Igra izasla 21. oktobra..
Koliko vas igra farcry 2 i kakvi su vasi utisci?
Ja sam tek presao 20% igre, i dosad mi se igra cini sasvim ok..
U moru novih fpsova, farcry je pravo osvjezenje, i sto se tice grafike, i sto se tice gameplaya..
Okolina je uradjeno strasno dobro, oduzima dah..
Kao i u prvom dijelu, i ovdje se mogu koristiti sva moguca vozila..
Ono sto odudara od standarda FPS zanra je sto ne dobijate misije po automatizmu, nego imate na mapi mjesta i ljude na kojima mozete uzeti misiju.. (podrazumijevaju se naravno sporedne i glavne misije)...
Po meni jedan ogroman plus je sto imate buddiese u igri, koji vam mogu jaako,jaako pomoci u odredjenim trenucima, a koji ce vam takodjer davati misije u toku igranja..
Jedino sto mi ide na zivce je sto se desi da imate misiju negdje u pm, i dobijete hemoroide dok stignete na odrediste...tako da nije moguce raditi 2,3 misije zaredom...
barem meni..poludim
da ne duljim vise..svim ljubiteljima FPS zanra bih toplo preporucio da odigraju farcry2, i da se malo odmore od counter-strikea
Minimalni zahtjevi!
# CPU:
Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz
AMD Athlon 64 3500+ or better
# Video card:
NVIDIA 6800 or ATIX1650 or better
Shader Model 3 required
256 Mb of graphic memory
# Memory:
1 GB
Preporuceni :# CPU:
Intel Core 2 Duo Family
AMD64 X2 5200+, AMD Phenom or better
# Video card:
NVIDIA 8600 GTS or better
ATIX1900 or better
512 Mb of graphic memory
# Memory:
2 GB
# Sound:
5.1 sound card recommended
Koliko vas igra farcry 2 i kakvi su vasi utisci?
Ja sam tek presao 20% igre, i dosad mi se igra cini sasvim ok..
U moru novih fpsova, farcry je pravo osvjezenje, i sto se tice grafike, i sto se tice gameplaya..
Okolina je uradjeno strasno dobro, oduzima dah..
Kao i u prvom dijelu, i ovdje se mogu koristiti sva moguca vozila..
Ono sto odudara od standarda FPS zanra je sto ne dobijate misije po automatizmu, nego imate na mapi mjesta i ljude na kojima mozete uzeti misiju.. (podrazumijevaju se naravno sporedne i glavne misije)...
Po meni jedan ogroman plus je sto imate buddiese u igri, koji vam mogu jaako,jaako pomoci u odredjenim trenucima, a koji ce vam takodjer davati misije u toku igranja..
Jedino sto mi ide na zivce je sto se desi da imate misiju negdje u pm, i dobijete hemoroide dok stignete na odrediste...tako da nije moguce raditi 2,3 misije zaredom...
barem meni..poludim

da ne duljim vise..svim ljubiteljima FPS zanra bih toplo preporucio da odigraju farcry2, i da se malo odmore od counter-strikea

Minimalni zahtjevi!
# CPU:
Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz
AMD Athlon 64 3500+ or better
# Video card:
NVIDIA 6800 or ATIX1650 or better
Shader Model 3 required
256 Mb of graphic memory
# Memory:
1 GB
Preporuceni :# CPU:
Intel Core 2 Duo Family