzeo u plusu na skenderiji.
Ne kupujte podloge od neprovjerenih proizvodjaca, i ja sam tako uzeo mis od geniusa pa sranje, drzi se kvalitete, razer se po meni najbolje pokazao shto se podloga tice.
jeste ikad u ruci drzali mis poput saiteka GM-3200 ili cyborg-a ? to su pravi pr0 gamerski misevi ... G5, mx 518 ...
nekako isfurali ....

ja koliko znam OCZ proizvode najbrzu memoriju ...

no uglavnom SMINKA PODLOGA .... imam razer mantis control ... mozda i tu kupim ...
mah ja ovaj svoj goliathos nebi mjenjao nizakakvu podlogu pusti ti te fuserske hehehe zezam se mal, nije fus, ali razer je razer
_shad0w_ je napisao/la:
Razer Mantis speed najbolja podloga po meni !!!
razlika izmedju razera i ovih drugi je ta

sto razer MOGU IMATI BABIBI SINOVI (ili da ne jedes 2 mj da bi jekupio) , a ove ostale manje kvalitete koje su jedanko dobre mogu svi imati

i zasto dati za podlogu 40 KM kad za tih 40 km mozes kupiti 5 miseva i nes se bojati hos ga bacit od zid ili hocel se razbiti.

Moja licna greska je sto sam uzeo g5 i g15 i sad jarane nesmijem ih prijeko pogledati bojim se da ih ne pokvarim. A treba mi i podloga jer me mis zajebaje nece po stolu da seta xD

tako BRATE KOJU GOT POZNATIJU PODLOGU KUPIO RAZLIKA JE U NIJANSAMA. NEMA TU STA DA SE PRICA NISU NAUCNICI OD JUCE
Savage je napisao/la:
razlika izmedju razera i ovih drugi je ta

sto razer MOGU IMATI BABIBI SINOVI (ili da ne jedes 2 mj da bi jekupio) , a ove ostale manje kvalitete koje su jedanko dobre mogu svi imati

i zasto dati za podlogu 40 KM kad za tih 40 km mozes kupiti 5 miseva i nes se bojati hos ga bacit od zid ili hocel se razbiti.

Moja licna greska je sto sam uzeo g5 i g15 i sad jarane nesmijem ih prijeko pogledati bojim se da ih ne pokvarim. A treba mi i podloga jer me mis zajebaje nece po stolu da seta xD

tako BRATE KOJU GOT POZNATIJU PODLOGU KUPIO RAZLIKA JE U NIJANSAMA. NEMA TU STA DA SE PRICA NISU NAUCNICI OD JUCE
E brate ak ti hoces da igras normalno bez ikakvi smetnji i tak tog razer je marka koja to to se ispunjava a 40 je nista za tako dobru podlogu .....a nju ces uzet 1 u zivotu i bice ti do kraja a ovoh od 5-10 km sto su mjenjatces svaki mjesec jer ce se izjebat da izvines ....kontas me sad ???1111!!!!
_shad0w_ je napisao/la:
E brate ak ti hoces da igras normalno bez ikakvi smetnji i tak tog razer je marka koja to to se ispunjava a 40 je nista za tako dobru podlogu .....a nju ces uzet 1 u zivotu i bice ti do kraja a ovoh od 5-10 km sto su mjenjatces svaki mjesec jer ce se izjebat da izvines ....kontas me sad ???1111!!!!
a ko spominje one od 5 - 10

ja govorim one za nijansu sto su slabije znaci 20 25 km

i velka je razlika to priznajem ali ako ces davat pare daj za razer i sto kazes nes se pokajat mada je to bacanje novca, komad platna
Savage je napisao/la:
a ko spominje one od 5 - 10

ja govorim one za nijansu sto su slabije znaci 20 25 km

i velka je razlika to priznajem ali ako ces davat pare daj za razer i sto kazes nes se pokajat mada je to bacanje novca, komad platna
A nianse djele hocesli ti u CS npr.. ubiti covjeka prije nego on tebe ili se brze okrenuti kad ti dolazi sa leda a da ti nema dosta laga kontas ???Eh starac to nije bacanje novca makar znas da si za ti 40 km uzo nesto dobro a ne da si ih bacio u nesto .....nije to obican komad platna znam ja to dobro da nije ..............cccc!!!!!!!!!!!
_shad0w_ je napisao/la:
A nianse djele hocesli ti u CS npr.. ubiti covjeka prije nego on tebe ili se brze okrenuti kad ti dolazi sa leda a da ti nema dosta laga kontas ???Eh starac to nije bacanje novca makar znas da si za ti 40 km uzo nesto dobro a ne da si ih bacio u nesto .....nije to obican komad platna znam ja to dobro da nije ..............cccc!!!!!!!!!!!
a hoces li ti dobit sta para stos njega prije ubiti nes

tako da mos samo da sanjas kupis i jarane pusis se jer iduci mj nemas feninga

a da sam pro nebi mi bilo tesko dati ni 100 maraka za krpicu xD
ja imam OCZ Podlogu i uz mx518 savresno ide mogu vam napravim photo ako hocete ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.